Evet başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum var.Bu sene sınava gireceğim ve bu korku beni yiyip bitiriyor.Daha önce Sbs'ye ve farklı sınavlarada girdim bu sorun yuzunden bıldıgım soruları daha yapamadım.Bu durum bende yaklaşık 9-10 senedir var.Gitmedigim doktor kalmadı.Psikolojik diyolar ama benim için değil.Benim sıkıntım küçük tuvalet.Fazla gitmemek için su daha içmiyorum günlük 2-3 bardak anca.2-3 bardak içtiğim halde günlük 10-15 defa tuvalete gidiyorum.Bir çok ilaç kullandım ve hiç bir faydası yok.Daha önce girdiğim sınavlarda başarılı bir sonuç alacagım halde bu sorun yuzunden hep başarısız sorun aldım.Tabi ki birde sınav heyecanı katlandın mı düşünün ki vay halime.Bir şey duydum heyet raporu alındığı zaman gözetmen eşliğinde gidiliyormuş sınav esnasında böyle bir şey varmı.Cidden benim için çok büyük bir sorun 12 senelik bir çabanın sonucunda hayatının 2.5 3 saatlik bir sınavla belirlendiği ülkemizde ve benim gibi bir çok sorunu olan insanlar ne yapacak.Artık buna bi çözüm bulmaları gerekmiyor mu?
benim bildiğim sınav esnasında tuvalet için çıkarsan geri giremiyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme