Şimdi Ara

YGS yüzdesi kac ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ygs nin yuzdesi kac? Bir de diploma notumuzu 0.6 ile carpip ortalamaya mi ekliyoruz tam olarak nasil oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %28
  • Nasıl hesaplanıyor bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macht -- 24 Mart 2013; 18:44:50 >
  • %40ti dusuruldumu?

• Kim diyor %28 diye

• %30 ile %40 arasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %40 arkadaşlar düşürülme filan yok ne yazık ki
  • 40

net olarak üzgünüm
  • Şunun kesin bir cevabı yok mu?Yazılı?
  • ya geçen sene 28 değil miydi. :(
  • tm için 32 sayısal için 28. 40 diye birşey yok
  • ösym nin açıklamasında kaç geçiyor gençler bilen varsa yayınlasın boşuna umut bağlamayalım
  • Osym nın acıklaması 40, bıraz arastırdımda her sınavdan sonra 28 29 olucagı rıvayet edılıyo

• ya aynen bugun dersanede hocalarla kavga ediyordum neredeyse boşa umut vermeyin millete % 40 işte bende 28 olmasını isterim ama değil filan die tartışmaya tutuştuk git adam gibi araştır dediler cidden merak ettim ösym açıklamalarında kaç geçiyor

özellikle bu soru çözümünde bakan mı ne trt ye çıkmıs orada kaç dedi bilen var mı?
  • Ya abi bu ösym kılavuzunda 40 yazmıyor mu nerden çıkıyor bu 28 35 falan
  • Bu arada şunu belirteyim ygs de aldığın puan ın % bilmem kaçını alacaklar falan diye düşünmeyin olay tamamen yaptiginiz netler ile alakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: _GhostWarrior_

Bu arada şunu belirteyim ygs de aldığın puan ın % bilmem kaçını alacaklar falan diye düşünmeyin olay tamamen yaptiginiz netler ile alakalı

Orneklermisin? Ben anlamadim nasil netle herkesin ki ayni degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: tcancan

quote:

Orijinalden alıntı: _GhostWarrior_

Bu arada şunu belirteyim ygs de aldığın puan ın % bilmem kaçını alacaklar falan diye düşünmeyin olay tamamen yaptiginiz netler ile alakalı

Orneklermisin? Ben anlamadim nasil netle herkesin ki ayni degilmi

Mesela ben tıp istiyorum ygs 1 veya 2 de 440 yaptım ama türkçem 9 yanlış şimdi bu 440 in %30 unu falan almayacaklar benim netlerime bakacaklar internet de mf-3 puan yüzdeleri diye arariseniz yüzdelere ulaşabilirsiniz türkçe mf 3 de matematik ve fen ile aynı yüzde de yani benim arkadaşım türkçe den 2 yanlış yapıp ygs 1 veya 2 den 440 puan aldıysa o benden daha avantajlı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.