Bir kere aşağıda kedileri seviyordum. Yanımdan iki hatun geçiyordu siyah uzun etekli yırtmaçlı. Çocuğun fiziği de iyiymiş diye bana bakarak derken yakaladım göz göze geldik. İkincisi Rus bir hatundu "canım senin de fiziğin çok iyiymiş" dedi. Ah ulan ya işte o fiziki kusurum olmasa var ya size yemin ediyorum şu Antalya'da yapmadığım karı kalmayacaktı. Öz güvenimi benliğimi hayatımı her şeyi elimden aldı. Eskiden o fiziki kusurum olmadan önce, hatunların zaten hep beğendiği biriydim üniversiteye kadar dolu hatundan teklif aldım. Düşünün bu fiziki kusur da bile iki hatun böyle dedi. ve geçen sene barın önünde çok sarhoş bir hatun geldi, durduk yere sarıldı öpmeye çalıştı ve arkadaşları ayırdı. yıllarca body 1.86 boy 46 cm kol. O kadar emek verdim o fiziki kusurla bile hatunlar geldi çok şey kaçırdım ama o fiziki kusur yüzünden öz güven her şey gitti hiç kendimi bir kadının yanına yakıştıramadım. şu yazdıklarımda bir gram abartıyorsam bir şey gebereyim. gerçekten nereden nereye geliyorsun. |
Fiziğim iyi bayağı da ah işte o fiziki kusur olmayacaktı

-
-
Fiziki kusur derken kaşların mı aldırdın? Kaşın yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiziki kusur deyip geçmişsin hocam allaşkına neymiş bu kusur? Alnında mantar mı büyüyor anlamadım ki.
Penisi küçük bence
quote:
Orijinalden alıntı: optimizatio3n12123Penisi küçük bence
İyi de hocam o dışarıdan belli olmaz ki kızlar neden teklif etmeyi bıraksın? Bir de anlattığına göre önceden yokmuş, biri penisine küçültücü ışınla ateş mi etti yani?
Steroid vakası olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: optimizatio3n12123Steroid vakası olabilir.
Ha bak ilginç bir teori hocam. Fiziği de iyiymiş çünkü. Steroidi basmış olabilir. Ama yine de kızların tipine bakarak görebileceği bir şey değil.
Ön dişlerin mi yok artık
kusurun ne onu da söyleseydin
-
46 cm kol ? ahahaha
ulan hep vücuttan şikayet ettiğin konular açardın
hayal âleminde yaşıyor. 185lik zargana , yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 5 Ağustos 2020; 12:33:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: unraveling
Bu mesaj silindi.tamam hocam seni hatırladım ya
başka birisi sandım bu unraveling ismini. senin eski konuları hatırlıyorum , böbreklerle alakalı sorundan dolayı sporu bıraktım falan demiştin dimi
fiziksel kusur dediğin ne peki hocam? Bi ara saçlarla ilgili sorun yaşadığını falan anlatmıştın o mu ?
-
Fiziki kusurun mu mental kusurun mu?
barıştık o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
46 cm kol ? ahahaha
ulan hep vücuttan şikayet ettiğin konular açardın
hayal âleminde yaşıyor. 185lik zargana , yazıkHocam senin aklında erkek vücundundan başka bir şey olmuyor hiçbir zaman. Şüphelenmeye başlıyorum artık.
Bilemedim belki böyleydim diyeceğim eskiden hayat doluydum, sonradan bu fiziki kusur oluşunca belki oldu mental olay.
üstat kayra'nın bir sözü var keşke bu psikolojiyle doğmasaydım diye. galiba onun paralel evrendeki daha kaslı ve fit haliyim benzer yönlerimiz görsen inanılmaz.
ama bu kadar olaya, hiç sporu bırakmadım ne hikmetse. genetik olarak da biraz yatkın olunca sonuçlarını almam kısa sürdü belki de bu yüzden belki alamasam onu da yapmayacaktım.
neyse çok şey kaçırdım, şu yazdıklarımda bir gram abartı yok ha olabileceğini görmek de güzel. hayat sadece karı dan ibaret değil ama insan da istiyor güzel duygular yaşamak, sarılmak falan. Ondan ziyade bu sorun iş yaşamına ona buna da yansıyor, başarısız oluyorsun.
belki vg ile yarışmalara katılsam olurdu. Yapabileceğim tek şey herhalde kasla ilgili aktiviteler yapmaktı, onu bile istemedim çünkü hem endokronolojik olarak hem de organlar olarak sağlam değil, normal insanlardan farklı. Bazı hormonlarım fazla salgılanıyor testosteron da dahil. Düşünsene normal insanlardan kreatin olarak doğuştan fazlam var. Yapsam ileride bir sürü sorun yaşayacağım, ben demiyorum doktor diyor.
Yani bu sporu seviyorum ama bu işte hiçbir zaman profesyonel olmak cazip gelmedi. Profesyonel olmak için maddi olarak İmkanlar vardı tabi hem sağlık nedeniyle başta yapamadım hem de dediğim gibi bir soğuk geliyor.
Neyse işte.
-
üstad kayra? tebrikler bloklandın
En Beğenilen Yanıtlar

Fiziki kusur deyip geçmişsin hocam allaşkına neymiş bu kusur? Alnında mantar mı büyüyor anlamadım ki.
|
Penisi küçük bence |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X