Şimdi Ara

YGS6/5yıllık Uluslararası Ticaret-Y.B.Sistemleri düşünenler!!!(Burdur-Bucak)Her türlü bilgilendirme. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
6
Favori
19.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ygs6 puanım düşük geldi 208 civarı bişey ek puan + okul puanı en yüksek kaç gelebilir ? okuldakı notlarım iyi.. hayal kırıklığı oldu. 1 sene daha hazırlanmayı düşnüyorum bu bölüm için.. sizin önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.. siz olsanız ne yaprdınız gibi ? şimdiden teşekkürler
  • ben oraya 2 arkadasimla gelmeyi planliyorum.fakat kafamda soru isaretleri var orada yapabilir miyim diye? kendimi gelistirebilmem icin imkanlar mevcut mu yoksa ot gibi 4 sene okuyup gidecek miyiz? dezavantajlari ve avantajlari nelerdir? ve bi arkadas gecen yil tekrar sinava girmis acikogretim icin acaba okuldan mi memnun degil?
  • lostmymind;

Hangi bölümü düşünüyorsun.Ben uluslararası ticaret 3.sınıf öğrencisi olmak üzereyim.Konu başlığındaki ilk mesaj kafandaki bazı soru işaretlerini atacakdır.Kendini geliştirmen ;nerede olursan ol sana bağlı zaten.Bahsettiğin arkadaşın kim olduğunu bilmiyorum lakin 2.üniversite için olabil
    ir.
  • burdurda okuyan arkadaşlardan ybs de okuyan arkadaşlarınızın düşüncelerini öğrenebilirmisiniz bölümle ilgili
  • benim ygs 5 den 313 puanım var okul puanıyla birlikte ikinci ögretimde olsa bir bölüme girme ihtimalim var mı sizce bu sene ?
    birde alaniçi puanı bu sene kalkmadı mı ya o meslek liseleri için mi ?
  • quote:

benim ygs 5 den 313 puanım var okul puanıyla birlikte ikinci ögretimde olsa bir bölüme girme ihtimalim var mı sizce bu sene ?
    birde alaniçi puanı bu sene kalkmadı mı ya o meslek liseleri için mi ?

alaici puan hala duruyo benim de ygs6 puanim 313 teknik lise ogrencisiyim okuldan okul puani+alanici 68-70 arasi bisey gelir.eger senin de puanlarin buna yakin biseyse makü ybs tutar gibime geliyo.

YGS6/5yıllık Uluslararası Ticaret-Y.B.Sistemleri düşünenler!!!(Burdur-Bucak)Her türlü bilgilendirme.

• Arkadaşlar bazı sorular sürekli aynı geliyor,konunun başına bakarsanız biraz bilgi edinmeniz mümkün.
    Sorularınız biraz daha seçici ve net olursa sevi
    nirim.
  • Ybs ikinci ögretim puanı bu sene kaç olur taban acaba 310 a düşer mi ?
  • sanirim ybs nin ikinci ogretimi yok
  • Yönetim bilişim sistemlerinin 2. öğretimi geçen yıl açıldı ve ilk öğrencilerini aldı.Arkadaşlar puanlar konusunda yanıltıcı olmamak adına bilgi veremiyorum,işin aslı arkadaşlarıma sormam lazım.Puana nazaran sıralamaya göre bilgi verebilirseniz daha çok yardımcı olabilirim.
  • peki şimdi uluslararası ticaretten mezun olunca tam olarak ne iş yapıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackViking -- 17 Haziran 2012; 13:27:27 >
  • selam arkadaşlar benim bay Timecatz a bir sorum var.
    Özcan pansiyonu biraz araştırdım bana uygun oradaki herşey dahil aylık veya yıllık oda ücretini orada kalan arkadaşlarınızdan öğrenmeniz mümkün mü?
    Bir de şehiriçi öğrenci ücreti hala 60 krş mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurkan28

selam arkadaşlar benim bay Timecatz a bir sorum var.
    Özcan pansiyonu biraz araştırdım bana uygun oradaki herşey dahil aylık veya yıllık oda ücretini orada kalan arkadaşlarınızdan öğrenmeniz mümkün mü?

