Şimdi Ara

YHT biletlerine fahiş zam: Yüzde 300! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
21.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen yüksek hızlı trenlerin (YHT) bilet ücretlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı belirtilerek, YHT'lerin business ve ekonomi bölümü yolculuklarda kullanılan abonman kartlarına ait indirim oranlarında değişiklik yapıldığı ifade edildi.
    www.hurriyet.com.tr
    Yüksek Hızlı Tren'e zam yapıldığı ile ilgili haberlere TCDD'den son dakika açıklama
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/yuksek-hizli-trene-zam-yapildigi-ile-ilgili-haberlere-tcddden-aciklama-41425847

• Hic utanmadan sıkılmadan bu fahis zammi da savunan mallar cikacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anafartalar- -- 22 Ocak 2020; 21:17:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Dalga geçiyorlar galiba?!

TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen yüksek hızlı trenlerin (YHT) bilet ücretlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı belirtilerek, YHT'lerin business ve ekonomi bölümü yolculuklarda kullanılan abonman kartlarına ait indirim oranlarında değişiklik yapıldığı ifade edildi.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/yuksek-hizli-trene-zam-yapildigi-ile-ilgili-haberlere-tcddden-aciklama-41425847
    İndirim 0 olunca fiyatlar artmış sadece

Zam yok asla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Twitterda zamların sebebinin insanları uçağa yönlendirmek ve yeni halalimanının kotasını doldurtmak olduğu söyleniyor.
    selam ve yapişlethüplet ile.
    Nereye yönlendirecek merak ediyorum? Tamam muhalefet edelim de bir mantığı olsun. Eskişehir'e mi, Ankara'ya mı Konya'ya mı? Eskişehir'e İstanbul'dan zaten uçak yok Konya ve Ankara'dan olması da beklenemez. Ankara Esenboğa'nın yeri belli İstanbul havalimanının yeri belli. Transfer süreleriyle külliyen zarar. Belki Konya, o bile inmesi binmesi şehir merkezine geçişiyle 3,5 - 4 saati buluyor. Şu an YHT tekel durumunda bu şehirlere. Uçaktan da otobüsten de çok çok avantajlı hem zaman hem maddiyat olarak.
  • 30 günlük abonman bileti. Diğer tüm ulaşım alternatifleriyle karşılaştırıldığı zaman bu zamlarla bile çok ucuz.
    Her şeye gelen zamlardan ben de şikayetçiyim ekonomiyi savunduğum falan yok ama bu fiyatlar günümüz dünyası için normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

30 günlük abonman bileti. Diğer tüm ulaşım alternatifleriyle karşılaştırıldığı zaman bu zamlarla bile çok ucuz.
    Her şeye gelen zamlardan ben de şikayetçiyim ekonomiyi savunduğum falan yok ama bu fiyatlar günümüz dünyası için normal.
    Ucuz degil bide cok ucuz yazmis nasil bir kafa yaşıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2324 lira asgari ücret olan ülkede gelen en az +650 lira zammı normal karşılıyanlar var şaka mı ?

bu milletin uygunca kullanabileceği hiçbirşey olmasın mı?

neyse anca doyurursunuz ümmeti yüklenin.
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Günümüz dünyası günümüz avrupası diye diye halk nefes alamaz hale geldi zaten burası Türkiye TL kullanılıyor insanlar dolar kazanmıyor.
    Zam oranlarına bakıldığında normal olan tek şey ekonominin hiç normal olmadığıdır bence normalleştirmeyi bırakalım sorunları görmezden gelerek çözemeyiz tabi bunu bizden önce karar vericiler görmeli...

• gercek degil neyin yorumu bu

• Sabah
    Yüksek Hızlı Tren'e zam yapıldığı ile ilgili haberlere TCDD'den açıklama
    https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2020/01/22/yuksek-hizli-trene-zam-yapildigi-ile-ilgili-haberlere-tcddden-aciklama

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Fiyat 480 tl'den 1700 tl'ye çıkınca 150 euro 250 euro olur.

