Ygs5 , 36k geldi. Eskişehir hukuk istiyorum 45 edebiyat lazım 25-30 tane de matematik. Coğrafya +18 lazım. Geometri 15-20 yaparım ona da bakacağım.
Edebiyattan 5 soru bankası bitirdim konularım bitik ama biraz soru bankas bitirmekten bıktım gibi oldu denemelere başlamam bir artı getirir mi? Coğrafya için ne yapayım ne önerirsiniz her gün ortalama 1 saat filan bakacağım.
Sen misin hep su Esk Hukuk konusu acan hatirlamiyorumda insanlar sanirim Esk hukuku ilk 5 k filan saniyor? Cunku o Netlerle 36 k Dan rahat 5-6 k nin icindesin.. Esk Hukuk icin calismasanda azcik biliyosan girersin zaten artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Belarius
Sen misin hep su Esk Hukuk konusu acan hatirlamiyorumda insanlar sanirim Esk hukuku ilk 5 k filan saniyor? Cunku o Netlerle 36 k Dan rahat 5-6 k nin icindesin.. Esk Hukuk icin calismasanda azcik biliyosan girersin zaten artik
Hocam okul puanım 75-80 civarı gelecek atacak beni geriye gibi duruyor. Bu netleri yapıp işimi garantiye almam lazım buradan çıkmam imkansız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme