Şimdi Ara

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
71.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DERSANENİN BİRİNİN MOD MEDYANLA İLGİLİ SINAVDAN ÖNCE ATTIĞI MESAJIN GÖRÜNTÜSÜ ELİMDE MEVCUT !!!
  • @amd1985 sonuçlar ortaya çıksın belli olur kopya var mı yok mu diye! Dediğim gibi sıralamalar geçen seneki gibi aynıysa böyle bu olay olmuş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

ARKADAŞLAR DERSANENİN BİRİNİN MOD MEDYANLA İLGİLİ SINAVDAN ÖNCE ATTIĞI MESAJIN GÖRÜNTÜSÜ ELİMDE MEVCUT !!!

hadi ya!!

helal olsun asrın gazetecilik başarısı

istersen ben sana hemen yapayım istediğin gibi bir görüntü

hatta bunu vatikandan, mossattan da attırabilirim.

kimsenin kafasını karıştırmayın yahu.

madem öyleydi ne die 1 haftadır bekledin

durup durup yeni bir şey yumurtlamaya başladı millet, konu soğudukça asparagas haberlere sarılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amd1985

quote:

ARKADAŞLAR DERSANENİN BİRİNİN MOD MEDYANLA İLGİLİ SINAVDAN ÖNCE ATTIĞI MESAJIN GÖRÜNTÜSÜ ELİMDE MEVCUT !!!

hadi ya!!

durup durup yeni bir şey yumurtlamaya başladı millet, konu soğudukça asparagas haberlere sarılıyorlar.

Gsm operatörlerinde vardır belki bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

quote:

hadi ya!!

Gsm operatörlerinde vardır belki bilgi

evet o durumda amenna

• AL KARDEŞİM KARARINI SEN VER ADAMA BAK YA NELERLE UĞRAŞIYORUZ

http://img696.imageshack.us/img696/7080/telefonkant.jpg
    http://img163.imageshack.us/img163/3892/telkant2.jpg

quote:

quote:

hadi ya!!

• quote:

quote:

hadi ya!!

Google search sonuclarıda da , sadece 6 okulda kızların sınava girmesi de asparagastı.

ösym baskanının acemilik ,işgüzarlık gibi acıklamalarıda asparagas

bu sınavda bir şaibe oldugunu düşünen ve burda yorum yapan herkes asparagascı nın da önde gideni!!!!???

• bu telefonun sahibiyle birebir görüştüm ve savcılığa bunu iletmiş iyi akşamlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

Hala bu algoritma bulunamaz ıvır zıvır diyorlar arkadaşlar yemin ettim canlı yayında da ederim savcılar bunu ihbar kabul etsin. Sınavdan 1 gün sonra Eskişehir Çarşı tramvay durağında kızlar konuşuyorlar;

- "Nası geçti yaptın mı soruları ben yaptım "çemberseldi" hepsi"
    - "Ben bulamadım olmadı benimki "

demiş cevap olarak... 1. derece akrabamın yeminli ifadesi var ben de ikna oldum size anlatsa siz de ikna olursunuz çünkü yalan söyleme ihtimali olan biri değil
    isyan etti resmen...

sen daha orda mısın yahu,

hadi diyelim doğru,

vatandaş ne diyor "ben yaptım hepsi çemberseldi"

matematikte ve kimi rakalmlı sorularda hadi uyguladı.

diğerlerini nasıl çembersel mantığa göre yapmış bu bacı

anlatım bozukluğunu nasıl çembere alşmış

cümlelerin hece sayılarını mı bulmuş . yoksa 11li hece ölçüsüne mi uydurmuş

yoksa duraklara mı ayırmış tek tek.

felsefede falan nasıl yapabilmiş.

bu konuşma doğru olsa en azından şööle derdi. "matematikde çoğu soruda uyguladım çemberseli, diğer testlerde de rakamlılarda"

hepsi demesi uydurma olduğunu kanıtlar.

muhatabının cevabı da daha komik ama neyse.

