Şimdi Ara

YGS6/5yıllık Uluslararası Ticaret-Y.B.Sistemleri düşünenler!!!(Burdur-Bucak)Her türlü bilgilendirme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
6
Favori
19.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kararsızım boğaziçi ybs geliyor fakat yinede kararsızım yüksekokul olması bir dezavantajmı acaba birde puanım itü matematik mühendisliğine de yetiyor çok kararsızım açıkcası ne yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaoin.8

bende kararsızım boğaziçi ybs geliyor fakat yinede kararsızım yüksekokul olması bir dezavantajmı acaba birde puanım itü matematik mühendisliğine de yetiyor çok kararsızım açıkcası ne yapayım?

Matematik mühendisliğine yetiyorsa direk git.Matematik müh. 2 üniversitede var ve itü en iyisi.İşsiz kalman imkansız.Zor bölüm orası ayrı.Belkide en zor mühendislik.Adı matematik ama dersler yazılım ağırlıklı.Ayrıca ybs ile kıyas çok saçma olmuş.Ybs için eşşek bağlasan geçer diyorlar ders zorluğu bakımından :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

quote:

bende kararsızım boğaziçi ybs geliyor fakat yinede kararsızım yüksekokul olması bir dezavantajmı acaba birde puanım itü matematik mühendisliğine de yetiyor çok kararsızım açıkcası ne yapayım?

Matematik mühendisliğine yetiyorsa direk git.Matematik müh. 2 üniversitede var ve itü en iyisi.İşsiz kalman imkansız.Zor bölüm orası ayrı.Belkide en zor mühendislik.Adı matematik ama dersler yazılım ağırlıklı.Ayrıca ybs ile kıyas çok saçma olmuş.Ybs için eşşek bağlasan geçer diyorlar ders zorluğu bakımından :D

boğaziçi olması bir artı değilmi peki ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

quote:

boğaziçi olması bir artı değilmi peki ?

Diğeride itü.Mühendislikde itü ve odtünün lafı geçer.Heleki matematik mühendisliği sadece itü ve ytüde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

iş olanakları ve iş imkanları nedir çktığımızda kaç bin alırız

Eğer oraya gidip girdiğin gibi çıkarsan hiç birşey bile alamayabilirsin.Ve sorduğun soru sadece bu bölüm için değil her bölüm için saçma.Çıktığın gibi 3000 almak istiyorsan tıp felan okuman gerekiyor yani ekmek yok sana burda.Ha kendini geliştirirsen revaçta olan bir şey üzerine o zaman değil 3000 5000 bile alabilirsin.
  • Arkadaşlar tercih heyecanı artmışken,orta halli bir ygs puanıyla önünün açık olduğunu düşündüğüm uluslararası ticaret bölümünü yineleyeyim istedim.
    Bucağın iklim özelliklerinden bahsedeyim biraz;
    Antalyaya yakın olması nedeniyle,iklimsel olarak epey benzerlik gösteriyor.
    Nadiren yılda 1-2 kere kar yağıyor.
    Sabah üniversiteye doğru yola çıktığınızdaki kuru ayaz,öğlene doğru günlük güneşlik bir yaz havasına dönüşüyor.

Geçen yıl paintball oynanabilecek bir yer dahi açıldı.Balık avcılığı merakı olan arkadaşlarımız için,15-20 dakkalık bir mesafede göl mevcut,aynalı sazan olduğu söyleniyor.
    Tüfek avı merakı olanlar içinde bazı kulüpler var,av yasağı kalkdığında toplanıpda tavşan-keklik avına gidilebilecek.

Üstteki arkadaşlarda belirtmiş ybs yada ut olsun,bölümün esprisi kendini geliştirmen ve staj deneyiminde bitiyor.Ut düşünen arkadaşlar içinde bölümümüzden mezun olduğumuzda minimum 2 yabancı dilin gerekli olduğu kanaatindeyim.

