Şimdi Ara

Ygs ve Lys Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm, Sadece ygs sınavı puanıyla bulunduğum il de aöf bürosuna 4 yıllık herhangi bir öğretmenlik için basvurabilirmiyim yani lys girmek zorunlumudur ve lys puanım ygs puanımı olumsuz yönden etkiler mi ? Teşekkürler hayırlı günler...

• Herhangi bir öğretmenlik derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkce,tarih vs herhangi bir öğretmenlik...
  • Aöf'de öğretmenlik yok

• defansın bel kemiği kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil öğretmenlik yok benim bildiğim 4 yıllık öğretmenlikler var bu Aöf ne işe yariyor ozaman mesleki Aöf ayrı düz Aöf ayrıdır olması lazım ...
  • Okulun sitesinde bölümlerin listesi var bakabilirsiniz. Öğretmenlik yok açıköğretimde

• Baktım coğrafya öğretmenliği ,türk dili öğretmenliği taban puanları var açik öğretim olarakta parantez açmışlar yalnışinız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanArslan25 -- 21 Mart 2015; 19:10:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KenanArslan25 K kullanıcısına yanıt
    onlar öğretmenlik değil. bildiğimiz düz açıköğretim fakültesi coğrafya-tarih türk dili ve edebiyatı bölümleri. bu sitede söylediklerinizi başka yerde söylemeyin gülerler
  • defansın bel kemiği kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bende yeni öğrendim sinirlerim bozuktu kusura bakmayın özür dilerim depresyon rahatsızlığım var bu yüzden ilaç kullaniyorum konuya gelirsek: Aöf de öğretmenlik olmadığına göre sözel yeteneğime uygun şekıilde çalışma kurallarını kendim yönetebileceğim baskı altında kalmadan yapabileceğim bir meslek yani bir bölüm var mı ? (Öğretmenlik görevine benzer, kolay ve iş imkanı olan bir meslek ariyorum )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.