Yoruma bak ya hey Allahım , İstersen bu yöntemle 1 tanea soru yapsın gene de bu yöntemle yapmış ve haksızlığa giriyor.Kaldı ki matematik gibi zor bir bölümden 30-35 doğru çıkartılıyor hala gelmiş Türkçe yapamıyor Sosyal yapamıyor diyor banane kardeşim matematik yapmış o kadar haksızlık yapmış sonuçta.Tabi sen anlamazsın at gözlüğün hazır.

• seylem, çarpıtıyorsun

önceki mesajlarıma bakarsan

kısaca

şıklarla ilgili algoritmada hata yapıldığını

ve bu hataya sebep olan yazılımcıların ben olsam işlerine son vereciğimi söyledim.bu kadar insanı yordukları için.

basına verilen kitapçıktaki gibi olsaydı adaylarınki de o zaman şaibeye inanılır ve iptal olması gerekirdi.

ama görüldü ki o hatanın artçıları olarak bazı kitapçıklarda çembersel dedikleri yöntemle 5 aşamada doğru şık bulunabiliyor.

bu da yazılımın hatası. yazılımcıların dikkatsizliği. ama bu 2. yöntemle kopya olma ihtimalini çoğu kimse vermiyor.

şu an kesin sonuçlara ulaşılmasının sebebi önbilgi+cevap anahtarlarının el de oluşu+bilgisayar yazılımlarından yardım alınması gibi bir sürü yan faktör

sınav anında kim tüm bunları yan yana getirip de emin olacaktı bu durumdan.

dersanelerin attığı (ki inanmıyorum)ı varsayılan mesajı okuyan ilgili linke tıklayıp kavramlarla ilgili tanım bilgileri alan biri

şu anki çembersal mod denilen formüle nasıl ulaşacaktı.

bana mesaj geldi diyelim mod-medyan- eee, tanımlarını öğrendim, falan . e ben burdan soruları çözmeden, matematikle ilgili konuyu bilmeden doğru şıkkı bulabileceğimi nerden anlayacaktım. ki bunu anlatacak bir bilgi vermiş olsalar doğrudan suç işlemiş olurlardı.

dersane doğrudan "bak kardeşim şıkları bunlara göre sırala 5 aşamada bulursun" diye soğrudan bir şey telkin etmiş olsaydı

şimdiye zaten o sayfa bulunur ve doğrudan suç da suçlulur da bulunurdu.

ama bu konuda bilmiyorum dersaneler neden açıklama yapmadılar.

benim zannım, matematik sorularının çözümü için ek teknik bilgi olsun diyedir, varsa böyle bir şey.

matematik öğretmenine de sordum şöyle dedi.

-bazı matemetik konularının anlaşılması, soruların çözümü için zaman zaman

mod-medyan kavramının bilinmesi için anlatırdık dedi. yani soru çömek için yardımcı ek billgi

ve bu günkü ve dünkü açıklamalarda yazılımda hata yapıldığını çoğunluk uzmanlar kabul ediyor.

kopya olayına samimi olarak siyasi bir amaç gütmeden inanalara saygım var. diğer bir grupsa durumdan rant çıkarmak için olmadık diyalogları olmadık hikayeleri anlatıp duruyor. onları kastediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 8 Nisan 2011; 23:14:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Önce "YGS sınavının şifresi var" dediler. Sonra bu şifrenin birileri tarafından öğrenilmiş olabileceğini öne sürdüler. Ardından da ÖSYM Başkanı Prof. Ali Demir'in bıyıklarına dayanarak, "Dinciler yapmıştır" dediler. Birkaç genci Gülencilerin kurduğu dershanenin önüne gönderip bağırttırdılar. Ve son aşamaya geçtiler: "Kesin Fethullahçıların işidir."
    Sınavla ilgili iddiaların tamamen zırva olduğu ortaya çıktı. Ama fark etmiyor. Üfürükten lafları yaymaya devam ediyorlar.
    Not 1: Ali Demir de "Acemilik yaptık" diyecek kadar acemiymiş hani...
    Bu yaygaracıların, gerçeğin değil şaibenin peşinde olduğunu kavrayamamış.
    Ders aldı, tecrübe kazandı elbette ama iş işten geçti. Çünkü seneye zaten böyle bir hücum olmayacak.
    Not 2: Bıyık konusunu da es geçmeyin. İnternet bu saçmalıklarla dolu... Bence Ali Demir'in asıl acemiliği başkan olduğunda bıyıklarını kesmemesiydi.
    Tabii kesmek yerine bıyıklarını, Alevi dedelerini taklit eden solcularınkine de benzetebilirdi ama o zaman takiye yaptığına hükmedilirdi.)

