Şimdi Ara

YHT biletlerine fahiş zam: Yüzde 300! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
1
Favori
21.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle devam ede ede en son kimse bir yere gitmeme kararı alsa evde oturma vergisi gelir:D
  • Yapıştırrrrrrrrrrrrr...

Bu YHT bir harika dostum
  • Aylık abonman yüzünden insanlar normal bilet bulamamaya başladığı için fiyatlara %300 zam çekilmiş 🙋🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampyrotheutis

zam deme hocam lütfen, yenisi çıktı onun 'indirimleri kaldırmışlar'
    fiyat güncellemesi idi demi bunların bulduğu terimin adı
  • Zamdan önce neredeyse yıllık %5 artışlarla 5 yıldır böyleydi bu sefer sağlam zam yapıldı ama gerekliydi.
    Ankara - Eskişehir aylık abonmanla tek gidişi günlük 8 TL'ye geliyor. Komik ötesi rakam. Şimdiki zam ile 28 TL'ye denk geliyor halen iyi çünkü 37,50 TL standart fiyat. AKP karşıtlığımı herkes bilir ama çok geç kalınmış bir karar.
    Çoğunlukla paralı insanlar kullanıyor bu treni. Özellikle sabah ilk seferleri. Resmen bedavaya gidiyorlardı. Üzerine de normal biletli yolcu yer bulamıyor. Talep ayın her günü neredeyse her seferi tavan seviyesindeyken bu fiyata abonman olması saçmaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 22 Ocak 2020; 21:13:20 >
  • Türkiyede ender bulunan keyifli şeylerin,akım yaratarak içine eden, özenti şehirli özal beyaz yaka neslin kars doğu ekspresinden elini ayağını çekmesine vesile olmuş hayırlı zamdır.

Artık 3 yıldır ınsta kalabalıklarından gidemeyip şimdi 2000 tl verip sigara böreği,bira,sigara dumanı ve kar manzarası eşliğinde dışarı bakıp agatha christie gibi kitabımı kaldığım yerden yazmaya devam edebileceğim.

Akp 3 yıldır yaptıkları ile benim gibi elit Atatürkçülerin ciddi şekilde kalbini çalmaya başladı,gün geçtikçe parası olan ,olmayan keskin şekilde ayrılmaya başladı ve bu beni memnun ediyor.
  • routemaster kullanıcısına yanıt
    haha ben de tvde görünce dikkatimi çekti o ifade ondan aklımda kaldı yoksa hangi birini aklımızda tutalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakıyorum da joker bey kulaklara çalışıyorsunuz

• Twitterda zamların sebebinin insanları uçağa yönlendirmek ve yeni halalimanının kotasını doldurtmak olduğu söyleniyor.
    selam ve yapişlethüplet ile.
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    her gün yeni şeyler öğreniyoruz hocam

• YHZ yuksek hizli ZAM
    Nasilda gecirdiler hangi kafayla yapiyorlar bu zammi isciye gelince enflasyon %12 zam size %15 baska seylere zam yaparken gecirrr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 22 Ocak 2020; 20:44:17 >
  • Enflasyonu nasıl hesaplıyorlar gerçekten merak ediyorum:)

• Şimdi akapeli din gardaşlarimaza sormak lazim bu zamlar Bismillah zammi mi yoksa Elhamdülillah zammi mi.

• Nankörlük ediyorsunuz. Siz patates-doğan kuyruklarını bilme... *yok yahu o degildi, pardon* tüp kuyruklarını bilmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Böyle devam ede ede en son kimse bir yere gitmeme kararı alsa evde oturma vergisi gelir:D
    bekarlık vergisi, işsizlik vergisi, evde oturma vergisi valla fenalık geldi
  • geçen perede aldım 65 yaş üstü baya indirimli 40tl istanbul eskişehir gitmişti.. ne kadar uygun falan demiştik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Enflasyonu nasıl hesaplıyorlar gerçekten merak ediyorum:)
    bahçe hortumu pinpon topu satışları ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

30 gun 300 liradan daha dusuk bir ucret ise bence bu sekilde normale cekilmis sonucta sehirler arasi yolculuktan bahsediyoruz. 150 Euro bile etmiyor ki burada 150 Euro verip aylik kart alip sehirler arasi yol gitmek imkansiz. Fiyatlar daha normale cekilmis diyebiliriz o zaman. Tesekkur ederim duzeltme icin.

Alıntıları Göster
    Fiyat 480 tl'den 1700 tl'ye çıkınca 150 euro 250 euro olur.

Daha önemlisi biz euro kazanmıyoruz. Burada Türk lirası geçiyor.

1700 TL ise asgari ücretin 4'de 3'ü.

Sizin oralarda maaşın 4'de 3'ünü yola veren var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.