Şimdi Ara

Ygs-Lys uygun kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BÜYÜK KAMPANYA! SIFIR SİMETRİLER VE SIFIRA YAKIN FEMSETLER VARDIR

Kitaplar çok yer kaplıyor ve artık elden çıkarmaya bakıyorum. Bu yüzden ucuza satıyorum. Siz de yararlanın ben de.
    Bu kitapları satın alanlar; aldıkları kitap sayısınca hediye kitaplar bölümünden istedikleri kitapları seçme hakkı kazanıyorlar! Satılık kitapların çoğu sıfır ya da sıfıra yakın kitaplardır. Hediye kitaplardan ara sınıf kitaplarının basımları genelde 3-4 yıl eskidir. Bunun dışında Ygs-Lys kitaplarından gayet kullanışlı olanlar, basımları eski olmayanlar da mevcuttur. Hediyeler kısmındaki Femsetler 2013-2014 sayısal icin % 20 - % 50 doluluk oranlarındadır(satıldı). Satılık kitaplar kısmındaki 2013-2014 sayısal femsetler 10-20 sayfa doludur. Eşit ağırlık ve ygs olanları ise sadece tarih-cografya-felsefe kısımları doludur. Daha eski yılların femsetleri ise kullanılmamıştır. Dvd leri mevcuttur. Satılık kitaplar bölümündeki simetriler sıfırdır.

SATILIK KİTAPLAR:
     Ygs-Lys uygun kitaplar
     Ygs-Lys uygun kitaplar Ygs-Lys uygun kitaplar Ygs-Lys uygun kitaplar
     Ygs-Lys uygun kitaplar

Aşağıdaki bu resim Fem Dershanesinin yıl içinde vermiş olduğu tüm yaprak testleri içermektedir. Derste anlattıkları yapraklar ve daha sonra verdikleri yaprak testleri içermektedir. Fem1 sınıfında olduğum için özellikle verdikleri yaprak testler kaliteli testlerdir.

Ygs-Lys uygun kitaplar

HEDİYE KİTAPLAR:

Ygs-Lys uygun kitaplar
     Ygs-Lys uygun kitaplar

Aşağıdaki fotoğraftaki 5 Ygs denemesi yazan denemenin içinde Fem, Fen bilimleri çizgi üstü, Birey, Final, karekok yayınlarının denemeleri vardır.

Ygs-Lys uygun kitaplar

Birey dershanesinin derste verdiği föyler, Fem dershanesinin fem1 denemeleri (teknofem de çözümleri vardır, yararı çoktur), fem dergi denemeleri ve de ygs ye 1 ay kala femin özel sınıflarına vermiş olduğu zorlayıcı sorulardan olusan branş bitirmeler, lys den önce verdiği branş bitirmeler mevcuttur.

Edit: PALME LYS MATEMATİK DENEMESI
    FEM YGS-LYS GEOMETRI KONU ANLATIMI
    SIMETRI MAT1 SERİSİ
    KAREKOK MPS 1-2-3-4
    BIREY MAT 1-2 SORU BANKASI
    FEN BİLİMLERİ YGS ÇİZGİ ÜSTÜ DENEMELERI
    FEMSET 3-4-5 (hediyeler kısmındaki)
    PALME LYS KİMYA KONU ANLATIMLI 
    PALME LYS KİMYA SORU KİTABI 
    FEM YGS-LYS COĞRAFYA KONU ANLATIMLI 
    ESEN 9.SINIF KİMYA KONU ÖZETLİ SORU BANKASI
     ESEN 9.SINIF FİZİK KONU ANLATIMLI 
    ÖZDEBİR YGS DENEMELERİ 
    FEM YGS-LYS FİZİK SORU BANKASI 
    FEM YGS-LYS KİMYA SORU BANKASI 
    FEM YGS-LYS GEOMETRI SORU BANKASI 
    KÖRFEZ YGS TÜRKÇE SORU BANKASI
     FEM LYS KAPSÜL GEOMETRI 
    FEM LYS KAPSÜL BİYOLOJİ 
    SON 47 YIL YGS TÜRKÇE 
    FİNAL YGS-LYS GEOMETRI SORU BANKASI 
    CELAL AYDIN PERMUTASYON-KOMBINASYON-BINOM-OLASILIK FASIKULU 
    FINAL TEMEL MATEMATIK SORU BANKASI 
    FEM SIMETRI MAT2 (4 Kitap) 
    FEM LYS FİZİK KAPSUL 
    FEM SIMETRI YGS BİYOLOJİ 
    KAREKOK FIZIK2 
    YGS DENEMELER 
    FEM1 DENEMELERI
     DERGİ DENEMESI 
    YGS-LYS BRANS BITIRMELER 

SATILMISTIR

LYS KAPSULLERDEN FIZIK, KIMYA KALMISTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuyombenyaa -- 25 Ağustos 2014; 17:36:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuyombenyaa -- 11 Ağustos 2014; 17:53:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuyombenyaa

Up
    Kitap isimleri tek tek yazılırsa daha sağlıklı olur isimler okunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Hangi kısım okunmuyor hocam? Satılık kitaplar bölümündekiler mi hediyeler bölümündekiler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: okuyombenyaa

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Hangi kısım okunmuyor hocam? Satılık kitaplar bölümündekiler mi hediyeler bölümündekiler mi

Alıntıları Göster
    bunların hepsi senin miydi?
  • Hocam çok merak ettim kaç k yaptınız ve sene içinde toplam kaç soru çözmüşsünüzdür tahminen

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

bunların hepsi senin miydi?