• Yokmu Zeliha tolunay'a gelecek arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timecatz -- 20 Ağustos 2011; 13:37:43 >
  • Ben varım :)
  • Zeliha tolunaya yakın yürüyüş mesafesinde apart pansiyon yurt falan yokmu ???
  • Bu arada bir düzeltme yapayım uluslararası ticaret Edirne-Keşan'da olmakla birlikte bende hayırlısı ile bu sene başlayacağım
  • Hayırlı olsun herkese. Erkek yurdu arıyorsanız Zeliha Tolunaya yakın olan yurtları tercih etmeyin, ya da tercihinize kalmış; cemaat yurtları onlar.
  • vaay bizim sıpalar burdaymış :D bucağın popülasyonunu arttıralım arkadaşlar hadi bi zahmet elden ele
  • Ben seneye yönetim bilişim sistemlerini tercih ederek oraya gelmeyi düsünüyorum bi aksilik çıkmazsa ama kafamda 'bucak'la ilgili çok soru işareti var.. Yönetim bilişim sistemlerini fazlasıyla arastırdım yaladım yuttum diyebilirim kesinlikle istediğim bir bölüm ancak bucaktaki üniversite hayatı beni tatmin eder mi oraya ayak uydurabilir miyim bilmiyorum.. İzmirde yaşıyorum ve bahsedilene göre çok kötü ve sıkıcı bir yer.. Biraz abartıldığını düşünüyorum belki ama yine de içimde şüphelerim var sonuçta 4 5 yılımı geçiricem üniversite ortamını yaşamak görmek istiyorum.. Sizce Bucak'ta normal bir üniversite yaşantısından eksi olarak neler olabilir? Sonuçta küçük bir yer ve yeterince gelişmemiş..
  • Bende bu bölümü kazandım sonunda Spe* den zamanında görüşlerini yaptığı netleri falan almıştım hatırlar belki :) 5inde kayıta gidicem bende fakat hangi pansiyonda kalıyım bilemiyorum. Orada okuyan arkadaşlar kaldıkları pansiyonu + ları - leri yazarlarsa bizde gitmeden fikir edinmiş oluruz
  • roberto_asley'e ithafen;
    Şahsen bende izmirden gittim bucağa,çok kötü ve sıkıcı olduğu konularını,eğlenmeyi ve vakit geçirmeyi bilmeyen arkadaşlarımız söylemiştir.Çok fazla birşey bekleme zaten bucakdan,seni tek kurtaracak ve üniversite hayatını anlamlandırabileceğin şey arkadaş ortamları ve yapacağın çılgınca şeyler olacakdır.Sana ciddi manada en büyük eksilerinden birini söyleyeyim,alkol tüketebileceğin herhangi bir cafe mevcut değil.Ancak tekel bayilerinden alıp ,arkadaşlarınla içebilirsin.Cevabım biraz geç oldu kusura bakma,yinede aklına takılan birşey olursa yanıtlarım

Mr.LucidReam'e ithafen;
    Öncelikle hayırlı olsun,dh ahalisinden insan bulmak epey zor bizim orada,sevindim şahsi olarak.Biz 4 kişi,forumdanda bulabileceğin üzere Ben,sPe,E.Gercek,Josiah Doruk pansiyonda kalmıştık.Konunun başlarında zaten epeyce bilgi paylaştım pansiyonlarla ilgili olarak.
    Eğer seçim yapacaksan Doruk-Özcan-Kervan pansiyonları arasında seçimini yap,diğer birçok pansiyon ve yurt cemaat e ait zaten.
    Bizim pansiyonun en rahat yanı,giriş çıkış saati tamamiyle serbest,istersen kız arkadaşlarını davet et,hiç karışan eden yok,alkol ve kart oyunları tamamiyle serbest.Kışın ısınma problemi dahi yaşamadık.Senin nasıl bir pansiyon istediğinlede bağlantılı bir soru seninki.Aklında olsun,biz geçen yıl 5 kişilik oda için kişi başı 150 tl ödüyorduk,bucakdaki birçok pansiyon sahibi kurnazdır,aklını çelebilirler.Dilersen pm yoluylada kafana takılan soruları cevaplandırabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

roberto_asley'e ithafen;
    Şahsen bende izmirden gittim bucağa,çok kötü ve sıkıcı olduğu konularını,eğlenmeyi ve vakit geçirmeyi bilmeyen arkadaşlarımız söylemiştir.Çok fazla birşey bekleme zaten bucakdan,seni tek kurtaracak ve üniversite hayatını anlamlandırabileceğin şey arkadaş ortamları ve yapacağın çılgınca şeyler olacakdır.Sana ciddi manada en büyük eksilerinden birini söyleyeyim,alkol tüketebileceğin herhangi bir cafe mevcut değil.Ancak tekel bayilerinden alıp ,arkadaşlarınla içebilirsin.Cevabım biraz geç oldu kusura bakma,yinede aklına takılan birşey olursa yanıtlarım

