Şimdi Ara

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
71.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim bu AMD1985 neyin mücadelesini veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amd1985

quote:

Orijinalden alıntı: YIPman

AMD1985 ben sınava girdim kopya olduğunu düşünüyorum iptal olsun istiyorum fakat senin kadar mesaj yazmıyorum .Tamam anladık kopya olduğunu düşünmüyorsun bu belli hala niye mesaj yazıyorsun sınava girmedin etmedin nedir bu savunman anlamış değilim .

başarılar sana inşaallah beklediğin gibi olur, kazanırsın
    kopya olduğuna inanman senin hakkın, haşa haddime değil yargılarına saygısızlık
    yazma sebebime gelince ;
    öncelikle öyle sandığınız gibi savunduklarımla organik bağım yok, kendi kendime yazıyorum, tabi inanamayacaksınız önemli değil.
    her şeye yemin ederek söyleyebilirim,
    sizin kopyaya inandığınız
    kadar ben de samimi olarak kopya veya haksızlık olmadığına inanıyorum.
    ama o yazılımcılara çok kızıyorum teknik hataları için
    herkes istediğine inanır, inanmaz
    burada samimi olarak kopya olduğuna inananlara saygı duyarım
    ama bir takıminsanlar gruplar bu olayı kullanarak işleri karıştırmaya
    kafları karıştırmaya, seçimlerden rant elde etmeye, hedef aldıkları bazı devlet kurumlarını yıpratmaya çalışıyor.
    işte onlara tahammül edemiyorum. belli organizelerle orda burda geziniyorlar.

Sağolun herkesin inşallah istediği gibi olur. Saygısızlık olarak görmedim ama sonuçta ortada ap açık bir ihmal var bunu herkes gördü başkan bile kabul etti bunu , ki kpss de neler yaşandığını gördük . Yani daha ne olması gerek , burdakiler öğrenci tabiki haksızlağa göz yummuycak ve görüşlerini dile getiricek .

• Şu olayı bile siyasete dökenlerin Allah bin türlü belasını versin. @amd1985 o zaman niye ösym hep yan çiziyor. İlk başta öyle birşey yok dediler. Sonra sadece basında dağıtılanlarda var dediler. Sonra gidip suçu matbaa'ya attılar. Bu kadar mı yanar döner olunur? İlk başta koyacaktın oraya yazılımcıyı gösterecekti neden öyle olduğunu hala niye yapmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Şu olayı bile siyasete dökenlerin Allah bin türlü belasını versin. @amd1985 o zaman niye ösym hep yan çiziyor. İlk başta öyle birşey yok dediler. Sonra sadece basında dağıtılanlarda var dediler. Sonra gidip suçu matbaa'ya attılar. Bu kadar mı yanar döner olunur? İlk başta koyacaktın oraya yazılımcıyı gösterecekti neden öyle olduğunu hala niye yapmıyor?

bak burda haklısın o başkan daha doğru cümle kurmasını bilmiyor. dediğin gibi krizi yönetemediler. osymdeki anlayış "burda bir hata yapmışız, kafalar daha çok karışacağına inkar edelim mantığı" oldu. nasılsa birkaç gün sonra unutulur gider kolaycılığına kaçtılar.

bir de zannedersem onlar da olayın derinliğini çok geç farkettiler, algoritmanın diğer kitapçıklardaki azizliğini.

çıkıp dediğin gibi en başta şu anki dediklerini söyleselerdi. "yav şöyle olmuş böyle olmuş falan" insanlar başta çok kızsalar da durumu anlamaya çalışacaklardı.

bu konuda haklsın kardeş,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 9 Nisan 2011; 0:29:50 >

• 1 milyon 600 küsur bin ayrıcalıksız öğrenciden biri misiniz? Üzülmeyin, yalnız değilsiniz.

OSYMye güveniyor musunuz? Bunu şöyle test edelim. Bilgisayarınızı OSYM'ye emanet eder misiniz?Cevap evetse siz de bir gün Gabonlu balıkçılarla konuşabilirsiniz. Neyiniz eksik?

Kaan Sezyum
  • bu şifreleme olayı önceki sınavlarda da var fakat mantığı farklı

benim abim öğretmen

eski kitapçıkları ve cevapları inceledi devirli sıralamalar yaptı inanılmaz şeyler çıktı ortaya

bir kitapçıkta 3. soru 13. soru 23. soru hep a bunların bir büyüğü ise 9 farklı ilerliyor

