Şimdi Ara

YGS 'm Hakkındaki düşünceleriniz ve sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs ye girdik çıktık . Aşağıda sonucumu veriyorum . Tm ciyim ve Ankara hukuk veya odtü işletme-iktisat olur mu acaba. Şansım var mı ?

YGS 'm Hakkındaki düşünceleriniz ve sorularım

• yukarı
  • Çok büyük avantaj sağlamışsın.Çalışmayı bırakmazsan çok rahat olur bence Ankara hukuk.
  • inş olur :) başka düşüncesi olan var mı ?
  • Hocam matematiğe nasıl çalıştın acaba, ne tavsiye edersin ?
    Ben de seneye giricem de, matematikten senin gibi netler çıkarmak istiyorum. Pek de iyi değildir matematiğim.
  • laf olsun diye konu açmaktan başka bir şey değil. ne bilelim senin lys deki başarını.
  • alenderonn a katılıyorum onunde lys var şuan için çok ıyı yapmıs olabılırsın ama sen şimdi ygs 5 de 13000 . sin ve lys de ıyı yapamassan 50000. nın bıle hatta daha fazlanın senı gecme ıhtımalı var
  • @` Kağan matematik için önce konularını bitir sonra bol bol deneme çöz . zamanı yetirmeyi öğren. sonrası gelir.

@alenderonn @Castelo tabiki lys başarısı önemli ama şöyle birşey de var adam ygs den belli birşey yapmıştır. istediği bölüm imkansızdır mesela bende onu sormak için açtım . Gitme şansımın olup olmadığını sordum . Yanlış anlamışsınız beni .
  • arkadaşalr bende 12 bininci oldum ygs 2 de tıp istiyorum 5 bin hatta 3 binlere kadar ilerlemek istiyorum ama umutsuzm ve kararsızm sizce iyi bi lys yaparsam mümkün mü böyle ilerleme yapan tanıyomusnz ? yardmcı olrsanz çok sevnrm
  • mat netini gördükten sonra rahat olur diyorum :)
  • hocam ygs matematikde hangi soruyu yanlış yaptın.
  • Oha be 1 yanlıs var okadar kazık soruların hepsini çözdünmü sen vay anasını tebrik ediyorum xD savcılık kagıdı değil forum.donanımhaberı aramalıymıs kitapcık yerıne
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler .
    @selotun
    Geçen yıl ablam girmişti sınava. şuan tıp da okuyo . Ygs den 13 veya 14 bininci olmuştu. LYS yi çok iyi yaparak 5bine girdi. Sende yapabilirsin.

Daire dilimi sorusu vardı ya a lı b lı fln formül çıkarcaktık . onu son dk ya bıraktım salladım tutmadı :)
    İnş olur ama bunları duydukdan sonra hedefimi büyütüyorum . keşke özel üni de burslu kazansam. mesela tobb etü işletme :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.