Şimdi Ara

YGS YE ÇALIŞMAYIN DİYENLERE KANMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yok ygs 40 lys 60 etkiliyomuş da hatta obp siz 28 mişi falan pek bilmem ama geçenlerde burada bi arkadaşın lys netlerini ve ygs sonucunu görünce byük bi şoka uğradım. lys de yaklaşık 30 net( hemen hemen bütün derslere eşit dağıtılmış) fark attığım insan ygs de 5 bininci ve mf3 te aynı sıralamadaydık. o an kahroldum resmen herkesin bana hiç çalışma etkilemiyo dediği bi sınav nasıl olurda o kadar kötü netleri yapan bi insanla beni aynı sıralamaya getiriyo. Neyse diyeceğim sakın ola benim yaptığım gibi yapıp ygs yi tamamen boşlamayın benim gibi hüsrana uğramayın :(

• Ygs'yi iyi yapan zaten lysde kasmadan ortalama bir şeyler yapsa sırasını korur zaten.Yani Ygs'i iyi yapan garantiliyor çok salmazsa.
  • Kesinlikle oyle ygs de çok önemli
  • Yazayım da ibret alsınlar.

Türkçe 29d 9y
    Mat 28d 3y
    Sosyal 34d 5y
    Fen 38d 2y

Ygs-1 10k
    Ygs-2 6k
    Ygs-3 4k
    Ygs-4 2k
    Ygs-5 10k
    Ygs-6 14k

Lys mat 31d 9y
    Geo 15d 6y

Fizik 27d 3y
    Kimya 22d 5y
    Bio 24d 6y

Obp: 88

Y-mf3 11k
    Y-mf4 15k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 20 Temmuz 2015; 9:48:21 >
  • Kağıt üzerinde %40 etkiliyor. Bilmeden konuşmayın.

Tm-3'te edebiyat %25 etkiliyor ama kağıt üzerinde. Sonuçta %25 etkilediğini mi sanıyorsunuz?

Heee, tıp istiyorsan ygs+lys kasıcan zaten. Ama ygs'de çalışılacak bir şey yok, deneme çözmen gerekiyor. Oturup saatlerce konu çalışılmaz.
  • fen için kesinlikle oturup konu çalışılır
  • Ygs kötü geçince insanda moral kalmıyor. Evet belki kağıt üzerinde %40 ama psikolojik olarak %70 i ygs belirler
  • Valla etkilemiyor degil ama lysye gore 7 ayinizi ona harcamayin.

130binden 35bine cektim hamda tm3

Belki 40bin olsaydim 20bine cekerdim o ayri. Ama onun yerine mat2 calissaymisim keske.
  • Kim ne diyosa desin YGS LYSDEN DAHA ÖNEMLİ

eksilemişler illa ss attırcanız bana ygs çalışın boş yapmayın lys 2. plana koyun ygs den sonra lys hallolur 3 ay çok rahat hemde sonra pişman olcanız

ygsden 50k dasınız diyelim başka biride 10k da

siz 50kdan 10k ya cekmek için 25 er net yapcanız it gibi çalışıp VE 10kdaki adam d.aaş ..nı sere sere çalışıp yerini korumak için 15-20 net yapıcak alın size KOCAMAN FARK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanFoRCe -- 23 Temmuz 2015; 0:49:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanFoRCe

Kim ne diyosa desin YGS LYSDEN DAHA ÖNEMLİ

eksilemişler illa ss attırcanız bana ygs çalışın boş yapmayın lys 2. plana koyun ygs den sonra lys hallolur 3 ay çok rahat hemde sonra pişman olcanız

ygsden 50k dasınız diyelim başka biride 10k da

siz 50kdan 10k ya cekmek için 25 er net yapcanız it gibi çalışıp VE 10kdaki adam d.aaş ..nı sere sere çalışıp yerini korumak için 15-20 net yapıcak alın size KOCAMAN FARK
    Mf ciler için ygs yi takmayın lys çalısın diye bi durum yok zaten (yüksek sıralamalar için) ama iş tm ye gelince ygs ye cidden çalışmayın ygs mat çözün o da lys mat için yani ygs için bişey yapmanıza gerek yok tm ci farkını lys de gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Yazayım da ibret alsınlar.