Mr.LucidReam'e ithafen;
    Öncelikle hayırlı olsun,dh ahalisinden insan bulmak epey zor bizim orada,sevindim şahsi olarak.Biz 4 kişi,forumdanda bulabileceğin üzere Ben,sPe,E.Gercek,Josiah Doruk pansiyonda kalmıştık.Konunun başlarında zaten epeyce bilgi paylaştım pansiyonlarla ilgili olarak.
    Eğer seçim yapacaksan Doruk-Özcan-Kervan pansiyonları arasında seçimini yap,diğer birçok pansiyon ve yurt cemaat e ait zaten.
    Bizim pansiyonun en rahat yanı,giriş çıkış saati tamamiyle serbest,istersen kız arkadaşlarını davet et,hiç karışan eden yok,alkol ve kart oyunları tamamiyle serbest.Kışın ısınma problemi dahi yaşamadık.Senin nasıl bir pansiyon istediğinlede bağlantılı bir soru seninki.Aklında olsun,biz geçen yıl 5 kişilik oda için kişi başı 150 tl ödüyorduk,bucakdaki birçok pansiyon sahibi kurnazdır,aklını çelebilirler.Dilersen pm yoluylada kafana takılan soruları cevaplandırabilirim.

Öncelikle cevap verdigin için sagol :) Benim yurt için şartlarım kesinlikle cemaat yurtu olmaması , ısınma , sıcak su , çamaşır yıkatabilme birde odalarda internet olması lazım . Bu verdigin 3 pansiyon önceligim olacak tabiki . Peki siz bu kaldıgınız pansiyonda devam edecekmisiniz bunu sorıyım birde =d

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

roberto_asley'e ithafen;

Mr.LucidReam'e ithafen;

Öncelikle cevap verdigin için sagol :) Benim yurt için şartlarım kesinlikle cemaat yurtu olmaması , ısınma , sıcak su , çamaşır yıkatabilme birde odalarda internet olması lazım . Bu verdigin 3 pansiyon önceligim olacak tabiki . Peki siz bu kaldıgınız pansiyonda devam edecekmisiniz bunu sorıyım birde =d

Josiah hariç,başka yurtdan olupda sürekli bizimle takılan bir arkadaşla beraber 4 kişi geçen haftalarda 3+1 ev tuttuk biz.Pansiyon ortamı çok keyifli güzel olabilir,lakin 1 yıl olmalı bence sınırı,üniversite öğrencisi ev hayatınıda tatmalı.Hepimiz büyük şehirlerden geldiğimiz için hiç bir sıkıntı yaşamadık iletişimde,zaten her birimiz teknoloji ve internet meraklısı oyunsever arkadaşlarız.Hatta üniversitede yaklaşık olarak bir 20 kişilik dota oyuncu kitlemiz var,aralarda turnuva yapıyoruz,biryerde toplanıp.Bu yılda sağlam bir ekiple sağlam bir mmorpg ye başlayasımız var,hayırlısıyla.

Cemaat yurdu olmasın diyorsan bahsettiğim 3 pansiyonu öncelikli tut.Ücretlendirmesi tahmini şu şekilde olacakdır;Kervan>Özcan>Doruk.
    Uğur pansiyonda cemaat değildir ama sahibinin sıkıntılı bir adam olduğunu duydum,en başta belirttiğim arkadaş uğur da kalıyordu,1-2 hafta kaldı,sonra tüm yıl boyunca bizim odada takıldı,doruk da kaldı ama parasını uğura ödedi,anla artık
    Isınma kalorifer sistemi zaten,doruk pansiyonda koca kış boyunca 2 gün falan dert oldu sadece bizim için.
    Sıcak su sıkıntı sayılabilir,biz duş alırken suyun sıkıntı yaratmasıyla birkaç kere soğuk duş aldık,lakin bu sorunu her pansiyonda yaşayabilirsin.
    Çamaşır yıkatma sistemide pansiyon sahibinin dükkanında var makineler,sen torbalara koyup elemana veriyorsun,ne kadar sağlıklıda olsa yıkanıyor makinede ve geri alıyorsun.
    Belirttiğim pansiyonlar dahil birçok pansiyonda wi-fi internet mevcut zaten,özcan'da emin değilim ama %100 vardır tahminim.Laf aramızda doruk pansiyonda indirdiğim hd filmlerle sağlam bir arşiv yapıp,sağlamda küfürler yemişimdir
    Unutmadan hatırlatayım doruk pansiyonun 3 tane binası var,biri kız yurdu,2si erkek.Erkek pansiyonlarından birisi yeni.Eski olanı tavsiye etmiyorum,her ne kadar her katta mutfak olması gibi bir avantası olsada.Biz yeni bina 3.kat 5-6 kişilik odadaydık,sağlam anılar oluşturduk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