yani 4. soru ve 15. soru b oluyor kısacası 4 b 4+9 b yani 13 ,13+9 =22 b

bunlar tesadüfmü değil tabi ama kim takacak

ama soruşturma sürüyor bakalım ne olacak bu tatmin olmaya kaldıysa pehhhh daha çok işim,z var
  • Yahu ne fanatik adammış ya,buraya gelmiş herkesi bir ikna çabası içinde kopya olmamış şu olmamış bu olamazmış.Kriptoloji uzmanları sadece hatalı algoritma olduğu için bile iptal edilmeli derken ve 1.7 milyon kişiye algoritma yazmanın zorluğunu ve kişiye özel olduğu için oldukça sakıncalı bir sınav olduğunu söylerken adam kalkmış hala çembersel modu anlamak için iki gün yetmezmiş falan filan diyor.Yahu ne belli adamların 2005 den beri bu veya bunun benzeri algoritma ile yapmadığı.sistemi 6 yılda öğrenebilecek binlerce insan var ki kopya veriyoruz diye söylemelerine de gerek yok,şıklardan gidin böyle bir yöntem var diyerek bir çok kişiyi kandırmak mümkün etraf cahil ya da saf dolu.Gelip burada ateşli ateşli öyle değil böyle olmalı demenize gerek yok.Herşey ortada açık ve seçik herkes okuyabiliyor,anlayabiliyor neyin ne olduğunu.
  • asıl fanatik şu yök başkanı olacak adam , halen çok süper hatasız bir sınavdı bu diyip duruyor :) bukadar örtbas edici bir zihniyet olabilirmi ya , ösym başkanı bile pes etti bu halen direniyor

bu arada cumhur başkanı sıfatı taşıyan kişide en son "savcılar hepimizi tatmin edecek" demiş neyapacak la bu savcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Nisan 2011; 13:36:26 >
  • ÖSYM'DE YENİ SKANDAL

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) raporu, şifre ve kurgu soru skandalıyla sarsılan ÖSYM ile ilgili yeni gerçekleri ortaya çıkardı.

http://www.odatv.com/n.php?n=osymde-yeni-skandal-0904111200
  • quote:

KRIMİNAL İNCELEME ŞART

Raporda ÖSYM personelinin çocuklarının neredeyse tamamının yüksek puanlı yerleri kazandıkları, bu konuda mutlaka inceleme yapılması gerektiği de vurgulandı. Başta KPSS olmak üzere ÖSS'de de birçok kişinin cevap kâğıtlarında oynama yapıldığının düşünüldüğü belirtilen raporda, çok sayıda TC kimlik numarası da verilerek isimlerin araştırılması istendi. Raporda, "Yukarıda TC kimlik numaraları verilen kişilerin, cevap kâğıtlarında oynama yapıldığı iddialarına karşı, bu kişilerin cevap kâğıtlarının kriminal incelemeye tabi tutulmasının yerinde olacağı ve eğer optik okuyucuda bir sorun bulunuyorsa ilgili firmaya gerekli işlemlerin yapılmayarak edimin ifasına fesat karıştırma suçunun işlendiği düşünülmektedir" denildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan
    quote:

KRIMİNAL İNCELEME ŞART

Raporda ÖSYM personelinin çocuklarının neredeyse tamamının yüksek puanlı yerleri kazandıkları, bu konuda mutlaka inceleme yapılması gerektiği de vurgulandı. Başta KPSS olmak üzere ÖSS'de de birçok kişinin cevap kâğıtlarında oynama yapıldığının düşünüldüğü belirtilen raporda, çok sayıda TC kimlik numarası da verilerek isimlerin araştırılması istendi. Raporda, "Yukarıda TC kimlik numaraları verilen kişilerin, cevap kâğıtlarında oynama yapıldığı iddialarına karşı, bu kişilerin cevap kâğıtlarının kriminal incelemeye tabi tutulmasının yerinde olacağı ve eğer optik okuyucuda bir sorun bulunuyorsa ilgili firmaya gerekli işlemlerin yapılmayarak edimin ifasına fesat karıştırma suçunun işlendiği düşünülmektedir" denildi.

.

• Emre öküz ve iktidar köpekleri de sanki anlıyormuş gibi iftiradır diyorlar. Ulan herkes örneklerle kanıtlıyor. Bu ülkede yaşanmaz, bu ülkede yaşarsam kesin katil olurum.
  • İlk sayfadaki algoritma tüm kitapçıklarda geçerlimidir şuan. Yada hangi testlerde geçerli. Küçük çaplı bir inceleme yapmayı düşünüyorum da.

Not:Lütfen inceledik tutuyor, tutmuyor gibi cevaplar vermeyiniz. İnternette dolaşan son algoritma nedir bunu öğrenmek istiyorum. Kısaca bahsederseniz sevinirim.
  • up
  • Denizli'nin Çivril ilçesinde sınıf arkadaşı iki arkadaşın YGS-5 puanları ve sıralamarı netleri farklı olduğu halde aynı çıkmış.
  • Oha diyorum oha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

Oha diyorum oha.

3 yıllık hort
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.