Şimdi Ara

Yıl olmuş 2014 , HD ekranı bile olmayan telefon 2.300 Tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Keko2000

Arkadaşlar bende mi anlama sıkıntısı var anlamadım. 16 gb artırılamayan hafızaya sahip , ekranı hd ready bile olmayan telefonu 2.300 tl ye satıyorlar.
    Nasıl oluyor bu iş ?

Dostum para bize çok geliyo ondandır. Hd ekran dediğin kaç kuruş retina var, hafızaysa parayı verince 64 lüğü var. Mercedeste araba opel de araba senn diyosunki opelde hız sabitleyici var mercedeste yok.

Bende şunu anlamıyorum gidip samsung forumunda bu ne arkadaş android kullanılırmı diye konu açan iphone kullanıcısı yoktur diye düşünüyorum. E ne bu karın ağrısı arkadaş biz enayiyiz durup duruken kapanmayan telefon kullandığımız için size ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 23 Kasım 2013; 23:19:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Steve i anca youtube dan görenden anca bu yorum beklenir ,iphone u anlamak istiyorsanız steve jobs un biografini okuyun yoksa at gözlüğüyle bu şekil dünyaya bakarak hayatınız geçer gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 1520 mi

Abi saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 23 Kasım 2013; 23:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Lumia 1520 mi

Abi saygılar

Ahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.

Troll gelip konu açıyor, millet de zahmete girip mesaj atıyor.
  • Yav HE HE

• quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

Steve i anca youtube dan görenden anca bu yorum beklenir ,iphone u anlamak istiyorsanız steve jobs un biografini okuyun yoksa at gözlüğüyle bu şekil dünyaya bakarak hayatınız geçer gider

Steve amcanın biyografinisi okuyunca telefonun işlevselliği 2 kat artıyormu ? Mesele ben steve amcanın biyografisini 2 kez üst üstte okusam , 5s in pili 3000 mah mı olacak

Ekranın hd olması içinde sanırım kitabı 1080 kere okumak gerekiyor : ) 1080p hesabı....

• Yarın satıyorum 5s'i adam haklı galiba.
    Hemen HD bir telefon bulmalıyım
  • quote:

quote:

Steve i anca youtube dan görenden anca bu yorum beklenir ,iphone u anlamak istiyorsanız steve jobs un biografini okuyun yoksa at gözlüğüyle bu şekil dünyaya bakarak hayatınız geçer gider

Steve amcanın biyografinisi okuyunca telefonun işlevselliği 2 kat artıyormu ? Mesele ben steve amcanın biyografisini 2 kez üst üstte okusam , 5s in pili 3000 mah mı olacak

Ekranın hd olması içinde sanırım kitabı 1080 kere okumak gerekiyor : ) 1080p hesabı....

Sen okusan anlardın insanların niye apple ı tercih ettiğini ama görünen o ki zeka yerlerde sen kim apple kim hiç bulaşma

• quote:

quote:

quote:

Sen okusan anlardın insanların niye apple ı tercih ettiğini ama görünen o ki zeka yerlerde sen kim apple kim hiç bulaşma

Demek sen iphone alırken telefon satıcıları sana IQ testi yaptılar. Bayağı yüsek iq çıkmış olmalı ki ,sende artık iphone kullanabiliyorsun

Keşke bende senin gibi zeki olabilseydimde , şu ölümlü dünyada bir iphone um olsaydı : )

• YANLIŞLAR

yazalım da herkes bilgilensin

HdReady ve FullHD kavramları sadece TV ler için vardır

uluslararası standartlara göre hdready televizyonların
    1024x768 pixel
    16/9 panel oranı
    720p bitstream (data akışı)
    vs...
    olmasıdır

fullhd ise
    1920x1080 pixel
    1080p bitstream
    vs..... olmalıdır

bunlara uygun video dosyalarıda aynı isimlerle anılır

YANİ BU DEYİMLER TV İÇİN GEÇERLİDİR

ancak artık her ota b..a HD, FULLHD ibareleri eklenir oldu

hele cep telefonlarının hdreay ve fullhd olması kadar garip bir kavram olamaz
    çünkü
    ne 16/9 ekran oranına sahiptirler
    nede
    1080p video oynatma zorunlulukları vardır

hepsi kendine özgü pixel ve en/boy oranına sahiptir

bir yorum yaparken
    BİLGİLİ OLMAK ZORUNLULUĞU vardır
    yoksa
    cahillik ortaya dökülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 24 Kasım 2013; 0:24:19 >

• Keko2000 K kullanıcısına yanıt
    8 çekirdekli cihaz, rehberi 5 sn. açıyorsa, ben 2 çekirdeğimle ama 1 sn. açılan rehberimle gayet mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

Bana kalırsa telefonda Android tablette kesinlikle iPad. 4" ekrana 2300 TL vermek bana akıl karı gelmiyor.Testlerde de zaten Note 3 ve Nexus 5 geçiyor.
    Nexus 5 : 2650
    Note 3 : 2900
    i5S : 2550 Geekbench 3

Yutube tan karşilaştirma videolarini izleyin işlemlerde tarayıcıda i5s daha hızlı

Geekbench'de de yavaş.Ayrıca 5S'in hızlı olma sebebi ekranı küçük ekranı 5" olsa galaxy ace kadar performans gösteremez.

