Şimdi Ara

Ygsye de herkes çok zor diyodu inş bu da öyle olmaz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs den sonra da burada herkes zor diyodu ama sonradan herkes beklediğimin altında ya çevirdi. Soruyorum bu sınav gerçekten zor muydu yoksa herkes ego tatmini için zor mu diyo???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pasykan

Ygs den sonra da burada herkes zor diyodu ama sonradan herkes beklediğimin altında ya çevirdi. Soruyorum bu sınav gerçekten zor muydu yoksa herkes ego tatmini için zor mu diyo???

ben 2011,2012,2013 e girdim cidden zordu. ellerinden geldigi kadar baya kasmıslar yani. ego falan yok. emin olabilirsin.
  • ygs bence zor degildi, aksine bence basitti. ama inan bana dersahene denelerinde 30 net civari yapiyordum mattan geo ise 20 den asagi dusmezdi, mat 20 soru geo 10 soru isaretleyebildim.
  • Evet ygs zordu gecen sene 2 kisi tam yaparken bu sene 3 kisi en az 2-3 yanlis yaparak farkli alanlarda birinci oldu

• ayrıca fem de açıklama yaptı sınavların en zoruydu diye. adamların işi bu işte zor sorup öğrencinin umutlarını yıpratmak
  • Bu seneki ygs bana gore cok kolaydi ama lys gercekten gelmis gecmis en zor lys sinavidi kitlendim kaldim oylece

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Bu seneki ygs bana gore cok kolaydi ama lys gercekten gelmis gecmis en zor lys sinavidi kitlendim kaldim oylece

denemelerde geo en kötü 25 net gelirdi şimdi max 20
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok kardes bu kesin zor ygs donemi buralarda yardiran net yapan arkadaslar gercekten vardi ve soyluyorlardi da yani ben ygsyi 2010-2012 arasi bisi demistim. O iyi yapan ygscilerin de gercekten kotu gecmis...

• hedefi 40 üstü net olanlar için zordu bana göre
  • YGS matematik zordu arkadaşlar . Bu matematik bir başka idi.
  • Ygs'de sadece seçici sorular vardı. Ben hayatımda böyle polinom böyle integral sorusu görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.