Şimdi Ara

YGS Nasıl Geçti Gençler? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
25.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nosfe

quote:

Orijinalden alıntı: EMMI
    Dürüst yorum=sıralamamsa eğer,diğerleri ne yapmışsa ona göre değişir,ama çok dürüst olamam biliyosun,tahmini ilk 5000 diyorum inşallah.

Arkadaş laf sokmak değil amacım, netlerinin iyi olduğunun sen de farkındasın. Dersanenden şu sırada olursun diye yorumlamışlardır onu soruyorum.

ah bi olsa da oturup soru hazırlama zahmetini bi daha yaşasalar...
  • nerde havacı yalancı varsa toplanmış 400ü geçen herkes bura mı üye.orda burda kötü geçti 400küsür aldım falan mesaj yazmayın milletin kalan moralinide sıfırlıyorsunuz.benden size tavsiye burda hava yaptıktan sonra ben sana okuyamazsın demedim adam olamazsın dedim hikayesini okuyun
  • vallahi beklediğim gibi değildi sorular en azından normal mat 1 soruları gibi değildi.40 yıl sorulmayan p ve q lar bu yıl geldi.ters köşe yapmaya çalıştılar.. dikkat ettiniz mi geometride bir tane üçgen açı sorusu yoktu.sınav da topu topu 1 adet üçğen vardı onun içinede mutlak değer katmışlar.

LYS...

ygs nin acısını bu sınavdan çıkartacaklar sanki.

tahminlerim: geometride katı cisimler,baba üçgen soruları falan gelecek.ne kadar..

bu ygs ile ilgili yazacağım son şey şudur.sınav çok dengesizdi.meslek lisesiler düşünülerek hazırlanmış bir sınavdı sanki..kazandınız kazandınız yoksa hadi seneye der gibi..
  • Arkadaşlar bu YGS ye okul puanı etki edicek mi?
  • Şu 400 ve üzeri yapanlar üzülüp durmayın. Genele bakarsak; iyi yaptınız gibi görünüyor şimdilik. Biz ne yapalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

vallahi beklediğim gibi değildi sorular en azından normal mat 1 soruları gibi değildi.40 yıl sorulmayan p ve q lar bu yıl geldi.ters köşe yapmaya çalıştılar.. dikkat ettiniz mi geometride bir tane üçgen açı sorusu yoktu.sınav da topu topu 1 adet üçğen vardı onun içinede mutlak değer katmışlar.

Sanırım ileride soru tipleri böyle olacak ki bence bu kötü değil. 1-2 konuyu bilmeye bağlı sorular sormuşlar. Daha yaratıcı olmuş bence düz mutlak değer veya düz uzunluk sormaktan..

Aynı şekilde fiziktede mıknatısla dengeyi birleştirmişler ki o soruda kaliteliydi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMMI
    Bilmiyorum hocam,aşağı yukarı şu sırada olursun denmedi ama benim beklediğim ve temennim ilk 5000,hemen hemen bu netlerde olan arkadaşlar varsa onlarında düşüncelerini merak ediyorum doğrusu.

Benimki de hemen hemen aynı netler o yüzden merak ettim yorumunu. Açıkçası sosyal dışında memnunum ama 450 üstüne ilk 5000 diyeni de gördüm ilk 15000 diyeni de, o yüzden kafam karıştı. Benim de temennim ilk 5000 tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosfe -- 12 Nisan 2010; 23:08:24 >
  • Şimdi ygs1'de 480 puanın tahmini sıralaması ne olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Mat38-2
    Türkçe35-4
    Sosyal30-9
    Fen36-4

Yaklaşık 443puan olacak gibi.

Arkadaşlar bu sınavın tekrarı yok, deneme sınavı değil ki tekar yaparım diye üzüleyim, bu yüzden üzülmemek gereken tek sınav dünkü sınavdı.Çünkü oldu, bitti ve geri dönüşü yok.

karawatan arkadaşa katılıyorum.443 yapmışsın üzülüyorsun.Anlamıyorum ki seni derececimisin ya da fen lisesine mi gidiyorsun..Eğer ikisinden biri isen burda ne işin var.Oturup internetin başında millete şu kadar yaptım üzülüyorum diyeceğine ders çalırsın..Bu dediklerim diğer 400 puan üstü yapıpta üzülüyorum diyen arkadaşlar içinde geçerli.

