Şimdi Ara

YGSye Kolay Diyen Bizden Değildir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazıları forumda bu sene Ygs kolaydı falan filan diyor. Acaba merak ediyorum onlar kaç puan alıcaklar ?? Ben mezunum geçen seneden çok daha zordu bu sınav. Geçen sene bir testte 5 tane çelişkili soru varsa bu sene 15-20 tane vardı...

Neyin kafasını yaşıyor bu kolay diyenler ???

• hedefi 30 net olan adama tabi kolay gelir veya herhangi bir bölüme yerleşmiş sorularının yarısını çözüp kolay demesi kolay tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

hedefi 30 net olan adama tabi kolay gelir veya herhangi bir bölüme yerleşmiş sorularının yarısını çözüp kolay demesi kolay tabi

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: pess2012

Bazıları forumda bu sene Ygs kolaydı falan filan diyor. Acaba merak ediyorum onlar kaç puan alıcaklar ?? Ben mezunum geçen seneden çok daha zordu bu sınav. Geçen sene bir testte 5 tane çelişkili soru varsa bu sene 15-20 tane vardı...

Kardeş benimde sınav kötüydü en iyi Tür 20 mat 28 fen 15 fln gelir ama bence sınav kolaydı biz heyecan madurlariyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 ve 2013'e de girmiş, bu sınavı da ciddiyetle çözen biri olarak söylüyorum kesinlikle zor değildi. Orta düzeydi ki türkçe gözle görülür biçimde kolaydı. Boşuna kolaydı zordu diye sidik yaristirmayin. Her ygs sınavı sonrası yok öyleydi böyleydi iptal olmalı 1!!1111! Diye gezenler kaybetti. oturun Adam gibi dersinizi çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hedefi 30 net olan adama tabi kolay gelir veya herhangi bir bölüme yerleşmiş sorularının yarısını çözüp kolay demesi kolay tabi

sizin hedefiniz kaçtı hocam? full çekmek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Ne fulu hocam,ben ve full :D , ygs 10 bin lys 5 bin yaparım diye hedefim vardı ygs 20 bine kadar gerileyebilir

bu arada hocam siz kaç bekliyorsunuz @Epsilon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 16 Mart 2015; 19:00:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ne fulu hocam,ben ve full :D , ygs 10 bin lys 5 bin yaparım diye hedefim vardı ygs 20 bine kadar gerileyebilir

hedefiniz gerçekten çok düşükmüş hocam. demek 10k idi, 20k gelecek. tühhh...

• hedefi 60-70 olan adama kolay, ki zaten zor da demiyoruz dikkat ederseniz "sacma"ydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bu arada hocam siz kaç bekliyorsunuz @Epsilon

YGS'de ilk 90k ya girsem sevinirim. hedef mf4'ten 40-45k yapmak.

beklediğim ise 100-110k arası bir sıralama.

bu sınava zor diyen milletin hepsi 450+ yapan kişiler demek ki. ben de sizin gazınıza gelip seviniyordum.

• belki heyecandan belki gerçekten saçma olduğundan yapamadım ama sonuçta yapamadım.Fen dikkat ölçüyordu,zaman denemelerinde bile dikkat hatası yapmıyorken sınavda yapmam canımı çok sıktı.Sınav kolaydı veya zordu sonuçta ben emeğimin karşılığını alacağımı sanmıyorum.Zaman denemelerinde,güvenderde 2binin içine giriyordum.Özdebirde de 2bin küsura girdim sonuç olarak diğer dersanelerdekileri falan da düşünerek en kötü 10bin falan olurum diyordum.Belki dikkat hatam daha az olsa öyle olabilirdi ama sonuç hüsran benim için.
  • stres yaptığınız için zor geldi gerçekten sınav geçen seneden daha zor değildi türkçesi ve coğrafyası biraz çelişkiye düşürüyodu ama matematik geçen senekinden kat ve kat daha kolaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pess2012

Bazıları forumda bu sene Ygs kolaydı falan filan diyor. Acaba merak ediyorum onlar kaç puan alıcaklar ?? Ben mezunum geçen seneden çok daha zordu bu sınav. Geçen sene bir testte 5 tane çelişkili soru varsa bu sene 15-20 tane vardı...

Bu sene giren bizler Türkçe mat değil Bence psikolojik olarak sınıfta kaldık Geçen senede girdim hecanım yoktu Ama bu sene hecanmı tedirginlik vardı bunu aşamadığım için türkçede kaybettiğimi düşünüyorum Ama psikolojik yönden en zor sınavdı
  • pess2012 P kullanıcısına yanıt
    ygs zor değildi kolay değildi orta değildi çok saçmaydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.