Şimdi Ara

YGS VE LYS çalışmaya başlıyorum tavsiye ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 12 ye geçtim fen lisesi okuyordum ama özel liseye kayıt yaptırdım daha iyi olacağını düşünüyorum (sınav temel lisesi) ilk 2 ay tembellik yaptım Ağustos ayında calismaya başlıyacam okul başlayınca haftada 1 kez fizik kimya Geo ve mat dan özel ders alıcam temelim kötü değil çok iyi de değil konuları çabuk kavrayabiliyorum (yüksek oranda) hedef ilk 5k sizce olurmu ve nasıl bir çalışma yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AydoSkull99 -- 30 Temmuz 2016; 21:23:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek yapman gereken düzenli ve planlı olmak 5k için über zekaya değil sağlam iradeye ihtiyacın var başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejoo97

Tek yapman gereken düzenli ve planlı olmak 5k için über zekaya değil sağlam iradeye ihtiyacın var başarılar.

Çok sağolun hocam size katılıyorum başarabileciğime inanmak en önemli şey olduğuna inanıyorum

• AydoSkull99 kullanıcısına yanıt
    olmaz artık geçti ben çoktan mezuna kalmaya bak fen lisesi mezun olmak olmuyo bu işler egon biraz fazla şişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkacarcom

olmaz artık geçti ben çoktan mezuna kalmaya bak fen lisesi mezun olmak olmuyo bu işler egon biraz fazla şişmiş.

Bence yanılıyorsunuz hocam 8 ay sonra görüşelim

• AydoSkull99 kullanıcısına yanıt
    bana hava hoş istersen 3 ay sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.