Şimdi Ara

Yıl olmuş 2014 , HD ekranı bile olmayan telefon 2.300 Tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
2
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone kullanan kimsenin umrunda değil ekranın hd olup olmaması,hala öğrenemediniz?
    ayrıca,Android'de hd telefonların olması beni hiç cezbetmiyor.
    Snapdragon bilmem kaç işlemciyle ana ekran geçişlerinde bile kasım kasım kasılan bir işletim sistemi hd ekrana sahip olsa ne olur,olmasa ne olur.
  • anlayamamışsan kasma anlayamazsın artık.
  • Bana kalırsa telefonda Android tablette kesinlikle iPad. 4" ekrana 2300 TL vermek bana akıl karı gelmiyor.Testlerde de zaten Note 3 ve Nexus 5 geçiyor.
    Nexus 5 : 2650
    Note 3 : 2900
    i5S : 2550 Geekbench 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 23 Kasım 2013; 22:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokah

iphone kullanan kimsenin umrunda değil ekranın hd olup olmaması,hala öğrenemediniz?
    ayrıca,Android'de hd telefonların olması beni hiç cezbetmiyor.
    Snapdragon bilmem kaç işlemciyle ana ekran geçişlerinde bile kasım kasım kasılan bir işletim sistemi hd ekrana sahip olsa ne olur,olmasa ne olur.

Konuyu açanı savunmuyorum ama kusura bakma da, mesela full hd ekran ilk iPhone ile gelse "İşte iPhone kalitesi, diğerlerinde 720p varken onda 1080p" başlıklarından geçilmezdi burası. Kendimizi kandırmayalım. iPhone'u birinci derecede aldıran kalitesi ya da stabilitesi veya özellikleri değil, mücevher gibi oluşu ve prestij algısı yaratması.
  • 2000 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri de demiyor ki 16 gb 5S nasıl 2300 TL

• nirvanaya ulasmis arkadas carpinti sonucu boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

Bana kalırsa telefonda Android tablette kesinlikle iPad. 4" ekrana 2300 TL vermek bana akıl karı gelmiyor.Testlerde de zaten Note 3 ve Nexus 5 geçiyor.

Yutube tan karşilaştirma videolarini izleyin işlemlerde tarayıcıda i5s daha hızlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iphone kullanıyorum ama fiyatı gerçekten cok pahalı. Stabil olmasına stabil mükemmel bir telefon ama fiyatı cok yüksek. Apple bir telefon için maliyeti 250 dolar olması lazım. Bu kadar büyütmeyin.

• alma
  • quote:

Bana kalırsa telefonda Android tablette kesinlikle iPad. 4" ekrana 2300 TL vermek bana akıl karı gelmiyor.Testlerde de zaten Note 3 ve Nexus 5 geçiyor.

Doğru yoldasın, devam et sen benchmarkla telefon kıyaslamaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Yutube tan karşilaştirma videolarini izleyin işlemlerde tarayıcıda i5s daha hızlı

Geekbench'de de yavaş.Ayrıca 5S'in hızlı olma sebebi ekranı küçük ekranı 5" olsa galaxy ace kadar performans gösteremez.
  • 5" yapsalar ona göre donanımı olur.

• Nick mesajda son nokta

• Bu arada biz 2300 değil 2150 veriyoruz hem kazık fiyat alığ hemde konuşuyorsunuz.Biz iphone aldık çünkü Note3den 5o tl ucuzdu .İos satıyor ve bence tek sıkıntısı şarj süresi olabilir diğerleri açısından sıkıntı yok bence şu an güzel.
  • Keko2000 K kullanıcısına yanıt
    Tamam.

• hd ekran 1milyon kusur pixel , ful hd ekran 2milyon kusur pixeldir. bir aşçının 1000 kisiyi doyurdugunu , bir de ayni aşçının 2000 kisiyi doyurdugunu dusun. hem yorulur gücü azalir hem de cok zaman gerekir. bu tamamen pazarlama taktigidir. Full hd arti degil aksine eksi ozellik olarak degerlendirilmelidir. bu da iphone un kucuk cozunurlukle neler yapabildigini gosterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 23 Kasım 2013; 23:08:08 >
  • herşey işlemci veya ekran değil yeğeeen.

Şimdi diyeceksin ki onların 4+4 çekirdeği var, bu 2 çekirdek.

İos stabilitesi yok arkadaş. Şu an S2 kullanıyorum ve android sürümüm 4.1.2. Gün içinde kullanırken 3-4 defa kasıyor ve telefonu kenara bırakıyorum, kendi keyfi geldiği zaman kullanmaya devam edebiliyorum. Bazen pilini çıkarıp takmak durumunda kalıyorum.
    Duvara fırlatmamak için kendimi zor tutuyorum. Yarın öbürgün 5S 16 GB GOLD gelsin, S2 ye yapacağımı biliyorum.

Eskiden ( Temmuz 2013 e kadar) bu İOS u çok abartıyorlar, ne var lan bunda diyordum. Ta ki iPad 4 Retina alana kadar. Abi adamlar yapmış. Gram kasma yok. 7.0.4 kullanıyorum birde. Hani şu sorunlu versiyon dediklerinden. Varsa bile sorunu, şu ana kadar android kullanmış biri olarak normal karşılayabilirim. Ama sorun morun yok yani.

• Kedi,ciger,keko.

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

dostum o en baba full hd ekranlardan daha canlı bir RETİNA ekran var Apple telefonlarda.Varsa şeklin çıkart note3 ile ip5S i güneş ışığına da gör bakalım hangisi daha net

Varsa şeklin lumia1520 ile çıkar bak derler adama :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.