quote:

roberto_asley'e ithafen;

Mr.LucidReam'e ithafen;

Josiah hariç,başka yurtdan olupda sürekli bizimle takılan bir arkadaşla beraber 4 kişi geçen haftalarda 3+1 ev tuttuk biz.Pansiyon ortamı çok keyifli güzel olabilir,lakin 1 yıl olmalı bence sınırı,üniversite öğrencisi ev hayatınıda tatmalı.Hepimiz büyük şehirlerden geldiğimiz için hiç bir sıkıntı yaşamadık iletişimde,zaten her birimiz teknoloji ve internet meraklısı oyunsever arkadaşlarız.Hatta üniversitede yaklaşık olarak bir 20 kişilik dota oyuncu kitlemiz var,aralarda turnuva yapıyoruz,biryerde toplanıp.Bu yılda sağlam bir ekiple sağlam bir mmorpg ye başlayasımız var,hayırlısıyla.

Cemaat yurdu olmasın diyorsan bahsettiğim 3 pansiyonu öncelikli tut.Ücretlendirmesi tahmini şu şekilde olacakdır;Kervan>Özcan>Doruk.
    Uğur pansiyonda cemaat değildir ama sahibinin sıkıntılı bir adam olduğunu duydum,en başta belirttiğim arkadaş uğur da kalıyordu,1-2 hafta kaldı,sonra tüm yıl boyunca bizim odada takıldı,doruk da kaldı ama parasını uğura ödedi,anla artık
    Isınma kalorifer sistemi zaten,doruk pansiyonda koca kış boyunca 2 gün falan dert oldu sadece bizim için.
    Sıcak su sıkıntı sayılabilir,biz duş alırken suyun sıkıntı yaratmasıyla birkaç kere soğuk duş aldık,lakin bu sorunu her pansiyonda yaşayabilirsin.
    Çamaşır yıkatma sistemide pansiyon sahibinin dükkanında var makineler,sen torbalara koyup elemana veriyorsun,ne kadar sağlıklıda olsa yıkanıyor makinede ve geri alıyorsun.
    Belirttiğim pansiyonlar dahil birçok pansiyonda wi-fi internet mevcut zaten,özcan'da emin değilim ama %100 vardır tahminim.Laf aramızda doruk pansiyonda indirdiğim hd filmlerle sağlam bir arşiv yapıp,sağlamda küfürler yemişimdir
    Unutmadan hatırlatayım doruk pansiyonun 3 tane binası var,biri kız yurdu,2si erkek.Erkek pansiyonlarından birisi yeni.Eski olanı tavsiye etmiyorum,her ne kadar her katta mutfak olması gibi bir avantası olsada.Biz yeni bina 3.kat 5-6 kişilik odadaydık,sağlam anılar oluşturduk.

Ev tuttugunuza sevindim inşallah 3 sene boyunca o evde sıkıntı olmadan güzel vakitler geçirirsiniz :) Bende öyle düşünüyorum ilk sene yurt ikinci sene eve çıkmayı planlıyorum . Bende download meraklısıyım eğerki Allah nasip ederse güzel bi pansiyona gidersem *orrent ten çekecegim film ve tabikide yiyecegim küfrün haddi hesabı olmucak :) İnşallah görüşme fırsatımız olursa oyun trafiginize , ara sıra kaçamak yapıyorsanız bende katılıp tanışmak isterim tabiki =D
    Bu önerdiginiz 3 yurdun o kadar kafaya takılcak bi problemleri olmadıgını gördüm . Birkaç sorum daha olacak

