Şimdi Ara

YGS/LYS ücretsiz kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde onlarca ygs/lys 9.10.11.12. sınıf kitapları var. 200-250'e yakın sayısal ve sözel, konu anlatımı test. Tek tek hangileri temiz/çözülmüş seçemedim ama çoğu işe yarar kitaplar. İhtiyacı olan ya da etrafında ihtiyacı olan birilerini tanıyan varsa ücretsiz göndermek istiyorum. Bahçelievler vaya yakın civarındakiler elden alabilir. Kargoyu ödeyebilecek olanlara il dışına ya da ihtiyacı olan okullara da gönderebilirim. İhtiyacı olan özelden iletişime geçebilirse telefondan görüşmemiz daha hızlı olur.

Arkadaşlar kitapları tek tek gönderme imkanım maalesef yok, ne kitapları inceleme ve seçme fırsatım var ne de hepsini ayrı ayrı kargolama, o yüzden iki üç arkadaş toptan ihtiyacı olan bir araya gelip alabilir ya da okul/kütüphanelerde ihtiyacı olan varsa oraya alabilir, bahçelievlere gelme imkanı olan varsa da gelip hangileri işine yararsa seçip alabilir yoksa bir iki gün içinde geri dönüşüme göndermek zorunda kalacağım kitapları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNg_AFC -- 23 Ağustos 2014; 19:16:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ben ve kardeşim bu sene hazırlanıyoruz kitapları alabilirim özel mesaj atamadım yazarsanız geri dönüş sağlarım . Sağlıcakla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de alabilirim. Ben de mesaj atamadım Elden teslim alabilme şansım da var. PM atarsanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Paraf Tyt Paragraf Kitabı
    6 yıl önce açıldı
    YGS/LYS mi? TYT/AYT mi? [ANKET]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.