Şimdi Ara

YGS mi daha zor ALES mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Forumda kaç kişi hem ygs ye hem alese girdi acaba
  • tabikide ygs daha zor tartışmasız.
  • şaka bire daha çok var rahat olun çalışın yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarCry21 -- 30 Ocak 2016; 13:35:11 >
  • internette çıkmış soruların bulunduğunu bilmiyorsan şu an dh'de olman bile mucize.

laf sokayım da like alayımcılık yaparken rezil olmuşsun. senin dişin beni kesmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrHolmesss -- 30 Ocak 2016; 13:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHolmesss

internette çıkmış soruların bulunduğunu bilmiyorsan şu an dh'de olman bile mucize.

laf sokayım da like alayımcılık yaparken rezil olmuşsun. senin dişin beni kesmez :)

Sakin ol liseli . Sen ygs veya alesi evde çözmek ile gerçek sınav zamanında girip çözmenin bir olduğunu mu düşünüyorsun ? Arada dağlar kadar fark var . Geçen senenin ygs'si ni sonradan evde çözmüş olsa çoğu kişi , 15-20 net fazla yapardı zaten . Ne laf sokma , ne de like alma amacım vardı . Sen öyle yapıyorsun her halde demek ki , burada bana yapmaya çalışman da bunu gösteriyor . Hadi boş yapma
  • mezun olalı 2 yıl oldu aslan. boş yapan sensin. gerçi konuyu upluyorsun, eyvallah.

soru kalitesi ve zorluğu bakımından sormuştum, psikolojik etmenler ve baskı hariç.

bu arada bağlaçlar arasında virgül kullanılmaz ve her halde bitişik yazılır. mezun kere mezunsun ama hala akıllanamamışsın.

diş geçiremezsin, uğraşma boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrHolmesss -- 30 Ocak 2016; 14:07:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mezun olalı 2 yıl oldu aslan. boş yapan sensin. gerçi konuyu upluyorsun, eyvallah.

soru kalitesi ve zorluğu bakımından sormuştum, psikolojik etmenler ve baskı hariç.

bu arada bağlaçlar arasında virgül kullanılmaz ve her halde bitişik yazılır. mezun kere mezunsun ama hala akıllanamamışsın.

diş geçiremezsin, uğraşma boşuna.

Dil bilgsi ne alaka genç :) her koşulda , her türlü anlamı olan her halde ayrı , yani vs. belirsizlik olan herhalde bitişik yazılır hadi bunuda benden öğrenmiş oldun :)
  • ee ''bunuda'' kelimesindeki dahi anlamındaki -da n'olacak peki?

uğraşma, geçmez.
  • quote:

ee ''bunuda'' kelimesindeki dahi anlamındaki -da n'olacak peki?

uğraşma, geçmez.

Sabahtan beri ne saçmalıyorsun sen . Dil bilgisi kurallarına dikkat ettiğimi falan belirttiğimi hatırlamıyorum , senin neden oradan girdiğini anlamadığım gibi yanlış girdiğini fark edip söyledim . sakin ol sidik yarıştırmıyoruz . konuyu saptırma , cidden boş yapıyorsun . ayaklı TDK adam
  • Net ALES tir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece matematik alaninda hangisi zordur hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sadece matematik alaninda hangisi zordur hocam?

Yine ALES. YGS soruları da zaten ALES kopyası çoğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkandayım kanka kesinlikle fark büyük
  • kendin gittin feyklerin geldi
  • Ygs 2015 aleslerden zordur. Diğer yılların ygs si alese benzer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kendin gittin feyklerin geldi

Sen ne saçmalıyorsun değişik . sabahtan beri uzattın da uzattın. yok feyk meyk . seni iplesem bile uğraşıp da feyk hesap falan açmam . adamı tanıdığım ettiğim yok nickinide ilk kez gördüm boş yapıyorsun vallahi uzatma artık ikile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.