Şimdi Ara

YHT biletlerine fahiş zam: Yüzde 300! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
21.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz bakmayin trollerin gelip yasa reis demelerine.
    Kendi aralarinda bizden daha fazla sovuyorlar ama bizim yillardir dedigimiz oldu diye bize karsi gik bile demiyorlar.
    Hasetlerinden kuduruyorlar ama belli etmiyorlar.
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    O paraya kapıkulede gümrük bekleyen kamyon kuyruğu gibi vagon çalıştırması beklenir. Marmaray vagonları edirnede niye çürüdü, çürüyor? 38 vagon, bir tarafa monte etsinler. Ülkede MKE var, he ray yapamıyorum tren tekeri yapamıyorum diyeni dövme çelik gibi döverler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşamamızı isteyen yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupada insanlar 7-8 € bandında fiyatlarla şehirlerarası yolculuklarını pekala yapabiliyor. Bizim ülkemizde ise 8 ₺ çok ucuz zam lazımdı diyenler bile çıkıyor. Kimi insanlar farkında değil ama yapılan zam oranları inanılır gibi değil. Sadece bunun için demiyorum her alanda böyle.

Velev ki zarar ediyor TCDD, sayın cumhurbaşkanımız konuşmasında “millete hizmet zarar ettiriyorsa edelim” demişti. Bu da millete bir hizmet zarar etsin ne olacak ? :)

Bütçe açıklarını böyle hizmetlere zam yaparak kapatamazsınız. Çok basit denklem var. Üret - Sat - Kazan hepsi bu kadar.

• Bu haber yalan çıktı tcdd twitter resmi sitesinden açıklama yaptı zam yok diye.

• hergün Eskişehir den ankara ya gitmek ne demek ya? gitmesin bu herif ankarada otursun o zaman . Perşembe günü bostancı dan ankaraya bilet baktım salı gününe kadar dolu böyle saçma bişey olabilir mi?

keşke komple kaldırsalar abonman bileti. abonman bilet ne demek ya?

• Sorduğuma göre indirimler sadece business vagon için kalkmış hızlı trende. Asıl sorun Konya-İstanbul arası günde 3 tren var ve Eskişehir'e giden öğrenciler 2 hafta önceden tamamıyle bütün vagonları dolduruyorlar, şu hattı bi ayıramadılar gitti, millet mağdur oluyor kaç senedir.

Bunun dışında, tren her ülkede kanayan bir yara. Hatların döşenmesi, bakımı, vagonların bakımı, işçi maliyeti, elektrik maliyeti derken her ülkede tren pahalıya geliyor uçaktan ne yazık ki bu sadece bize mahsus bir durum değil, öte yandan ekonomi çökmeye yakın tabi çaktırmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 23 Ocak 2020; 1:2:18 >
  • Yüksek hızla geçirmasyon
    Pardon güncelleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi %300 zammı geçtim de bu ülkede altyapısı kurulmuş, bitmiş, çalışan her sistem neden özel sektöre devredilmeye çalışılıyor.

Baskentgazin durumu ortada, kışın ortasinda yaşlı kadın ile hasta bir kızın olduğu gazimizi kombi bacalı diye aynı gün kestiler, 3 gün süre ver, gazı öyle kes dedik, bunun projesi bağlanması zaten en az 3 gün dedik, yok, tam 1 hafta soğukta bıraktılar, EPDK ya şikayet ettik, bunlar da yalan yazılar ile bunları savundu, maalesef HALK SAHiPSiZ, bu olay olalı 2 ya da 3 sene oldu, ama insan unutmuyor yapılanı.Son günlerde Baskentgazin fiyatları ortada.
    Başkent Elektrigin fiyatı ortada .

Bu ülkede ozellesen hiçbir şeyin fiyatı ucuzlamadi, aksine fiyatlar aldı başını gitti, hadi zamları anlıyorsun bir yere kadar da, bu temel seylerdeki Elektrik, Şu, Telefon, Taşımacılık gibi şeylerde, bir de altyapısını tamamen bitirdiğim şeylerde Özelleştirilme sevdasını anlamıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ocak 2020; 7:31:25 >

• Kusura bakmayın önce bir haberi okuyun.Öncelikle zam haberlerini ve politikayı beğenen biri değilim ancak ortada şöyle bir durum var.Devletin kamu işletmelerinden her vatandaş eşit yararlanma hakkına sahiptir.Bizler arada bir tren kullanırken bazı vatandaşlar iş yerlerine gitmek için kullanıyor hızlı treni ve bu kişiler aylık abonman kullanıyor servis ve ya araç imkanları varken.Şimdi evet hakkı diyebilirsiniz ancak eşitlik ilkesine aykırıdır kişilere cazipleştirmek.Biz kırk yılda bir hızlı trenden faydalanmak isterken abonman olanlar her iş günü bizden daha ucuza yararlanıyor ve bazı saatler yer bulamıyorsunuz.Sadece sorun bu da degil kadın yanına erkek bileti alamıyorsunuz , kadınlarda sagolsunlar hep boş koltukları dolduruyor 120 kişilik trende 10 boş koltuk var hepsi tek oturan kadın siz erkek olarak o trene binemiyorsunuz.Madem öyle seçenek sunmasınlar kadın yanı isteyenlere , kadın yanı istiyorum diyene koltuk seçme hakkı verilmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 23 Ocak 2020; 8:0:34 >

• Why?

• Keşke şöyle 350km ile giden trenler olsa, İstanbul'da trafikte 1-1,5 saat geçireceğime başka bir şehirde örneğin Çorlu'da yaşar işe trenle gider gelir, İstanbul'un pis insanlarının derdini de çekmezdim.

Tayvan'da çalıştığımız firmadaki arkadaşım aynen bunu yapıyor. Biletler de gayet makul.

Biz çakma trene servet ödüyoruz.

Ve bunu savunanlar çıkıyor.

Bu ülkeden cidden bir halt olmaz.
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir millet oldukki ucuz ulaşım hakkına bile taamülümüz yok.

"Ben yararlanmıyorsam doğrudur" mantığı hoş değil.
  • Uçakta nasıl kadın erkek yanyana oturabılıyorsa trendede olmalı. Çok kadın yanı boş oluyor erkek bılet alamıyor sonraki trenleri beklemek zorunda kaldık.

Bu olay degısmeli

• YALAN HABER.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Eminim polatlı da yaşayıpta ankaraya hergün işe giden yüzlerce hatta binlerce insan vardır ve bu insanların çoğu asgari ücretten hallice maaş alıyordur. Bir empati yap şimdi sana zahmet

• Ben baktım şimdi fiyatlar uygun gibi geldi.

YHT biletlerine fahiş zam: Yüzde 300!
  • Polatlı şehir mi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.