Şimdi Ara

Ygs sıralamam ne olur /:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkçe 30net
    Mat 34net
    Fen 37net

Sizce 20-30 arasına girebilirmiyim. Dersanede hep ilk 5 e girerdim. 2 gündür aglıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sosyal 30 olsa 10 k derdim kardeşim
  • nick-yazı uyumsuzluğu olmuş hocam tam // 30dan bir tık kötüye hazırlıklı ol ama bence 25 30 arası kalırsın
  • Dostum ben mezunum ve geçen seneden beri en iyi anladığım şey ygsnin sıralama açısından çok az etkisi var evet morali baya yükseltebiliyor iyi yapıca ama moralde düşürebiliyor halbuki lysde iyi yapınca hiç bir anlamı kalmayacak 40 k bile olsan ilk 10k çekebilirsin ağlama işine bak dostum lysnle ilgilen biliyorum burdan öneri vermek kolay benim için tabi ama sene sonunda üzülmemek için elinden geleni yap gerisi allaha kalmış
  • 2016da 37kdasın zaten bence 20kya girersin bu sene
  • 80-90 k ya hazırlıklı ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-23 arası gelicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    yuh mantık biraz
  • Varcot01 V kullanıcısına yanıt
    Dostum eyvallah orası öyle de matta berden baksan 80-90 dkm gitti. Hepsi yapabilcegim soruydu. Zaman sıkıştıkça onları da kaçırmışım :( Bide herkes benden iyi bişey bekliyodu cok koydu:(

• Reflexy R kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah ya tek isteğim 20-30 arasına yerleşeyim başka bişey istemiyorum. Sosyal olmadan en iyi yapcagım 25 gibi geliyo bana

• Duygusuz_ahmet D kullanıcısına yanıt
    Dostum o hissi çok iyi bilirim geçen sene mf 3 te 21k olunca baya beklentilerin altındaydım ama bak bu sene sıka sıkıla elimden geleni yaptım ve ygs bir aksilik olmazsa 1k civarı bekliyorum hani allah bir yerden karşılığını veriyor sen lysne bak başka bir şeyi dert etme nasıl bir yol izleyeceğine lysden sonra karar verirsin mezun mu yoksa yazmak mı bunlar şimdi tartışılmaz şu anda lys çalışılır sadece bu
  • Hocam sizce bu haliyle kaç olur :(

• Varcot01 V kullanıcısına yanıt
    Hocam lys matı güray küçük serisini bitirip üstüne karekok belasını çözmek istiyorum. Fen için bişey düşünmedim. Var mı lys öneriniz :(

• 10+ mat yapan yok herif 34-37 yapmış 30 k ya girer miyim diyo milletle dalga geçiyo 30 k ya girebilirsin diye cevap geliyo sen bana mı mantık diyorsun ?

Pazar-pzt adam akıllı insanlar vardı güzelce tartışıldı böyle şeyler salı günü yine troller doluşmuş

bak ilk 30kya gireme siliyorum hesabımı bak okadar diyorum sana bana mesaj atarsın dersin giremedim dksında silerim o derece eminim giriceğine netlerin doğruysa tabi güvendik okadar
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Kardesim amacım trollük olsa oraya bi 30 da sos yazardım. Etrafımdaki herks böyle yapıp üstüne 25-30 yapmıs. 15 falan bekliyolar. Onlar öyleyase bana 30-40 gözüküyor :(

• hocam bence 18-22 k arası gelir
  • Reflexy R kullanıcısına yanıt
    Hocam hatırladıgım buydu netler en fazla toplamda 2 oynar. 28 martta ss atarım hocam inş dediğiniz gibi olur

Evet banada 1M gözüküyor o zaman. İlginç olan benden çok daha vasat yapan arkadaşlar duydum onlara da 4-5 M gözüküyor. Bi dk sınava 2.4 M kişi falan katıldı alla alla kafam karıştı

• 30k temiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.