özcan pansiyonda geçen sene kaldım . 280 tl idi geçen sene fakat fiyatları bu sene 340 olarak belirlediler . Benim tavsiyem kesinlikle gitmemen . Odalarda sigara alkol vs yasak . 12 de kapılar kilitleniyor ve yöneticiler çok para meraklısı . Her olayda kişiye göre para giydirmeye çalışıyorlar . Cattle kullanan arkadaşlara aylık 50 tl fazla ücret ödettiler , halıda ufak bi yanık kesik vs oldugunda halının parasını ödemek zorundasın diger odanın içindeki eşyalar içinde geçerli bu . Aktürk apart var orayı tercih et derim .

• quote:

pansiyonlarda herkes yapamaz söyleyeyim o ortak mutfak banyo wc falan gidip gördüğünde düzenli temiz olucak sonra sezon başlayınca ortalığın hali 180 derece değişicek. arkadaşın dediği gibi aktürk diğerlerine göre daha kalınabilir mekan en azından rahatlığı açısından wcler falan ordada aynı. minibüs geçen yıl 75 kuruştu.
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.Aktürk apartta ücretler ne kadar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfurkan28 -- 12 Temmuz 2012; 13:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

özcan pansiyonda geçen sene kaldım . 280 tl idi geçen sene fakat fiyatları bu sene 340 olarak belirlediler . Benim tavsiyem kesinlikle gitmemen . Odalarda sigara alkol vs yasak . 12 de kapılar kilitleniyor ve yöneticiler çok para meraklısı . Her olayda kişiye göre para giydirmeye çalışıyorlar . Cattle kullanan arkadaşlara aylık 50 tl fazla ücret ödettiler , halıda ufak bi yanık kesik vs oldugunda halının parasını ödemek zorundasın diger odanın içindeki eşyalar içinde geçerli bu . Aktürk apart var orayı tercih et derim .

çok teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.Aktürk apartta ücretler ne kadar acaba ?

• Ben çok sık ziyaret edemiyorum donanım haberi bu aralar,kusura bakmayın.''Mr.LucidReam'' bucak dan yakın arkadaşımdır,her türlü konuda yardımcı olabilir.Bende elimden geldiğince yardımcı olacağım.''Mr.LucidReam'' e zamanında Özcan ı ben önermiştim duyumlarım doğrultusunda ,ama diğer arkadaşında bahsettiği gibi başda söylenen şartlar kayıtdan sonra 180 derece değişebiliyor.Aktürk aparttında iyi olduğunu duydum,ayrıntıları ''Mr.LucidReam'' den edinebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

Ben çok sık ziyaret edemiyorum donanım haberi bu aralar,kusura bakmayın.''Mr.LucidReam'' bucak dan yakın arkadaşımdır,her türlü konuda yardımcı olabilir.Bende elimden geldiğince yardımcı olacağım.''Mr.LucidReam'' e zamanında Özcan ı ben önermiştim duyumlarım doğrultusunda ,ama diğer arkadaşında bahsettiği gibi başda söylenen şartlar kayıtdan sonra 180 derece değişebiliyor.Aktürk aparttında iyi olduğunu duydum,ayrıntıları ''Mr.LucidReam'' den edinebilirsin.

teşekkür ederim
  • beyler siz stajlarınızı nerede yapacaksanız okul ayarlıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

çok teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.Aktürk apartta ücretler ne kadar acaba ?

180 tl idi en son . Tek kişilik odalar herşey serbest . Bu sene olsa olsa 220-240 arası birşey olur . Elektrik su onlara ait 1 dairede 5 oda var tek kişilik mutfak , banyo ortak . Özcan pansiyondada aynı sistem fakat para farkı bariz yönde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.