Daha önemlisi biz euro kazanmıyoruz. Burada Türk lirası geçiyor.

1700 TL ise asgari ücretin 4'de 3'ü.

Sizin oralarda maaşın 4'de 3'ünü yola veren var mı?

Alıntıları Göster
    Her gun bir sehirden, baska bir sehre trenle gitmek zorunda kaliyorsan ya orada ev tut orada yasa ya da calis ve vasif kazan daha cok para kazanacagin is bul. Ben anlamiyorum ki asgari ucret demek vasifsiz bir iscinin kazanacagi para demektir. Bu para ile yatlar katlar alinacak diye bir iddia mi var? Asgari maas alip her gun baska sehre giden bir adam macera ariyordur. Iki sekilde de sacma. Fiyatlar gayet normal, gunde 8 liraya hicbir tren kar elde edemez. Zararina calissin istiyorsunuz, bedava yasamak istiyorsunuz ancak oyle bir dunya hicbir yerde yok.

• İbrahim ülkenin %48 asgari ücretli çalışıyor ne yani ülkenin %48 vasıfsız mı?

Burası ingiltere,alamanya,fransa değil ki asgari ücretli çalışanları vasıfsız diye sınıflandırasın ortadoğu bura ortadoğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

İbrahim ülkenin %48 asgari ücretli çalışıyor ne yani ülkenin %48 vasıfsız mı?

Burası ingiltere,alamanya,fransa değil ki asgari ücretli çalışanları vasıfsız diye sınıflandırasın ortadoğu bura ortadoğu.
    Ne fark eder ki, isterse yuzde 99 calissin. Her gun kalkacak, trene binecek, baska bir sehre asgari ucret kazanmak icin mi gidecek? Komik. Ev tutsun oraya tasinsin. Hepimizin yasadigi sehirlerde yasama sebebi zaten isimizin orada olmasidir. Benim bahsettigim konu bu. Ayrica Turkiye orta doguda falan degil. Batisi, Avrupa, Dogusu Asya olan nadide bir bolge. Siz burada bazi kisisel nefretlere sahipsiniz diye koca ulkeyi bir takim konular ile itham etmeyin derim. Turkiye de basarili olan oluyor.

• Ben trenden bahsetmiyor senin dediğin asgari ücretli vasıfsız yorumuna cevap verdim bi oku oku 🤬

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Ben trenden bahsetmiyor senin dediğin asgari ücretli vasıfsız yorumuna cevap verdim bi oku oku 🤬
    Kardes sacmaliyorsun, yazdiklarimi sifirdan okursan anlarsin. Asgari maas kazanan bir tane bile tanidigim yok Turkiye'den oyle anlatayim sana. En kotu kosullarda calisan okumamis tanidiklarim bile ev, araba sahibi. Illa okumaya gerek yok, vasifsiz dedigin zaman bir konuda uzmanligi olmayan birinden bahsediyorsun. Ustanin yaninda iki anahtar tutmayi ogrense zaten o sinifa girmez. Ayrica o asgari ucret konusunu cok iyi biliyorum, vergi kacirmak icin asgariden sigorta yapiyorlar insanlara. Yoksa gercek oran yuzde 10 bile degil. Bunu herkes biliyor. Allah gonlune gore versin.

• Ibrahim teşkilat verilen emir ülkede herkes asgari ücret üstü kazanıyor gibi bunu herkese anlatın talimatı gelmiş demek size.
    İnş kurtulcaz sizlerden

• Koyduk mu diye sevinip göbek atan kitleye gelsin bu zamlar.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Bu kitlenin evine 10 bin ₺ doğalgaz faturası gelsin üzülen namerttir.

• Pişmaniyeci geldi, izmit pişmaniyesi, taze pişmaniye....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anafartalar-

Hic utanmadan sıkılmadan bu fahis zammi da savunan mallar cikacaktir.
    teveccüh göstermişsiniz mal hafif kalır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 23 Ocak 2020; 0:37:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.