Şimdi Ara

Yıl olmuş 2014 , HD ekranı bile olmayan telefon 2.300 Tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Retina candır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

hd ekran 1milyon kusur pixel , ful hd ekran 2milyon kusur pixeldir. bir aşçının 1000 kisiyi doyurdugunu , bir de ayni aşçının 2000 kisiyi doyurdugunu dusun. hem yorulur gücü azalir hem de cok zaman gerekir. bu tamamen pazarlama taktigidir. Full hd arti degil aksine eksi ozellik olarak degerlendirilmelidir. bu da iphone un kucuk cozunurlukle neler yapabildigini gosterir.

bunu da duydum

• Ekran falan bilmem ama tum banka, para islerini ios (ipad) ile yaparim. Tum applari,oyunlari satin aliyorum.
    Android ama belese.. hic bir para pul isini android ile yapmam. Cok guvensizdir.. stabilitede bariz fark vardir ios ile..
    Ama yine de telefon olarak iphone almam. lg g2 alirdim )) mesele tabletse eger kesinlikle iPad.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj problemi yuzunden gecen sene gittim note 2 aldim..sarj konusunda gayet yeterliydi ilk baslarda simdo ise ekranin acik kalma suresi 4-5 saat..ama toplam kullanım da 24 saati tamamliyorum..tabi devamli 3g acik ve push mail kullaniyorum..fakat gel gelelim ki market rezalet..hic birseyi gonul rahatligi ile indiremiyorum..hep virus vs bulascak diye korkuyorum..kasma felan da yok cihazda hakat yukledig uygulama 20 yi gecmez..iphone da 1 gunu cikarabilecegimi bilsem 5 dk beklemem hemen gecerim..eve bir macbook pro oldim dunyalar var dedim..arasira esimin ip5 i bizikliyorum icim gidiyor vallaha:) yanliz sanirim note 2 ye alismisim ekranin büyüklüğüne simdo tum telefon ekralari kucuk geliyor..

• Sen söyleyince anladım. Ne yapsak ya. Geri dönüşü yok mudur bunun?

Not:Tecahül-i Arif

• Nick mesaj konu uyumu

• 1-Google Play diye seviyesiz bi store kullaniyosunuz
    2-telefonlariniz ortalama 1-2 sene guncelleme aliyor
    3- 6 ay kullandiktan sonra telefon sisiyor kasmalar basliyor
    4- 5 sene onceki iphone ile androidin son telefonu ayni stabilitede calisiyor.
    5-Halen android i savunan varsa pm atsin.

www.mobilamca.com #iOS Editörü

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

herşey işlemci veya ekran değil yeğeeen.

Şimdi diyeceksin ki onların 4+4 çekirdeği var, bu 2 çekirdek.

İos stabilitesi yok arkadaş. Şu an S2 kullanıyorum ve android sürümüm 4.1.2. Gün içinde kullanırken 3-4 defa kasıyor ve telefonu kenara bırakıyorum, kendi keyfi geldiği zaman kullanmaya devam edebiliyorum. Bazen pilini çıkarıp takmak durumunda kalıyorum.
    Duvara fırlatmamak için kendimi zor tutuyorum. Yarın öbürgün 5S 16 GB GOLD gelsin, S2 ye yapacağımı biliyorum.

Eskiden ( Temmuz 2013 e kadar) bu İOS u çok abartıyorlar, ne var lan bunda diyordum. Ta ki iPad 4 Retina alana kadar. Abi adamlar yapmış. Gram kasma yok. 7.0.4 kullanıyorum birde. Hani şu sorunlu versiyon dediklerinden. Varsa bile sorunu, şu ana kadar android kullanmış biri olarak normal karşılayabilirim. Ama sorun morun yok yani.

Hocam ne yapacaksin merak ettim. Parcalamayi falan dusunuyorsan yazik etme telefona bana gönder ben bakar beslerim onu.

