Abilerimden bi ricam var 12 oldum bu yaz ygs ye çalışmayı planlıyorum sizce nerden başlamalıyım nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Yazın Ygsyi bitir kesin ama kesin bitir. Okullar açılıncada Lys çalışmaya başlarsın. Sene içinde dershane ygs işlerken sen ygsyi bitirmiş olup 2.kez bitireceksin bu sana epey fayda sağlar. Okuldakiler dershanedekiler Ygs kasarken sen okul başladığından itibaren Lys kasacaksın.
yazın ygs yi bitirmek için yazdıklarıma dikkat edin bence
önce 15 günlük türkçe programı 3 konu anlatım kitabından sırasıyla aynı konuyu çalışıp her konudan paragraf hariç 350 soru ve paragraf çalıştığın günden itibaren günlük 100 tane paragraf sorusu
sonra 1,5 aylık matematik
temelin zayıfsa sunummat sunumları ve nejdet hocadan konuyu çalışıp soru çözersen matematikten 30 soruda 20 24 net çıkarırsın bence denemeye değer ben çalıştım matematikte öğrendiğim çoğu şeyi bu hocalardan öğrendim
sonrada alanına göre fene ya da sosyal bilgiler e 1 ay kalıyor arada 1 2 gün dinlendinmide ygs biter lys çalışması başlar ama ygs konularını tekrar etmeyide ihmal etme bence haftalık tekrar edersen kazanabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Neal caffrey
yazın ygs yi bitirmek için yazdıklarıma dikkat edin bence
önce 15 günlük türkçe programı 3 konu anlatım kitabından sırasıyla aynı konuyu çalışıp her konudan paragraf hariç 350 soru ve paragraf çalıştığın günden itibaren günlük 100 tane paragraf sorusu
sonra 1,5 aylık matematik
temelin zayıfsa sunummat sunumları ve nejdet hocadan konuyu çalışıp soru çözersen matematikten 30 soruda 20 24 net çıkarırsın bence denemeye değer ben çalıştım matematikte öğrendiğim çoğu şeyi bu hocalardan öğrendim
sonrada alanına göre fene ya da sosyal bilgiler e 1 ay kalıyor arada 1 2 gün dinlendinmide ygs biter lys çalışması başlar ama ygs konularını tekrar etmeyide ihmal etme bence haftalık tekrar edersen kazanabilirsin
teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme