Şimdi Ara

Yıkılmadım ayaktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yıkılmadım ayaktım

• çok uyumlu olmuş şarkıyla
  • nasıl öldünki onlara? ben 45 lvl glavie ciyle üstü full npc yetilerde ölmiodum
  • Lag tutmus olabilir ondan olmustur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmit_Lee

nasıl öldünki onlara? ben 45 lvl glavie ciyle üstü full npc yetilerde ölmiodum

adam ne diyo se nediyosun yaüstündeki protector adamın bide white spiderlar mag.damage vuruyornormal bence
  • sağlam screenshot bence jm ye gönder haftalık listede yayınlana bilir bile

birde i waşt me ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 8 Temmuz 2008; 9:12:18 >
  • Bu ArADa yapılandırman çok kötü cold+bicheon+protector........ÇArda mag defans namına bi şey yok...üstüne başını değiş garment set topla yoksa nukerler sana kayar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 8 Temmuz 2008; 12:19:27 >
  • Duzeltır Duzeltır Roca gectı zaman garment olsun sımdı onun kastı %80 canavar phy cı kolay gelsın reis
  • Puf... Ayakta Olsa ne olur puanlar yıkılmıs :D
  • %80 de ıntcı oyudna onemlı olan pvp
  • la o gün canı çektim bee 0 da can vardı o beni anca can bitene kadar keser
  • cold blader.. yu rak.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

Bu ArADa yapılandırman çok kötü cold+bicheon+protector........ÇArda mag defans namına bi şey yok...üstüne başını değiş garment set topla yoksa nukerler sana kayar....

kayar he hadi bakalım
  • güzel yakalamışsın
  • ben 39 lvllik charımla 1 tane kesmiştim onlardan tabi sonra kaçtım hmen baktım kasamıcam orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmit_Lee

nasıl öldünki onlara? ben 45 lvl glavie ciyle üstü full npc yetilerde ölmiodum

dikkat ederseniz zaten adam towna gitmek için ölmüş.Return scroll u olmadığı için.
    Bu arada resim güzel
  • Kesin pili bitmiş
  • pil yoku bırak internetin kablosunu çekmişim gibi... lag vardı can yoktu pill yoktu setide garment yaptık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.