• Burada yazilan yorumlari okudum. Bende bir zamanlar iphone kullandim. O kadar cok telefon degistirmeme ragmen iphone tadinin baska oldugunu her zaman soylerim. Ama ciddi anlamdapahali bir urun. Hani 300 tl daha ekle macbook pro al. 2600 tl ye. Iphone evet stabil ama en son cikani alirsaniz stabil. Size yasadigim ornegi veriyim iphone 4 ile galaxy s yeni cikmisti o zaman galaxy s aldim. Iphone 4 tabiki andorid 2.1 e gore kat ve kat hizliydi. Yillar gecti sene 2013 iphone 4 ios 7 ile galaxy s kiyaslayin galaxy s suan cok daha hizli. Bu ornegi verdim cunku her 2 3 senede bir telefon degistirmek zorunda kalirsiniz. Apple kaliteli ama kendine cok bagliyor. Bide zamanla yavaslatma gercegi var. Bazi yorumlardada gordum ha bire samsung rehbere gec giriyor laflari var. Arkadaslar o samsung ozel bir durum Lg G2 ile xperia Z1 gibi telefonlarda boyle bise yok. Elinize bir Lg G2 veya xperia Z1 alin. Anlarsiniz. Sunuda belirtmek isterim evet ios daha guvenli. Bazi yorumlarida bakiyorum ne gerek var full hd vs. Arkadas ekran daha canli duruyor. Ben Lg g2 secmemin nedenlerinden biri samsung sarimtirak bazen mavimsi Amoled ekrani yerine butun renkleri dogru veren Lg g2 daha cok daha iyi. Hem iphone kullanicilarinin en buyuk sorunu pil. Adamlar telefonu hafif yapalim diye 1500 mah ta birakti pili. Super telefonlar var elimizde ama ekrani kis 3g yi kapat 2g de kalsin. Cok oyun oynama veya cok internete girme eve kadar idare etsin. Suan o kadar telefon arasinda ilk kez lg g2 yi gordum. Butun herseyini sonuna kadar kullaniyorum ve sabahtan aksama kadar pili %30 %40 civari oluyor

Ve telefon alma arifesindeyken iphone 5s mi Lg G2 mi diye cok geldim gittim. Iphone 5s alsam 3 yil sonra ya iphone 4 durumuna duserse diye almadim. Lg g2 aldim. Hangisi daha iyi dersenizde ikiside guzel ve hizli. Tabi iphone daha iyi bir kullanim tadi var. Ama ios 7 ile biraz bu seyi kaybetti gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: grknreis

Olaya gerçekten fransız olduğun çok belli. Bence anlamaya da çalışma, git al 8 çekirdekli bir s4, güle güle kullan.

• Adam donanımla ilgili birşey söylemiş, herkes stabiliteye kaymış. stabilliğiniz batsın.
    Biri de telefon 2300 değil 2150 demiş. Sen kazık fiyattan almışsın demiş. 150 TL'lik fark ona ne kadar büyük geldiyse.

Ben de iphone kullanıyorum da verdiğiniz para ile aldığınız donanımın fiyat / performans oranı nedir sizce ? 10 üzerinden 3 falan.
    Arkadaş yanlış yerden girmiş bence.
    1400 liralık Lg G2'nin 3000 mAh'lık bataryası varken, 2000 küsür verdiğiniz telefonun 1440 mAh bataryası var.
    Günün ortasında şarj bitince kapalı ekrana bakar "ama çok stabil" dersiniz.
    Sağılmaya alışmışsınız ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

1-Google Play diye seviyesiz bi store kullaniyosunuz

1. Seviyesiz olan Play Store değil Türkler, telefon dilini İngilizce yaptım kurtuldum
    2. Galaxy Nexus kullanıyorum, 2 senedir babalar gibi güncelleme alıyor, peki iPhone 4 çıkalı ne kadar oldu? 3 sene, peki stabil güncelleme (iOS 7 kasım kasım kasıyor cihazda) desteği ne kadar sürdü? 2 yıl!
    3. 2 yıldır Galaxy Nexus kullanıyorum, 1 kere kasmadı cihaz. Gidip 500 dolarlık cihazı 100 dolarlık cihazla kıyaslıyorsanız ne denilebilir...
    4. Allah'tan korkun da elinize bir Note3, G2 falan alın...

