Şimdi Ara

YGS6/5yıllık Uluslararası Ticaret-Y.B.Sistemleri düşünenler!!!(Burdur-Bucak)Her türlü bilgilendirme. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
6
Favori
19.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

Pekala madem download meraklısısın,film bölümlendirmesi yaparız,ben arşivimi 720p ağırlıklı olarak yaptım,görev dağılımı yaparız Aynı filmleri indirme boşuna
    1. öğretimsen zaten elbet görüşürüz,okulumuz daha mezun vermedi,kişi sayısı gözle büyütülmeyecek düzeyde.Oyun merakın varsa,gayet tabi iletişim halinde oluruz,tanıştırırım zaten seni kafileyle

Pansiyonda en büyük problemin ne olacağını söyleyeyim sana;oda veyahut kat arkadaşların.Hani katda bulunan diğer odadaki öğrenciler neysede,oda arkadaşların çok önemli.Ben oda arkadaşım olan sPe ve E.Gercek ile dh aracılığıyla tanıştım ve inan bana akıl uyuşması konusunda bunun çok büyük bir faydası var.sPe ile iletişim halinde kalarak,kayıt yaptırmaya ve pansiyon tutmaya beraber gittik,iki işide aynı gün içerisinde hallettik,daha öncesinde internet üzerinden bir araştırmamız olmuştu zaten.Fiyatlar yemek hariç fiyatlar.
    Ben sigara kullanmıyorum,eve çıktığım arkadaşlardan teki kullanıyor,ya sigara olayında ne desem boş ama sigara kullanan bir öğrenci sigarayı bıraktığı anda cebinin rahatladığı kaçınılmaz bir gerçek.Hatta bu konuda sigara içen arkadaşımızla birçok kez dalga geçeriz

Aylık harcama detaylarımı pm ile yolluyorum,kardeşimde bu forumda görür falan sakata gelirim,bizimkilere ispiyonlar falan

İlgi için teşekkürler inşallah görüşürüz orada iyi günler :)

Sigara mesajı bana geliyor direkt olarak. Biliyorum canım benim, bırakırsam cebim çok rahatlar. Ama ben sıkıntıya binerim

Mr.LucidReam: çat pat hatırlar gibiyim, sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sanırım izmitliymişsin ben de izmitliyim. Ayrıca evle ilgilenmek için falan 5 eylülde bucaktayım. sen de kayıt için 5inde geliyorsan yurt için falan yardımcı olurum elimden geldiğince. PM bekliyorum

• bende yönetim bilişim sistemlerini kazandım yarın gece yola çıkıyorum 5inde kayda gelicem keşke daha önce görüp sorularımı yöneltseymişim. şimdi aklıma bişey gelmiyor devlet yurduna başvurdum. bana tuttuğunuz evin giderlerini pm yoluyla yollayabilirmisiniz ve kişi başı düşen miktar vs.
  • Yönetim B.S. 2.sınıfa geçmiş biri olarak 5inde bucaktayım ben de. ailesiyle gelmeyenlere her konuda yardımcı olabilirim. aile beni bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sPe* -- 3 Eylül 2011; 18:50:44 >
  • Sıkılmadan Sorularımla ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

roberto_asley'e ithafen;
    Şahsen bende izmirden gittim bucağa,çok kötü ve sıkıcı olduğu konularını,eğlenmeyi ve vakit geçirmeyi bilmeyen arkadaşlarımız söylemiştir.Çok fazla birşey bekleme zaten bucakdan,seni tek kurtaracak ve üniversite hayatını anlamlandırabileceğin şey arkadaş ortamları ve yapacağın çılgınca şeyler olacakdır.Sana ciddi manada en büyük eksilerinden birini söyleyeyim,alkol tüketebileceğin herhangi bir cafe mevcut değil.Ancak tekel bayilerinden alıp ,arkadaşlarınla içebilirsin.Cevabım biraz geç oldu kusura bakma,yinede aklına takılan birşey olursa yanıtlarım

Mr.LucidReam'e ithafen;
    Öncelikle hayırlı olsun,dh ahalisinden insan bulmak epey zor bizim orada,sevindim şahsi olarak.Biz 4 kişi,forumdanda bulabileceğin üzere Ben,sPe,E.Gercek,Josiah Doruk pansiyonda kalmıştık.Konunun başlarında zaten epeyce bilgi paylaştım pansiyonlarla ilgili olarak.
    Eğer seçim yapacaksan Doruk-Özcan-Kervan pansiyonları arasında seçimini yap,diğer birçok pansiyon ve yurt cemaat e ait zaten.
    Bizim pansiyonun en rahat yanı,giriş çıkış saati tamamiyle serbest,istersen kız arkadaşlarını davet et,hiç karışan eden yok,alkol ve kart oyunları tamamiyle serbest.Kışın ısınma problemi dahi yaşamadık.Senin nasıl bir pansiyon istediğinlede bağlantılı bir soru seninki.Aklında olsun,biz geçen yıl 5 kişilik oda için kişi başı 150 tl ödüyorduk,bucakdaki birçok pansiyon sahibi kurnazdır,aklını çelebilirler.Dilersen pm yoluylada kafana takılan soruları cevaplandırabilirim.