Siz kayıt yaptırdıktan hemen sonra mı pansiyon ayarladınız yoksa daha önceden gidipte mi ilk olarak kalacagınız yeri ayarladınız.
    Birde Bu verdiginiz pansiyonlarda yemek dahil değil sanırım fiyatlarına bakılırsa .
    Birde sigara içiyormusun bilmiyorum ama (Ben kullanıyorum) pansiyon hariç ortalama giderin ne kadardır . Benim kafam işin maddi yönünde babamın yollıyacagı para yeticekmi yetmezse extra olarak gizliden kredi çeksem mi diye gidip geliyorum . Özele biraz fazla girdim farkındayım rahatsız olursanız cevaplamayabilirsiniz ilginiz alakanız için teşekkür ederim tekrardan :)

• Pekala madem download meraklısısın,film bölümlendirmesi yaparız,ben arşivimi 720p ağırlıklı olarak yaptım,görev dağılımı yaparız Aynı filmleri indirme boşuna
    1. öğretimsen zaten elbet görüşürüz,okulumuz daha mezun vermedi,kişi sayısı gözle büyütülmeyecek düzeyde.Oyun merakın varsa,gayet tabi iletişim halinde oluruz,tanıştırırım zaten seni kafileyle

Pansiyonda en büyük problemin ne olacağını söyleyeyim sana;oda veyahut kat arkadaşların.Hani katda bulunan diğer odadaki öğrenciler neysede,oda arkadaşların çok önemli.Ben oda arkadaşım olan sPe ve E.Gercek ile dh aracılığıyla tanıştım ve inan bana akıl uyuşması konusunda bunun çok büyük bir faydası var.sPe ile iletişim halinde kalarak,kayıt yaptırmaya ve pansiyon tutmaya beraber gittik,iki işide aynı gün içerisinde hallettik,daha öncesinde internet üzerinden bir araştırmamız olmuştu zaten.Fiyatlar yemek hariç fiyatlar.
    Ben sigara kullanmıyorum,eve çıktığım arkadaşlardan teki kullanıyor,ya sigara olayında ne desem boş ama sigara kullanan bir öğrenci sigarayı bıraktığı anda cebinin rahatladığı kaçınılmaz bir gerçek.Hatta bu konuda sigara içen arkadaşımızla birçok kez dalga geçeriz

Aylık harcama detaylarımı pm ile yolluyorum,kardeşimde bu forumda görür falan sakata gelirim,bizimkilere ispiyonlar falan

• quote:

Pekala madem download meraklısısın,film bölümlendirmesi yaparız,ben arşivimi 720p ağırlıklı olarak yaptım,görev dağılımı yaparız Aynı filmleri indirme boşuna
    1. öğretimsen zaten elbet görüşürüz,okulumuz daha mezun vermedi,kişi sayısı gözle büyütülmeyecek düzeyde.Oyun merakın varsa,gayet tabi iletişim halinde oluruz,tanıştırırım zaten seni kafileyle

Pansiyonda en büyük problemin ne olacağını söyleyeyim sana;oda veyahut kat arkadaşların.Hani katda bulunan diğer odadaki öğrenciler neysede,oda arkadaşların çok önemli.Ben oda arkadaşım olan sPe ve E.Gercek ile dh aracılığıyla tanıştım ve inan bana akıl uyuşması konusunda bunun çok büyük bir faydası var.sPe ile iletişim halinde kalarak,kayıt yaptırmaya ve pansiyon tutmaya beraber gittik,iki işide aynı gün içerisinde hallettik,daha öncesinde internet üzerinden bir araştırmamız olmuştu zaten.Fiyatlar yemek hariç fiyatlar.
    Ben sigara kullanmıyorum,eve çıktığım arkadaşlardan teki kullanıyor,ya sigara olayında ne desem boş ama sigara kullanan bir öğrenci sigarayı bıraktığı anda cebinin rahatladığı kaçınılmaz bir gerçek.Hatta bu konuda sigara içen arkadaşımızla birçok kez dalga geçeriz

Aylık harcama detaylarımı pm ile yolluyorum,kardeşimde bu forumda görür falan sakata gelirim,bizimkilere ispiyonlar falan

İlgi için teşekkürler inşallah görüşürüz orada iyi günler :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.