4 inc diye iphonları kıyaslamayın ozaman phablet cihazlari kıyaslayın

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

YANLIŞLAR

yazalım da herkes bilgilensin

HdReady ve FullHD kavramları sadece TV ler için vardır

uluslararası standartlara göre hdready televizyonların
    1024x768 pixel
    16/9 panel oranı
    720p bitstream (data akışı)
    vs...
    olmasıdır

fullhd ise
    1920x1080 pixel
    1080p bitstream
    vs..... olmalıdır

bunlara uygun video dosyalarıda aynı isimlerle anılır

YANİ BU DEYİMLER TV İÇİN GEÇERLİDİR

ancak artık her ota b..a HD, FULLHD ibareleri eklenir oldu

hele cep telefonlarının hdreay ve fullhd olması kadar garip bir kavram olamaz
    çünkü
    ne 16/9 ekran oranına sahiptirler
    nede
    1080p video oynatma zorunlulukları vardır

hepsi kendine özgü pixel ve en/boy oranına sahiptir

bir yorum yaparken
    BİLGİLİ OLMAK ZORUNLULUĞU vardır
    yoksa
    cahillik ortaya dökülür

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orijinalden alıntı: kokah

iphone kullanan kimsenin umrunda değil ekranın hd olup olmaması,hala öğrenemediniz?
    ayrıca,Android'de hd telefonların olması beni hiç cezbetmiyor.
    Snapdragon bilmem kaç işlemciyle ana ekran geçişlerinde bile kasım kasım kasılan bir işletim sistemi hd ekrana sahip olsa ne olur,olmasa ne olur.

Konuyu açanı savunmuyorum ama kusura bakma da, mesela full hd ekran ilk iPhone ile gelse "İşte iPhone kalitesi, diğerlerinde 720p varken onda 1080p" başlıklarından geçilmezdi burası. Kendimizi kandırmayalım. iPhone'u birinci derecede aldıran kalitesi ya da stabilitesi veya özellikleri değil, mücevher gibi oluşu ve prestij algısı yaratması.

Türkiye için böyle olabilir, o da bir kısmı için. Amerikada avrupada adamın elinin kiri zaten ne prestiji ne mücevheri? Bu telefon gerçekten iyi, özenilerek yapılmış, alternatifi olmadığı için de ordan burdan atlayıp "ekranı heyçdi değill ama 2000 tl" diyen avanaklara sebep olacak bir fiyatla satılıyor(dediğim gibi aslında pahalı da değil). iPhone da 5 inç büyüklüğünde olsa koyarlar full hdyi. 3,5-4 inç ekranın nesine koysun? Adamlar kendi standardını yarattı ppi performans güç tüketimi üçlüsünü oturttu hala full hd değil diyor millet.

• Arkadaşı sınırsız çizmişler ama tanıdık geldi bana geçmişte apple konularında anasayfa konularında bir arkadaş vardı,benzer mesaj tipi '':)))'' eklemeler vs. aynı büyük bir ihtimalde fake kullanıcı olduğundan banlanmış gibi duruyor,dalgasınada nick alıp geri gelmiş heralde gerçi o arkadaşta sınırsız yemişti.bir yönetici arkadaş açıklarsa seviniriz.
  • BU film kapalı gişe oynar.
    Fanboylar kapışıyor.
  • cellman406 C kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum. İos oldukca guvenli. O yuzden eskiden para transferini bankadan yapardim,simdi iphonedan yapiyorum. Faturalari oduyorum, bilet aliyorum.
    Bunlari windowsa guvenip yap(a)miyordum ama simdi cihazin nimetlerinden sonuna kadar faydalaniyorum. Virus derdi yok. O yuzden alisverislerimi bile telefon uzerinden yapiyorum.
    Android bu kadar guvenli degil. Sizi bilmem ama benim onceligim ozgurluk degil,guvenlik. O yuzden de iostan memnunum.

• Tamam

• Benim de anlamadığım bir olay var:
    Ekranın 720x1280 olmasıyla 640x1366 olmasısının kullanıcı için ne farkı var? Sonuçta en/boy oranı aynı ve ppi değeri 300'den sonra önemsiz niye illa hd standardı bir çözünürlük istiyor bu androidciler?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.