moral bozmak için söylemiyorum. ygs çok saçma boş ve düşündüğünüzden çok daha etkisiz bir sınavdır. süre yetmez, aklınıza gelmez, sallarsınız tutmaz, öyle öğrenmişsinizdir ama soruda böyle kabul ediyordur vs. vs. sonuç olarak bitirdiğiniz, çalıştığınız onca deneme kitap falan ygs açısından tamamen gereksizdi onu söylüyorum. eğer dereceye oynamıyorsanız, yani ilk 100 falan derece dediğim, cidden strese girmeye bile değmez. ayrıca ygs sonrası için de söylüyorum: sınavınızın %90 ihtimalle kötü geçtiğini düşüneceksiniz. denemelerde yaptığınız netlerle alakasız bir sonuç alacaksınız moraller 0 olacak falan. gerek yok bunlara. ayrıca kötü geçtiğini düşündüğünüz sınavın sıralaması gelince aslında o kadar da kötü olmadığını anlayacaksınız falan işte.. neyse ne diyordum önemli olan lys vallaha bak.
imza: görmüş geçirmiş biri
Daha öncede girdim yarında giricem arkadaşlara tavsiyem sabah çay içmeyin sık sık tuvalete çıkarır stres yapmayın saat 9 da okulda olmana gerek yok 1 saat sabah soğunu yersin adamlar zaten 9.30 dan sonra içeri alıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bursagsliB
kullanıcısına yanıt
aynen çok erken veya çok geç gitmek stresi artırır.