Türkçe 29d 9y
    Mat 28d 3y
    Sosyal 34d 5y
    Fen 38d 2y

Ygs-1 10k
    Ygs-2 6k
    Ygs-3 4k
    Ygs-4 2k
    Ygs-5 10k
    Ygs-6 14k

Lys mat 31d 9y
    Geo 15d 6y

Fizik 27d 3y
    Kimya 22d 5y
    Bio 24d 6y

Y-mf3 11k
    Y-mf4 15k

Yalnız sizde feci salmışınız :/

Ayriyetten ygs, lys'ye göre daha zorlu bir sınavdır süre sıkıntısı ve konu daha fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goncoloz -- 20 Temmuz 2015; 10:37:11 >
  • Goncoloz kullanıcısına yanıt
    kardeş süre sıkıntısı tamam da konu olarak lys üçe dörde katlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: grid2

ygs ile lys beraber gitmezse ygsden sonra görürsünüz bi bakiyosunuz 2 ay var lys adına hiçbişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: grid2

YGS'nin konu sayısına bak istersen :) , ayrıca lys'de fkb için konuşuyorum. Meb kitabından güzelce çalışıp 1er soru bankası çözülürse rahatça yapılacak bir sınav. Mat geo için aynısını söyleyemem, LYS'de zor çıkan bir mat geo, tabikide ygs lys birlikte götürülmeli; ama ağırlık mat geo ağırlıklı olmalı sayısal için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goncoloz

quote:

Türkçe 29d 9y
    Mat 28d 3y
    Sosyal 34d 5y
    Fen 38d 2y

Ygs-1 10k
    Ygs-2 6k
    Ygs-3 4k
    Ygs-4 2k
    Ygs-5 10k
    Ygs-6 14k

Lys mat 31d 9y
    Geo 15d 6y

Fizik 27d 3y
    Kimya 22d 5y
    Bio 24d 6y

Y-mf3 11k
    Y-mf4 15k

Ayriyetten ygs, lys'ye göre daha zorlu bir sınavdır süre sıkıntısı ve konu daha fazladır.

Ygs'nin önemini gösterdim. Özellikle de sosyalin. Mf3'de toplamda %7 etkiliyor. Yaptığım lys netleri resmen rezalet. Matematik zaten fiyasko. Ygs sayesinde 11k oldum. Dershanedeki matematikçi bile şaşırdı bu netlerle nasıl 11k olduğuma.

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFans

quote:

Orijinalden alıntı: Goncoloz

quote:

Türkçe 29d 9y
    Mat 28d 3y
    Sosyal 34d 5y
    Fen 38d 2y

Ygs-1 10k
    Ygs-2 6k
    Ygs-3 4k
    Ygs-4 2k
    Ygs-5 10k
    Ygs-6 14k

Lys mat 31d 9y
    Geo 15d 6y

Fizik 27d 3y
    Kimya 22d 5y
    Bio 24d 6y

Y-mf3 11k
    Y-mf4 15k

Ygs'nin önemini gösterdim. Özellikle de sosyalin. Mf3'de toplamda %7 etkiliyor. Yaptığım lys netleri resmen rezalet. Matematik zaten fiyasko. Ygs sayesinde 11k oldum. Dershanedeki matematikçi bile şaşırdı bu netlerle nasıl 11k olduğuma.

Alıntıları Göster
    YGS YE KESİNLİKLE ÇALISMAYIN VE GELEN KÖTÜ SONUCA MORAL BOZMAYIN. TMYİM YGS-5 224K LYSDE TM-3 33K

• Ygs nasıl gelirse genellikle o psikoloji korunup sabit kalınıyor.. Adam ygsde 20k hedefleyip 10k yaparsa lys ye öyle bir asılıyor ki o psikolojiyle.. Ama 10k hedefleyip 20k olursan çöküntü oluyor. Yani ygs önemli tamam aşırı konu çalışılmaz ama aşırı abartı deneme çözülmeli....
  • elanoro E kullanıcısına yanıt
    Ygsde
    ben : 5.5k idim lysde: 1.5k oldum
    Kaan diye bi arkadasim ygsde 6k lysde 1.1k oldu
    2 arkadasta isim vermiyeyim
    biri ygsde 3k oldu lysde 9k
    digeri ygs 1.5k oldu lysde 4.5k
    o yuzden vay he he siz ygs calisin
  • Benim ygs 2k lys mat 57(38mat 19 geo) net fen 70(fizik 23 kimya 21 biyo 26) net obp 95 yerleştirme mf3 4.6k geldi.Bence lys netlerim kötü değil.Ben de diyordum ygs korur en kötü 3k-3.5k arasına atar diye ama öyle olmuyor işte.Ben keşke ygs ye çalıştığımın yarısını lys ye çalışabilseydim diye çok pişmanım.Siz siz olun ygs yi boşlamayın ama asıl işin lys olduğunu sakın unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bzkynkvlcs

Ygs nasıl gelirse genellikle o psikoloji korunup sabit kalınıyor.. Adam ygsde 20k hedefleyip 10k yaparsa lys ye öyle bir asılıyor ki o psikolojiyle.. Ama 10k hedefleyip 20k olursan çöküntü oluyor. Yani ygs önemli tamam aşırı konu çalışılmaz ama aşırı abartı deneme çözülmeli....
    Ygs nin psikolojik etkisi çok büyük eğer ki hedefinden uzak bir şey yaparsan motivasyon moral hiçbir şey kalmıyor.Ama kendini toplayıp çalışanlar gayet de lys de toplayabiliyor(tabi nasip ne olacağı da belli olmaz).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.