Şimdi Ara

Ygs matematik yardımlarınız gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb Arkadaşlar. Daha önce konu açmıştım. VAKIF Üniversitesinde Anestezi Teknikeri Veya İLk acil yardım okumam Gerek. Tek Hayalimdir.
    Bu yıl Üniversite Hazırlanmam Gerekiyor. Biyolojime Ve Kimyama Oldukça Güveniyorum.Konu anlatımlı kitaplar alarak soru çözerek.. FAKAT Matematik de -4+5 işlemini bile yapamayan biriyim Temel'im zayıf berbat. Antremanlarla Matematik Kitabı İşimi Görür mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kullandım gercekten dediğin seviyede isen idealdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansabahlar

Mrb Arkadaşlar. Daha önce konu açmıştım. VAKIF Üniversitesinde Anestezi Teknikeri Veya İLk acil yardım okumam Gerek. Tek Hayalimdir.
    Bu yıl Üniversite Hazırlanmam Gerekiyor. Biyolojime Ve Kimyama Oldukça Güveniyorum.Konu anlatımlı kitaplar alarak soru çözerek.. FAKAT Matematik de -4+5 işlemini bile yapamayan biriyim Temel'im zayıf berbat. Antremanlarla Matematik Kitabı İşimi Görür mü ?

yanlış anlama da 5'ten 4 ü çıkaramadan kimyayı nasıl yapıyorsun anlayamadım
  • furkansabahlar F kullanıcısına yanıt
    Ben Senin Yerinde Olsam Zaman Kaybetmeden Antremanlarla Matematik 1 ve 2. Kitabını Alırım.1.Kitabı İlkokul ve Ortaokul Yani İşlemler Felan 10-15 Güne Bitirirsin. 2.Kitap İse YGS Konularıyla Başlıyor.
  • bence eis yayınlarıyararlı olur antrenmanlar çok çok baside inmiş ve zaman boşa geçiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.