• bu sınav 420 - 450 arası çok yoğun olcak onun için 430 alan 450 alan arkadaşının sırasına baksın atıyorum;

432puan 24 bin

457puan 4,5bin

böyle bir olay olursa denemelerde 450 üstü alıp 430 aldığı için üzülenler üzülmesin aradaki 20bin kişiyi geçmek mat2 3-4 netinize bakar.

ders olsun size bundan sonraki kafası çalışanlar için çalışan kazanır bu sınavda şans faktörü çok fazlaydı burdan sonra şansa yer yok hakettiklerinizi alıcaksınız yürüyün aslanlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

Şimdi ygs1'de 480 puanın tahmini sıralaması ne olur sizce?

Sondan birinci diye tahmin ediyorum.Diğer arkadaşlar da eminim bana katılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Sondan birinci diye tahmin ediyorum.Diğer arkadaşlar da eminim bana katılacaktır.

yok sondan ikinci olma ihtimali var.belli olmaz çok kötünün biraz iyisi.Ne dememizi bekliyorsun.Çok süper mi yaptın diyelim.Kesin ilk 1000 desin mi diyelim.Kendin bilmiyormusun tahmini kaç bininci olacağını.Niye imalı imalı soruyorsun.Kendini mi tatmin ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-nokia -- 12 Nisan 2010; 23:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti-nokia

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

yok sondan ikinci olma ihtimali var.belli olmaz çok kötünün biraz iyisi.Ne dememizi bekliyorsun.Çok süper mi yaptın diyelim.Kesin ilk 1000 desin mi diyelim.Kendin bilmiyormusun tahmini kaç bininci olacağını.Niye imalı imalı soruyorsun.Kendini mi tatmin ediyorsun.

Sevgili dostum benim puanım olduğunu nerden çıkardın?

Genel bi sıralama için sordum ya. Hani 480 civarı yapanlar kaçıncı olurlar gibi?

Benim puanım bu kadar iyi değil tahminlerimce.

• Ya arkadaşlar benim sözeller pek iyi degildi son zamanlarda düzeltmiştim denemelerde baya iyi geliyordu ama öss de heyecandan dolayı baya batırdım netlerim
    türkce 34 e 6
    Sosyal 33 e 7
    Mat 37 e 3

netlerim böle ve matda kendimi cok güveniyorum özelikle mat2 ve geometride ayrıca edebiyatımda en iyi sözel dersimdir yani anlıcanız lys'de basarılı olmam ygs'ye göre cok yüksek bende odtü işletme veya ankara işletme istiyorum eger lys'ye iyi hazırlanırsam iyice olabilirmi yoksa cok mu zor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

@Wasell

Diyorum ki, dershane hocalarının ve ÖSYM'nin söylediği hiçbir şeye i-nan-ma-yın.

İlk sınav yorum olur derler, alakasız yerlerden bilgi sorarlar. Bizim hocalar bu sınava meslek liseleri de gireceği için "çok kek" bir sınav olacağını söylüyordu. 1. bölümde şu şu tip sorular çıkmaz, derler; ÖSYM sorar.

Bir sayısalcı olarak oturup matematikteki mantığı çalışacağıma Türkçedeki dil göstergeleri, dilin işlevleri vb. konularını çalıştım mal gibi. Türkçecimiz o konuların da çıkacağını vurguluyordu, 1 soru bile gelmedi. Matematikçimiz ise mantık konusunun soru getirmesinin mümkün olmadığını söylemişti, çok da emin konuşuyordu, vallahi geldi.

