Şimdi Ara

YGS Matematik yardım edebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim var. Denemelerde 20-25 arası çıkıyor. Hiç bilmediğim bir konum yok sadece Kombinasyon Permütasyon polinom konularında takılıyorum onlarada Fem Simetri 3. 4. Kitapları aldım. Soru bankası olarak Karekök YGS çözüyorum. Benim bu netlerim nasıl artacak? Eksik konumda yok. Karekök soru bankasını mı bitirmeliyim yoksa konu anlatımlı kitap veya fasükellerden konuların her şeyini öğrenip sonra mı çözmeliyim. Ne yapmam lazım yardım edin nolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbir eksiğin yoksa 15-20 net nereye gidiyor? Bence konu eksiğin var. Birçok konuyu bildiğini sanıyorsun. Şöyle yap bence 20 YGS MAT denemesi çöz ve hatalarının istatistiğini çıkar. Bu şekilde net görürsün nelerde eksiğinin olduğunu.
  • Çözdüm hocam fonksiyon çıkmıştı hallettim. Kombinasyon Permütasyon Polinom konularında 2 sorudan birini yapıyorum diyelim onun için onlara çalışıcam ama diğerlerinde bi köklü ifade çıkıyor bi üslü çıkıyor hep farklı konulardan çıkıyor. Bi 5 soru falanda Geometriden boş çıkıyor onun geometri için çalışıyorum zaten ama matematik deli edicek

• İşte dediğim gibi her konuyu TAM olarak bilmiyorsun. O soruları bazen yapıp, bazen yapamama nedenin yarım yamalak olması. En baştan ciddi şekilde çalışmanı tavsiye ederim. Biliyorum zaten moduna girip, hızlı hızlı geçme üzerinden ve sabırlı ol. İyi bir matematik en büyük silah çünkü.
  • Şu anda Permütasyon-Kombinasyon-Binom Olasılık konusunu Fen simetrilerden halledip Karekök YGS'den soru çözücem. Problemleri yapıyorum genel olarak ama yinede Güray küçük fasikülünü çözücem. Geometride baştan itibaren başladım. Onun dışında eklemek istediğiniz kaynak deneme tavsiye veya şunu yapmalısın ekstra olarak dediğiniz bi şey var mı?

• Birey B Soru Bankası tavsiye ediyorum ama kaynaktan ziyade soruyu anlamak çok önemli. Bu bilgiyi bana neden verdi, bu iki bilgi arasında nasıl bir bağ olabilir diye soruları çözersen zamanla güçlü bir matematiğinin olacağına inanıyorum.
  • kareköke bak bence zordur biraz ama soruyla uğraşıp çözemeyip birine sorduğunda o aklında kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki Nick -- 11 Ağustos 2016; 13:21:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O konuda rahatım sorgularım soruları onun içinde biraz ağır çalışırım teşekkürler.

• Şuan nasil netlerin bende 11 de geo. calismamistim 28-30 civari yapiyodum genelde sen bence tekrar et konulari bi yada 2 haftada 1 kitap falan bitir

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    2 haftada bi kitap bitirmem zor biraz diğer derslerim aksar

Ayrıca yapamam da muhtemelen

• NeDesperes N kullanıcısına yanıt
    Sonralardada yapabilirsin şubat tatilinde falan 2 hafta olmasada 4 hafta falan rahat bitiyo şuan bilfen ygs mat. ta yapiyorum ben onu gunde 5 test 80 soru az kaldi 1 haftaya biticek gibi kitap tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.