Andronova.net editörüyüm

• quote:

Diğer konulara katılıyorum da iphone 4 ün ilk çıktığı haline bakın birde şimdiki haline
  • quote:

1. Apple store dada kufur eden gordum. Bir ara parmak izi ile acilma programi diye sahte bise satiliyordu. Altindaki yorumlari okudum. Ama google playda daha fazla oldugu gercek. Hem app store daha kaliteli olduguda dogru

2. Telefonlar ortalama 1 2 guncelleme aliyor demek yanlis. Bakiniz htc one xperia z1 ve Lg g2 cikacagi duyruldu ama ne zaman cikacagi belli degil. Iphone 4 de guncelleme ortada. Samsung s3 ornegini vermeyin cunku samsung guncelleme vermeyi bilmiyor. Verdimi batiriyor
    Apple durumu ortada git gide telefonu yavaslatip yenisi aldirma sistemi. Boyle guncelleme olmasin daha iyi

3.ben orginal haliyle kullanipta sisme yapan cok az telefon gordum. Market disindan uygulama yukler root kernel vs islerine girerseniz normal. Arkadasim note 2 kullaniyor hala ayni. Htc one da oyle lg g2 ve xperia z1 yeni oldugu icin soylemedim

4. Stabilden kastiniz tikladiginizda acilmasi saga sola menu gecisi ise evet. Ama uygulamalarin acilma hizi kullanim hizi ise boyle bise yok. Iphone 3gs iphone 4 uygulamalar acilis kapans kullanim vs bakin. Hatta iphone 4 ve galaxy s karsilastirmasi yapin.

Android ustun ios ustun demiyorum. Bu kullaniciya gore degisir. Ama oyle bir yazmissiniz ki cevap verme ihtiyaci hissttim. 5 yil onceki iphone ile en son cikan andorid ayni demek kullanicilari yanlis yonlendirmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 24 Kasım 2013; 10:46:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• hala iphone'a laf atıp, android kullanan kaldı mı yahu
    en kral androidin
  • İphone 4 kasıyor demissiniz aynı mı kalacaktı tabi ki kasacak bu adamlar hic mı yeni telefon çıkarmayacak madem kasmasın diyorsan güncelleme silah dayayan mı var ekran olayına geçersek bu zamana kadar hic mı hic aklıma bile gelmedi neden full hd degil full hd olup telefonum saçma uygulamalardan dolayı cokup kendi kendine kapanacaksa k bakma ama keko kardeş hic tahammül edemeyecegim seyler bunlar hayatımda bir kez android kullanmak istedim 3 gun kullandım facebook çalındı hemen götürüp telefonu geri verdim androidde güvenlik konusunda sıkıntı çekenleri de cok gördüm simdi biri diyecek ki izin verme uygulamalara ozamanda uygulamayı tam anlamıyla kullanamiyorsunuz ben hic birini kötülemiyorum fakat kasan aptal aptal hatalar veren bir sistemden de nefret ederim okadar para veriyoruz ama bugüne kadar tık dediği yok her isimi goruyor 1080 lik video da atıp izliyorum ve tatmin edici

• yıl olmuş 2014 ps4 çıkmış ama hala ps3 160gblık slim 850 tlye satılıyor böyle örnek çok verebiliriz
  • şimdi iki telefonu da aynı uygulamalarda şişirince (s4 - 5s) ios halen takılma yapmıyor mu?

bu arada s3 kullanıyorum ben telefonumun hiç kasıldığını yada kilitlendiğine şahit olmadım. Telefonlarınıza her ne yüklüyorsanız artık. Üstelik daha güncelleme bile yapmadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.