Şimdi Ara

YGS Nasıl Geçti Gençler? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
25.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightmare_-_92

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Torbada kalan bilyenin kırmızı renkte olması için 1 sarı bilyeyi, 2 beyaz bilyenin 2'sini ve 2 kırmızı bilyeden 1'ini seçmemiz gerekiyor.

Tüm durumlar = C(5,4)
    İstenilen durumlar = C(1,1) . C(2,2) . C(2,1)

Oranlarsak 2/5...

hacı matta tek yanlış bu doğru baktıysam bunuda doğru cevabı buldum 4 bilye kafamı karıştırdı bu arada 9 da boşvar matta..

Bilye sorusunu şöyle düşünebilirsiniz.Torbada 5 bilye var.Senden son bilyenin kırmızı olma şansını soruyor.E o son bilye 5 bilyeden biri olacak.2 kırmızı olduğu içinde 2/5.Sanki ilk çektiğin bilyenin kırmızı olma şansıyla eş değer düşünülebilir

• Okadar tarışma oldu forumda polinpm çıkarmı çıkmazmı diye. Polinom çıkmadı gitti mantık çıktı
  • Polinom çıkması daha Mantık'lı olurdu.
  • şimdi gördüm çok ilginç. bu michalengelo yu felsefede de sormuşlar. kimyada yapamayanlar burdan çıkartabilirlerdi. ösym takmış bu adama sene
  • türkçe 39d 1y

sosyal 36d 4y

mat 35d 5y(inanamıyorum:()

fen 17d 8y

top.net:122.5

eşit ağırlığım ben
    ygs 5 446 puan ankara hukuk şansım var mı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk1257 -- 11 Nisan 2010; 23:01:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk1257

türkçe 39d 1y

sosyal 36d 4y

fen 17d 8y

eşit ağırlığım ben

FEM'in hesabına göre yaklaşık 26,5 puan kaybetmiş durumdasın. (http://www.femkariyermerkezi.com/cevirmatik2.aspx)

Ortaöğretimin de iyiyse, LYS'den 80'de 75 civarı matematik, 56'da 52 civarı Türkçe, 24'te 21 civarı da Sosyal yapman gerekecek... Tabi LYS eski ÖYS gibi olursa... Yok ÖSS'den kolay sorarlarsa hiçbir şansın olmaz da... Onu yapacaklarını da sanmam...

95'in ÖYS Matematiği gibi sorsunlar misal... Herkes dağılsın, mat puanı 3.0'a çıksın :P
    O zaman 70 matematikle de girersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: faruk1257

türkçe 39d 1y

sosyal 36d 4y

fen 17d 8y

eşit ağırlığım ben

FEM'in hesabına göre yaklaşık 26,5 puan kaybetmiş durumdasın. (http://www.femkariyermerkezi.com/cevirmatik2.aspx)

Ortaöğretimin de iyiyse, LYS'den 80'de 75 civarı matematik, 56'da 52 civarı Türkçe, 24'te 21 civarı da Sosyal yapman gerekecek... Tabi LYS eski ÖYS gibi olursa... Yok ÖSS'den kolay sorarlarsa hiçbir şansın olmaz da... Onu yapacaklarını da sanmam...

95'in ÖYS Matematiği gibi sorsunlar misal... Herkes dağılsın, mat puanı 3.0'a çıksın :P
    O zaman 70 matematikle de girersin...

sanırım 6.5 demek istedin:D
    çünkü ben çevirdim şimdi 439 puan diye gösteriyor.

edebiyar sosyali dediklerinden daha da iyi yapabilirim ama matı biliyorum. 75 zor değil mi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: burlipi

ark. bu ygs den aldıgımız ham puanlara + olarak eklenecek puan [ygs ham puanı * 0,15] mi yoksa geçen seneki gibi aobp puanımı eklenicek
    meslek lisesiyim geçen sene okuldan 93 puan gelmişti yine bu puan mıı gelcek

[bu seneki sınavm 360 - 370 arası ]

örn: 360 + 93 = 453 mü
    360 + 360*(0,15+0,06)=435 mi

cevaplarsanız sevinirm

?
  • tr:25 net
    mat:31 net
    sos:8 net
    fen:25 net seneye kaldı artık
  • Türkçe: 32.50 net
    Mat: 30.75 net
    Sos: 32.50 net
    Fen: 14 net

arkadaşlar tm öğrencisiyim. sınavın sayısalı basit olmasına rağmen sınavdaki heyecandan ve zamanın çoğunun sosyalle türkçeye gitmesinden dolayı tam yetiştiremedim sayısalı:( çok moralim bozuldu:( sizce bu netler Lys'den iyi bi puan almak için yeterli midir? lütfen biri moral versin bu konuda:S
  • Türkçe 30 D 5Y

Mat 26D 0Y

Sos 18D 0Y

Fen 24D 6Y
  • Arkadaşlar duyduklarıma göre Diyarbakır'da kopyadan yakalananlar olmuş , kopya geldiği halde çekemeyenler olmuş.

Bir kız kulaklık tarzı bir alet ile girmiş. Dışarıdan sesleri alabiliyormuş. Kız dışarıdan gelen sesi tam anlayamadığı için hıı hıı gibi sesler çıkardığı için kendini farkettirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşlar duyduklarıma göre Diyarbakır'da kopyadan yakalananlar olmuş , kopya geldiği halde çekemeyenler olmuş.

Bir kız kulaklık tarzı bir alet ile girmiş. Dışarıdan sesleri alabiliyormuş. Kız dışarıdan gelen sesi tam anlayamadığı için hıı hıı gibi sesler çıkardığı için kendini farkettirmiş.

• Sabahki kontrolüm dün bazı soruları hatırlayamamıştım

Türkçe : 33d 7y
    Sos : 25d 10y
    Mat: 35d 3y
    Fen : 34d 5y

YGS 1: 425.839 YGS 2: 424.296 YGS 3: 400.449
    YGS 4: 394.166 YGS 5: 415.159 YGS 6: 424.381

Bireye göre puanlarım ama ösymnin çok farklı bir puanlama sistemi olacak ne birey ne fem ne de diğer dersaneler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenus42 -- 12 Nisan 2010; 13:02:13 >
  • Açıkçası forumun geneline bakıyorum da, inanılmaz yüksek puanlar söylüyorlar 450-480 de kaç kişi var forumda yuh?

Hiç inandırıcı gelmiyor aslında, yani Üsküdar Fen Lisesinde bile böyle bir ortalama yok, ilk 5000'e girecek herkes bu foruma mı toplanmış?
  • derece yapacakların hepsi bu forumda toplanmıs olmalı galiba :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Açıkçası forumun geneline bakıyorum da, inanılmaz yüksek puanlar söylüyorlar 450-480 de kaç kişi var forumda yuh?

Hiç inandırıcı gelmiyor aslında, yani Üsküdar Fen Lisesinde bile böyle bir ortalama yok, ilk 5000'e girecek herkes bu foruma mı toplanmış?

• İnanılmaz bir düşüş yasadım. Soktayım hala.

Denemelerde ortalama 350-390 arası alırken bu lanet olasıca sınavda 300 yaptım. Lys'den full cekmem lazım ki iyi-kötü biyere giriyim.

Seneye kaldık saglık olsun.
  • hayırlısı olsun vala 420-430 alırım diodum 380le kaldık sap gibi
  • Mat:39/1
    Fen:38/2
    Türkçe:37/3
    Sosyal:31/9

Sosyal batırdı resmen,bakalım sıralamamız ne olacak?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.