Teşekkür ederim bilgilendirmen için :) Konusmalarınızı okudum da cokta önemli değil sanırım bucağın nasıl bi yer olduğu önemli olan arkadaslık. Sizin çokta şikayetçi olmadığınızı çıkardım ben okuduklarımdan ki hepiniz büyük şehirlerden gitmişsiniz demek ki benim içinde bir sorun olmaz :) Önümde uzun bi süre var umarım kazanıp yerleşirim o zaman görüşürüz :)

• otobüsteyim şu anda bucağa doğru ilerlemekteyim :D
  • hazırlık sınıfıyla başlamayı tercih ettim sonra pişman oldum ama üniversiteli arkadaşlarımın dediği kadarıyla okula alışmak için ilk sene hazırlık ortamı iyi dediler ne bileyim oldu bi kere inşallah hata yapmamışımdır. devlet yurdundaki odaları beğendim yurt yeni yapılmış sanırım 1 senelikmiş. yüksek ücretli yurda kaydımı yaptırdım. artık hayırlısı olsun
  • iyi aksamlar ben uşakta yaşıyorumda nasipse Zeliha Tolunay Uluslararası Ticarete Gelicem Puanım Tutuyor ( girdigim sınavlara göre) Bana su kalacagım yerlerle bide okul ortamıyla ilgili bilgi verebilirmisiniz Bide yeni gelicek arkadaslar bana pm atabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkiso

iyi aksamlar ben uşakta yaşıyorumda nasipse Zeliha Tolunay Uluslararası Ticarete Gelicem Puanım Tutuyor ( girdigim sınavlara göre) Bana su kalacagım yerlerle bide okul ortamıyla ilgili bilgi verebilirmisiniz Bide yeni gelicek arkadaslar bana pm atabilirmi?

Önünde daha büyük bir zaman var . Hedefini daha yükseklerde tutabilirsin . Kazandığın zaman ise arkadaşlar sana yardımcı olacaktır..
  • Beyler merhaba.Bu konuyu gördüğüm iyi oldu.
    Ben Bilkent İşletme Bilgi Yönetimi bölümünü düşünüyorum.Araştırmamı yaptım.Siz de bilgi sahibiyseniz yorumlarınızı duymak isterim(Burayı tutturamazsam nereye giderim onu tam olarak bilmiyorum)
    Bir de yönetim bilişim sistemleri var aklımda ama Boğaziçi'ni tutturacağımı sanmıyorum ve daha çok Ankara'da okumak istiyorum..Bu yüzden ilk tercihim Bilkent olacak sanırım.Bu iki bölüm hakkında yorumlarınızı bekliyorum
    Ben fen bölümü öğrencisiydim, mezunum.Fakat mühendisliklerden kafama yatan bölüm yok.(İTÜ jeolojiyi de düşünüyorum Bilkent olmazsa.Sadece jeoloji ilgimi çekiyor.)
    Aklıma gelmişken bunu da sorayım. İBY ve YBS bölümlerinden mezun olursak yüksek memurluk kadrosunda çalışabilir miyiz.Yani devlete de girme imkanımız var mı?
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ênigma -- 26 Ekim 2011; 1:37:12 >

• quote:

Önünde daha büyük bir zaman var . Hedefini daha yükseklerde tutabilirsin . Kazandığın zaman ise arkadaşlar sana yardımcı olacaktır..

Derken Bu bölüm zaten gayet iyi bir bölüm degilmi?
  • quote:

quote:

Derken Bu bölüm zaten gayet iyi bir bölüm degilmi?

Önünde bu kadar zaman varken hedefini düşük tutmak arkadaşın dediği gibi doğru değil bence.Boğaziçini hedefleyebilirsin mesela..
  • kendimi tanıyorum bogazicini kazanamam benim icin en ideal yer burası :S
  • quote:

kendimi tanıyorum bogazicini kazanamam benim icin en ideal yer burası :S

O zaman araştırmanı iyi yap.Şehir ve üni sana göreyse hayırlı olsun diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ênigma -- 26 Ekim 2011; 22:42:20 >
  • Enigma Sen bu Ünidemi Okuyosun?
  • quote:

Enigma Sen bu Ünidemi Okuyosun?

Hayır ben hazırlanıyorum önceki mesajlarda belirtmiştim...
  • Arkadaşlar ben ve forumdanda tanıdığım birkaç arkadaşım bu üniversitede okuyoruz.Şuan için bilgilendirme yapmam ne derece sağlıklı olabilir bilmiyorum,diğer arkadaşımında belirttiği gibi önceliğiniz daha büyük hedefler olsun.
  • Benim için bogaziçi üniversitesi hayal bunu biliyorum onun icin yükseklerden uçmaya gerek yok :)
  • quote:

Benim için bogaziçi üniversitesi hayal bunu biliyorum onun icin yükseklerden uçmaya gerek yok :)

Dostum sen de benim gibi Bilkent'i düşün o halde.Boğaziçi kadar yüksek değil.İşletme bilgi yönetimi.
  • Peki Napalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.