Hayır sadece fem beyaz soru bankalarindan fizik kimya biyoloji, 2013-2014 sayisal femsetler ve de simetriler benim . Bir de işte fem sene içinde ne verdiyse. Ailede ssınava hazırlanan çoktu onların digerleri. Ara sınıf kitaplarından benim olanlar var ama onlar da bu sene çalışıcam söz diyip alınıp bomboş kalanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuyombenyaa -- 11 Ağustos 2014; 18:52:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01anavarza

Hocam çok merak ettim kaç k yaptınız ve sene içinde toplam kaç soru çözmüşsünüzdür tahminen

Ben çalışmadım çok. Bir hevesle başladım agustostaki dershane zamanlarım iyiydi okul açılınca arkadaşlar falan derken saldım toparlanamadım sonra da. Ygs mat adına kitap bitirmedim diyebilirim sadece ygs fem kapsül çözdüm bir de zaman denemeleri falan işte zamanların matematigi yeterliydi zaten iyi sorular vardı. Çalışınca da fen çalıştım onda da konu çalıştım ardından simetrilerdeki testleri çözdüm pekiştirmek adına bunun dışında sene içinde yapmadım pek bir şey. Sonuç mf3 4700

• okuyombenyaa O kullanıcısına yanıt
    Temeliniz çok mu sağlamdı hocam sbs puanınız kaçtı

• quote:

Temeliniz çok mu sağlamdı hocam sbs puanınız kaçtı

Temel iyiydi evet özellikle matematigi çok severim bu yüzden ygs mata çalışma gereği duymadım çok. 480di sbs

Benimde ygs matım üst düzeyde ama lys acayip kötü

• quote:

Benimde ygs matım üst düzeyde ama lys acayip kötü

Kötü olan lys olsun bol soru çözmeyle halledilir o zaten çok fazla alternatif yok hep benzer sorular çıkıyor

• Hocam trigonemetri yüzünden 10.sınıfta mat 1 düştüydü :(Lys altyapım çok zayıf 1 yılda 45+yapacak seviyeye gelmem imkansız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CEA426D8F

Hocam trigonemetri yüzünden 10.sınıfta mat 1 düştüydü :(Lys altyapım çok zayıf 1 yılda 45+yapacak seviyeye gelmem imkansız mı ?
    siz nereyi kazandınız hocam bu kadar kitpla ?
  • quote:

Hocam trigonemetri yüzünden 10.sınıfta mat 1 düştüydü :(Lys altyapım çok zayıf 1 yılda 45+yapacak seviyeye gelmem imkansız mı ?

Okul sınavları aşırı zorlar genelde bizimki öyleydi sizin de öyleyse o yüzden olabilir. Lys de çok trigonometri gelmiyor en fazla 3-4 sanırım onlar da aşırı zor olmuyor soru çözerek üstesinden gelebilirsiniz. Çalışırsanız neden olmasın

Lysden az çıkıyor ama trigonemetri olmadam türev integral yapılamıyormuş ayrıca bazen karmaşık sayılar logaritma denklem v.bdede çıkıyor :(

• quote:

Lysden az çıkıyor ama trigonemetri olmadam türev integral yapılamıyormuş ayrıca bazen karmaşık sayılar logaritma denklem v.bdede çıkıyor :(

Hedefiniz 45+ bunun için trigonometri çalışmanız gerekiyor çalıştığınız trigonometri bilgisiyle de yaparsınız zaten türev integral de cosun turevi arctanin türevi bunlar belli şeyler trigo bilgisine bile gerek yok diyebilirim en fazla karmaşık sayılarda kullanılıyor orda bile çok değil kullanacağınız kısımlar temel kısımlar olacaktır

Trigonemetriden hiç anlamayan birisi anlayabilir değilmi bu konuları ben trigonemetri bilmeden hiç yapamam sanıyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CEA426D8F

Trigonemetriden hiç anlamayan birisi anlayabilir değilmi bu konuları ben trigonemetri bilmeden hiç yapamam sanıyodum
    bunlar nedir yaa.. ihtyaç sahbi birine odun die versen bi kış ısıtır düşün bence büyük sevaba girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR red kit -- 11 Ağustos 2014; 23:39:06 >
  • quote:

Evet temel bilgilerle yapılabilir ama yine de trigonometriye bakın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.