Tamam, çok zor bir sınav değildi; ama abartıldığı kadar kek bir sınav da değildi bence.

tamamen haklısın meslek liseler imam hatipler vs. çok kolay olacak kehaneti tutmadı.hiç hakkımız yenmesin geçmiş yıllardakine rahatlıkla kafa tutabilecek bir sınavdı.

mantık konusunun geleceğini biliyordum ama çalışmadım hiç zaten istesemde hiçbir kaynakta yok ki

neyse LYScikler var sırada

• TÜRKÇE:40D
    MAT:39D 1B
    FEN:38D 2Y
    SOS:34D 5Y
    YGS1:484 yada 482 hesapladım
    YGS6:486 yada 484 hesapladım
    İlk bin istiyorum. Umarım olur. Bunun için 3 yıl okuduğum okulu dondurdum tekrar dersaneye kayıt oldum.
  • benim de 470 civarı geliyor ilk 5000e girebilir miyim tıp istiyorum
  • şu matematikten 38 39 doğru yapanlar hatalı soruyu B şıkkı yapıp onu da doğru mu saydılar çok merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Şu 400 ve üzeri yapanlar üzülüp durmayın. Genele bakarsak; iyi yaptınız gibi görünüyor şimdilik. Biz ne yapalım?

Herkesin beklentisi farklıdır dostum Sen 360 puanla bilmem nerenin işletmesini kaybettiğin için üzülürsün başka blri 450 puanla boğaziçi işletmeyi kaçırdığına yanar. Hak vermek lazım yani geçen sene ben de derdim o puanı alsam başka ne isterim diye. Ama insanoğlunun gözü doymuyo. Durumum geçen seneye göre çok iyi ama hala mutlu değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: anti-nokia

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Mat38-2
    Türkçe35-4
    Sosyal30-9
    Fen36-4

Yaklaşık 443puan olacak gibi.

Arkadaşlar bu sınavın tekrarı yok, deneme sınavı değil ki tekar yaparım diye üzüleyim, bu yüzden üzülmemek gereken tek sınav dünkü sınavdı.Çünkü oldu, bitti ve geri dönüşü yok.

karawatan arkadaşa katılıyorum.443 yapmışsın üzülüyorsun.Anlamıyorum ki seni derececimisin ya da fen lisesine mi gidiyorsun..Eğer ikisinden biri isen burda ne işin var.Oturup internetin başında millete şu kadar yaptım üzülüyorum diyeceğine ders çalırsın..Bu dediklerim diğer 400 puan üstü yapıpta üzülüyorum diyen arkadaşlar içinde geçerli.

Hiç takmayın kafanıza...

Sene 95, ÖSS'ye hazırlanıyorduk. Derece sınıfıydık ve herkes ilk 100 için çalışıyordu. Sayısalcı olmamıza rağmen neredeyse full time sözel çalışmıştık... Bir arkadaş da benim dereceyle işim yok diyerek sayısal çalışmıştı... O arkadaş 98. sıradan da olsa ilk 100'e girdi... Biz giremedik...

Sonra ÖYS'ye girdik... Herkes benden full matematik beklerken, ben tarihi bir rekora imza attım ve lise 1'de bile yapmadığım şekilde 9Y 4B ile 52 sorudan 36 Net yaptım... Fen 56, Türkçe de 59 idi... O zamanın şartlarına göre standart 50-52 mat netimi yapsam çok rahat ilk 100'de olurdum... Olmadı.

Sonraki sene ODTÜ'de öğrenciyken sırf öylesine gidip ÖSS'ye girdim... Kitap bile açmadım... Sınav da kötü geçti ve birsürü de yanlışım var diye biliyordum... Sonuçlar bi açıklandı. 58... 84-4 Sayısal, 70-12 Sözel miydi neydi netlerim... Meğer sınav çok zormuş ve kimse yapamadığı için puanlar uçmuş...

99'da tekrar girdim... 86-2, 85-3 gibi birşey yaptım... 96 ile kıyasladığımda ilk 5'te olmam gerekiyordu... 300küsür anca olabildim... Bu sefer sınav kolaymış ve çok kişi yapmış...

O yüzden çok kafanıza takmayın ve sadece sonuçları bekleyin.

Arada da temiz temiz ders çalışın...

Tekrarı da yok diye de düşünmeyin, bakın 15 sene sonra bile girilebiliyor... Engelleyen yok...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.