Arkadaşlar üniversite okurken össye hazırlanıyorum. Elimde öss kitabı yok. Ales kitabından hazırlanıyorum (güvenderin) Ancak içinde ikinci derece denklem işlem modüler aritmetik eşitsizlik falan var. Acaba bu konular var mı diye açtım 2010 2011 ygs matematiğine baktım yok.
Ama bir başka yerde kalkmış bunlar eklendi permütasyon olasılık falan yok demiş. Nedir doğrusu bilen var mı? Acil yardımınızı bekliyorum.
merhaba; ben 11.sınıfa gidiyorum tm okuyorum. dershaneye başladım ama şimdiye kadar matematik ve geometriyi hiçbir zaman umursamadıgım için 9 ve 10 dan pek bir bilgim yok. şimdi dersanede bireysel ders alarak 9 ve 10.sınıf matematik ve geometrisi çalışıyorum ayrıca hegün nette ekol hocadan matematik ve geometri konu anlatımı dinliyorum fakat dediğim gibi temelim hiç yok buna rağmen 1 buçuk senede matematik ve geometrimi düzeltip 400-420 civarı puan alabilirmiyim sizce?
Arkadaşım ben sadece eski bildiklerimle 4 ay hazırlanıp 400 almayı planlıyorum sen bunca sene çoktaaan yaparsın. Da benim sorumun cevabını bilen yok muuu???
alesden calışma konular örtüşmez . kpss ile ilgili nette döküman cok ygsden bile fazla imkanın yoksa kpss notları ,sb, denemeleri indir, kpss bire bir örtüşüyor sadece mantık - bağıntı - fonksiyon yok.