Şimdi Ara

YGS puan ve net ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi benim hedeflediğim bölüm ODTÜ Makina. Üniversite puan listesinde taban puan 480. Yazıyor. Şimdi bu obp eklenmiş halimi yoksa eklenmemiş halimi?

Yani ben şimdi ygs den 430 alsam 52 de okul ekliyor. Ve puanım 482 oluyor. E şindi ben odtü makinayı kazanabilirmiyim ? Yani bana saçma geliyor 430 ile 7000 e girmek

Lys de de aynı puanı aldığımı var sayıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okul puanı eklenmiş haliyle yazar.Sen hesabını daha çok puanla değilde sıralamana göre yap dostum.
  • Saol

Ben şimdi dershanede sınava giriyorum orsa sıralama pekbelli olmuyor. Yani o yüzdrn puana baksak hiç mi olmaz acep

• Invisible Inventor kullanıcısına yanıt
    Puan sınavın zorluğuna görede değişir bi sene sınav kolay olur puanlar yükselir yada zor olur düşer
  • Anladım ama Şimdi benim hedefim belli bu hedefe ne kadar yakın olduğumu vaya kaç net yapmam gerektiğini nasıl anlıcam

Kardeş bi elektrik kesintisi oldu cevap yazamadım kusura bakma. Benim bu sene y-mf4 481 di ODTÜ makinede 481 le almış istersen benim netlerimi vereyim senin için bi fikir oluşturabilir
  • ysngzl1905 Y kullanıcısına yanıt
    Ne demek canım.
    Varya süper olur. Tam istediğim işte

Seninde okul puanı ekli 481 demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invisible Inventor -- 13 Eylül 2014; 16:20:35 >
    Ygs
    türkçe 36-4
    sosyal 28-10
    mat 33-2
    fen 37-3
     YGS puan ve net ile ilgili bir soru
  • Çok saol tam istediğim şeyi vermiş oldun.

Önemli değil İnşallah hedefine ulaşırsın
  • Son bir şey daha 12. Sınıfa başlarken yaniygs ye 6 ay kala ygs deneme sonuçların böylemiydi?

Yani şimdi pek yüksek alamıyorum. Yani mesela sen bu zamanlarda kaç puan yada kaç net yaptın ?

Dersanedeki ilk denemem yanlış hatırlamıyosam 75 civarı bişeydi fenden 15-20 netim vardı. Yani başlarda kötü olabilir zamanla artar. Birazda temelinin nasıl olduğuna bağlı temelin iyise hemen konuları hatırlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.