Bildirim
YGS 'm Hakkındaki düşünceleriniz ve sorularım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukarı -
Çok büyük avantaj sağlamışsın.Çalışmayı bırakmazsan çok rahat olur bence Ankara hukuk. -
inş olur :) başka düşüncesi olan var mı ? -
Hocam matematiğe nasıl çalıştın acaba, ne tavsiye edersin ?
Ben de seneye giricem de, matematikten senin gibi netler çıkarmak istiyorum. Pek de iyi değildir matematiğim. -
laf olsun diye konu açmaktan başka bir şey değil. ne bilelim senin lys deki başarını. -
alenderonn a katılıyorum onunde lys var şuan için çok ıyı yapmıs olabılırsın ama sen şimdi ygs 5 de 13000 . sin ve lys de ıyı yapamassan 50000. nın bıle hatta daha fazlanın senı gecme ıhtımalı var -
@` Kağan matematik için önce konularını bitir sonra bol bol deneme çöz . zamanı yetirmeyi öğren. sonrası gelir.
@alenderonn @Castelo tabiki lys başarısı önemli ama şöyle birşey de var adam ygs den belli birşey yapmıştır. istediği bölüm imkansızdır mesela bende onu sormak için açtım . Gitme şansımın olup olmadığını sordum . Yanlış anlamışsınız beni . -
arkadaşalr bende 12 bininci oldum ygs 2 de tıp istiyorum 5 bin hatta 3 binlere kadar ilerlemek istiyorum ama umutsuzm ve kararsızm sizce iyi bi lys yaparsam mümkün mü böyle ilerleme yapan tanıyomusnz ? yardmcı olrsanz çok sevnrm -
mat netini gördükten sonra rahat olur diyorum :) -
hocam ygs matematikde hangi soruyu yanlış yaptın. -
Oha be 1 yanlıs var okadar kazık soruların hepsini çözdünmü sen vay anasını tebrik ediyorum xD savcılık kagıdı değil forum.donanımhaberı aramalıymıs kitapcık yerıne -
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler .
@selotun
Geçen yıl ablam girmişti sınava. şuan tıp da okuyo . Ygs den 13 veya 14 bininci olmuştu. LYS yi çok iyi yaparak 5bine girdi. Sende yapabilirsin.
Daire dilimi sorusu vardı ya a lı b lı fln formül çıkarcaktık . onu son dk ya bıraktım salladım tutmadı :)
İnş olur ama bunları duydukdan sonra hedefimi büyütüyorum . keşke özel üni de burslu kazansam. mesela tobb etü işletme :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X