Şimdi Ara

ygs sonuçlarından ve yapmamız gerekenlerden anlamıyoruz yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.eşim ygs sınavına girdi mezun olalı 4 yıl oldu ben mezun olalı 11 yıl oldu.bu sonuçlardan hiç anlamıyoruz 2 mizde.hem çalışıp hem de açıkögretim okumak istiyor.2 yada 4 yıllık.ımkb anadolu teknik ve endüstri meslek lisesi teknik lise bilgisayar bölümü mezunuymuş :) tam olarak böyle diyor.neyse dedigim gibi hem çalışıp hem okuyacagı için açıkögretim okumak zorunda.sınava girmek haricinde geri kalan hiç bişeyden anlamıyoruz.
    aldıgı puanlar şöyle
    ygs1=137,80016,,,ygs2=138,99545,,,ygs3=152,03272,,,,ygs4=139,61605,,,,ygs5=149,83205,,,,ygs6=148,75537

Sizden ricam bizi bilgilendirmeniz.açıkögretim kazandımı kazanamadımı yarısı 140 altı yarısı 140 üstü çünki.ygs 3 5 6 dan kazandıysa açıkögretime kayıt olabiliyormu.yoksa kazandıgı halde kayıt olmasa daha mı iyi dersiniz.aksi taktirde hangi bölümler daha iyi olur okuması için.ve açıkögretime giriş yapabiliyorsa direk aof ye mi gidecegiz ne zaman gidecegiz ve nasıl kayıt olacagız.bu konularda geniş bi bilgiye ihtiyacımız var anlıyacagınız.yardımcı olabilecek arkadaşlara ihtiyacımız var şimdiden teşekkürler.

• yokmu arkadaşlar yardımcı olacak kimse.bi el atsanız bi zahmet bi bilgilendirseniz.
  • Açıköğretime kayıt olabilir herhangi bi puan türünden 140 barajını geçmesi yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolasın.peki açıkögretime kayıt olması içintercih yapıp form doldurması gerekiyormu.yoksa direk aof ye mi başburacagız
  • açıkögretime kayıt olması içintercih yapıp form doldurması gerekiyormu.yoksa direk aof ye mi başburacagız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.