Bunun ardındaki psikolojik operasyonu geçenlerde yazmıştım: Kuru iftira değil de, kara iftira kampanyaları bunlar...
    Fol yok, yumurta yokken iftira atmıyorlar artık... Yalanı belli bir gerçeğin üzerine inşa ediyorlar: "Fol varsa yumurta da olsa gerek. Tavuk burada, hani yumurta? Yok. O halde çalınmıştır." (Gel de horozun olmadığını anlat.)
    Birinci gerçek: YGS Sınavı...
    İkinci gerçek: Sınav kelimesi, her Türk'e kopyayı çağrıştırır. Bu ülkedeki okula giden herkes, kendi çekmese dahi birilerinin kopya çektiğini gördü, duydu... Öğretmenleri atlatma tekniklerini öğrendi.
    Bu ikisini toplarsan ne çıkar? O halde YGS şaibelidir.
    İşte koca bir yalanı, bu gerçek üzerine inşa ediyorlar. Yani algıyı, olgu gibi sunuyorlar.
    Medyadaki gazeteci maskeli Ergenekoncular bunu sürekli yaptıkları için olup biteni anlamak bizim için zor değil.

Emre Aköz

Beyler alıntı yaptığı adamın hakkında ekşiden bir kaç yorum

"çok gereksiz bir köşe yazarı... atatürk'ü diktatör değil otokrat diye eleştirir sonra lafı diktatör demeye getirir. ama bazılarına toz konduramaz (söylemeye gerek yok kim olduğunu biliyoruz zaten). eğer yüreğiniz, mideniz bu adamın yazılarını okuyacak kadar sağlamsa bir okuyun göreceksiniz, kendisi kurtuluş savaşı zamanında yaşasaydı yeri hep saltanatın yanı olurdu sanırım şimdilerde birilerinin saltanatının yanında olduğu gibi."

"her gün daha çok saçmalayan yazarımsı. verilen linkleri ilk satırdan sonra okumakta zorlanıyorum. o kadar gereksiz ve saçma yazılar yazıyor. ciddiye bile alınmaması gerekir."
    "ömrü hayatımda görüp görebildiğim köşe yazarlarının arasında ki en cahil adam...
    başka bir söz edemiyorum! "che katil" doğrudur katildir.. onun ödürdükleri insanların ortak özellikle ya insanlık tarihine ihanet edenlerdi ya da diktatör olanlardı!
    che'nin katil oluşunu, che'nin gay oluşunu* öne atım onu "sosyalizm" özünden koparmakta yine bu zihniyete aittir!
    sınıflar savaşının kansız olduğunu kim diyebilir? kim tarihi inkâr edebilir!"

127 sayfa entry var adamın hakkında olumsuz olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

Hala bu algoritma bulunamaz ıvır zıvır diyorlar arkadaşlar yemin ettim canlı yayında da ederim savcılar bunu ihbar kabul etsin. Sınavdan 1 gün sonra Eskişehir Çarşı tramvay durağında kızlar konuşuyorlar;

- "Nası geçti yaptın mı soruları ben yaptım "çemberseldi" hepsi"
    - "Ben bulamadım olmadı benimki "

demiş cevap olarak... 1. derece akrabamın yeminli ifadesi var ben de ikna oldum size anlatsa siz de ikna olursunuz çünkü yalan söyleme ihtimali olan biri değil
    isyan etti resmen...

sen daha orda mısın yahu,

hadi diyelim doğru,

vatandaş ne diyor "ben yaptım hepsi çemberseldi"

matematikte ve kimi rakalmlı sorularda hadi uyguladı.

diğerlerini nasıl çembersel mantığa göre yapmış bu bacı

anlatım bozukluğunu nasıl çembere alşmış

cümlelerin hece sayılarını mı bulmuş . yoksa 11li hece ölçüsüne mi uydurmuş

yoksa duraklara mı ayırmış tek tek.

felsefede falan nasıl yapabilmiş.

bu konuşma doğru olsa en azından şööle derdi. "matematikde çoğu soruda uyguladım çemberseli, diğer testlerde de rakamlılarda"

hepsi demesi uydurma olduğunu kanıtlar.

muhatabının cevabı da daha komik ama neyse.

Yoruma bak ya hey Allahım , İstersen bu yöntemle 1 tanea soru yapsın gene de bu yöntemle yapmış ve haksızlığa giriyor.Kaldı ki matematik gibi zor bir bölümden 30-35 doğru çıkartılıyor hala gelmiş Türkçe yapamıyor Sosyal yapamıyor diyor banane kardeşim matematik yapmış o kadar haksızlık yapmış sonuçta.Tabi sen anlamazsın at gözlüğün hazır.

demek istediğimi anlatamamışım.

elaman demiş ya "hepsi çemberseldi" diye

o ifadeden bu anlatılanın gerçek olmadığını ifade etmeye çalışıyorum.

• Dikkat edersen bu şaibeli olaylar , son birkac yılda sıkca yaşanmaya basladı ,kpss ,polis sınavları falanda damı hep hata vardı! ...bu yaşananlar organize bir olay ve siyasi amaçlı yapılıyor ,sen ve senin gibilerde işin bu yönünün üstünü örtmeye çalşıyorsunuz . ama artık millet bunu yutmuyor. cep mesajlarında artık görmedinmi yoksa gördünde işinemi gelmedi bilemem tekrar bak istersen msja . mesajın sonunda ayrıntılı acıklama gönderilmiştir diyor
  • RiverStyx

yahu ekşiyle ne alakası var.

adamın söylediklerinin değerini ekşiyle mi ölçeceksin.

ki ekşi genellikle kişiler hakkında daha çok eleştirel bakar.

ama emre aköz ekşide sevilmeyenlerdendir genelde onu kabul ederim.

ama adamın sözlerini hakkındaki yorumlarla tartman yanlış.

mesela emre aköz ygs iptal olmalı deseydi

yine aynı mesajı yazıp link koyup, bu adam zaten ekşide sevilmiyor diyecek miydin.

-----

ona bakarsan başbakan hakkında ekşide çoğunluk entrler olumsuzdur, kimse pek beğenmez

ama zaman zaman yapılan anketlerde "en başarılı lider", en güvenilir lider" vb. tüm başlıklarda 1. başbakan çıkar.

dünya medyasında övülür, ortadoğuda kahraman gibi karşılanır.

ve o beğenmedikleri adam da şu an kadar ki 7-8 seçimi de genel olarak rakiplerine fark atarak kazanmıştır.

ekşideki entryleri baz alsan başbakanın şu anki yerinde olmaması gerekirdi.

• AMD1985 ben sınava girdim kopya olduğunu düşünüyorum iptal olsun istiyorum fakat senin kadar mesaj yazmıyorum .Tamam anladık kopya olduğunu düşünmüyorsun bu belli hala niye mesaj yazıyorsun sınava girmedin etmedin nedir bu savunman anlamış değilim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Dikkat edersen bu şaibeli olaylar , son birkac yılda sıkca yaşanmaya basladı ,kpss ,polis sınavları falanda damı hep hata vardı! ...bu yaşananlar organize bir olay ve siyasi amaçlı yapılıyor ,sen ve senin gibilerde işin bu yönünün üstünü örtmeye çalşıyorsunuz . ama artık millet bunu yutmuyor. cep mesajlarında artık görmedinmi yoksa gördünde işinemi gelmedi bilemem tekrar bak istersen msja . mesajın sonunda ayrıntılı acıklama gönderilmiştir diyor

mesaja inanmıyorum, ispatlansa da kopya olayının ispatı olamaz.

ayrıntılı açıklama şöyle olsaydı,

çevir çevir, sırala,

sırala sırala bak,

bilemedin 5 aşamada

işte o zaman doğru şık odur diyorsa

zaten suçluyu bulmuş oluruz.

ula burdaki adam bile çembersel modu anlatana kadar canı çıktı. resim üstüne resim,

yanıt üzerine yanıt

o kadar net açıklamalarına rağmen

ona rağmen millet 1-2 günde özümsedi yeni örnekler gelince

dersane medyan ve modu açıklayınca

hangi öğrenci

bu konudaki çembersel mod formülüne ulaşabilr

burdaki arkadaş gibi tek tek izah etmişlerse inanırım.

2 tanım verdi diye kopya varrrrr demenin alemi yok.

• Bu haftaki Uykusuz ve Penguen'in kapakları:
     YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Hükümete yakınlığıyla bilinen tüm gazeteler günlerdir şifre olmadığını, bunun hükümeti yıpratmak için uydurulduğunu yazıyorlardı. Hatta Yeni Akit gazetesi bunu manşet yapmış ve bu konuyu ergenekonun yaptığını öne sürmüştü.

Oysa dünkü ÖSYM'nin evet şifre var itirafı sonrası bugün o gazetelerin manşetlerini tek tek kontrol ettim. Hatta ön sayfanın tamamını. Hiçbir gazetede bahsedilmiyor. Bu kadar yüzsüz olur bi gazete.

http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=aksam

Bu linkten sizde kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca Yeni Akit'in işte dünkü manşeti.

Anlaşılan akit gazetesi, cumhuriyet güç birliği'nin bağımsız adaylarla meclise girecek olmasından dolayı epey paniğe kapılmış, elleri ayaklarına dolanmış yoksa böyle ipe sapa gelmez bir haberi mansşetten vermezlerdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: YIPman

AMD1985 ben sınava girdim kopya olduğunu düşünüyorum iptal olsun istiyorum fakat senin kadar mesaj yazmıyorum .Tamam anladık kopya olduğunu düşünmüyorsun bu belli hala niye mesaj yazıyorsun sınava girmedin etmedin nedir bu savunman anlamış değilim .

Aynen ya biz sınava giriyoruz 30 yaşında adam gelmiş burada kaç gündür bunu tartışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YIPman

AMD1985 ben sınava girdim kopya olduğunu düşünüyorum iptal olsun istiyorum fakat senin kadar mesaj yazmıyorum .Tamam anladık kopya olduğunu düşünmüyorsun bu belli hala niye mesaj yazıyorsun sınava girmedin etmedin nedir bu savunman anlamış değilim .

başarılar sana inşaallah beklediğin gibi olur, kazanırsın

kopya olduğuna inanman senin hakkın, haşa haddime değil yargılarına saygısızlık

yazma sebebime gelince ;

öncelikle öyle sandığınız gibi savunduklarımla organik bağım yok, kendi kendime yazıyorum, tabi inanamayacaksınız önemli değil.

her şeye yemin ederek söyleyebilirim,

sizin kopyaya inandığınız

kadar ben de samimi olarak kopya veya haksızlık olmadığına inanıyorum.

ama o yazılımcılara çok kızıyorum teknik hataları için

herkes istediğine inanır, inanmaz

burada samimi olarak kopya olduğuna inananlara saygı duyarım

ama bir takıminsanlar gruplar bu olayı kullanarak işleri karıştırmaya

kafları karıştırmaya, seçimlerden rant elde etmeye, hedef aldıkları bazı devlet kurumlarını yıpratmaya çalışıyor.

işte onlara tahammül edemiyorum. belli organizelerle orda burda geziniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 8 Nisan 2011; 23:53:06 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.