Atmanın da bir sınırı var ya! İzmir Bornova'da oturuyorum fiberi geçtim port yok la port !!! Türkiye'nin 3. büyük şehri İzmir'in en büyük ilçelerinden biri Bornova. |
Yıl sonuna kadar Türkiye'deki tüm mahallelerin yüzde 90'ına fiber internet gelecek (4. sayfa)
-
-
yalancının şap şap
-
Yav çok abarttınız bu fiberi. Bi kararname çıkartırız, 16 mbit üstü internet fiberdir deriz olur biter. 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ülke genelinin fiberlenmesi için 1 milyon km den fazla fiber kablo çekilmesi gerekiyor .. şuan 400 bin km fiber ağ var geriye kalan kısımı 600 bin km fiber kabloyu yılda ortalama 30 bin km fiber kablo çekerek 2 yılda imkansız çekemezler hesap ortada ... gelen şikayetlere bir parmak bal sürüyorlar
19 yıl olmuş akp iktidar olalı fiber kablo bile çekememişler ülkeye...
4 milyon cocuk genç internet alamıyor ülke de malesef..
eleştirincede muhalifsin nankörsün vs vs işte oluyorsun
suriyeli ye 40 milyar dolar harcanacağına millete harcansaydı kötü mü olurdu
-
bizim sokakta gpon fiber var 150 metre ötede kablo alt yapısı var ama adsl kullanıyoruz ama bunu gelde ak partililere anlat ... 5 yıldır vdsl bile vermediler... akp çokkkk oyyy bekler bizden artık ...
araplara 4 5 milyar dolar kaptırıldı peşine bile düşmediler telekom üzerinden
-
palavra palavra palavra... adsl kullanmaya devammm
-
Bandırma'da ikamet ediyorum.
Türk telekom santrali evime 500 metre ötede, ne fiberi ne hızı?
yıllardır bir çivi çakmadılar, hala adsl internete mahkumuz..
Artık oger nasıl bunları tokatlayıp gittiyse hiç bir halt yapamıyorlar..
-
Her yer’de fiber olsa ne olcak fiyatlar artacak olan gene bize olucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: john mclaneBandırma'da ikamet ediyorum.
Türk telekom santrali evime 500 metre ötede, ne fiberi ne hızı?
yıllardır bir çivi çakmadılar, hala adsl internete mahkumuz..
Artık oger nasıl bunları tokatlayıp gittiyse hiç bir halt yapamıyorlar..
içi boşalmış bir şirket ne bekliyorsun? ayakta durmaları bile mucize
-
Gelmişim 32 yaşına onca yıldır internet pc hayatımda kullandığım internet hızı max 10mb. Bu saatten sonra gelmesin istemiyorum. Adamlar kablo çekip kutu takmakla altyapı getirdik diyorlar. Aktif olmuyor 1 yıldır bildiğin. İnsanları kandırmakla olmuyor. Hele hele türktelekom gibi tembel bir firmayla hiç olmuyor.
Sure..
Mahalleye 10 yıl sonunda fiber hat geldi, şimdi de (aylardır) kart falan bekliyorlarmış.
Dolar 8.5, kim bilir ülkeye kaça geliyor cihazlar. Ondan sonra internet niye pahalı.
Telekomu aramıştım zaten inanmayın dedi bizim altyapıda ne veriyorsak onun üstü gelmesi mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Mayıs 2021; 2:42:45 > -
superonline fiber geldi binaya, bina içi kablolar sıva üstünde olduğu için almak istemiyorum, Türk Telekom tesisatı var sıva altı fakat fiber değil, Türk Telekom fiber hat gelir mi binaya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl sonunda artık bakır hattı Avrupa ve Amerika şirketleri fiber diye isimlendirmeyecek. Ülkemeizdede bu varsın 1yıl sonra değişsin. Bakalım ozaman fiberhome pass içine dahil edecekler mi!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
VDSL interneti fiber diye kakalamaya çalışıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 31 Mayıs 2021; 13:8:45 > -
vdsl i fibernet diye satan firma varken tabiki vdsl e fiber der bunlar. heryerde fiber var (aslında vdsl) dediğimizi yaptık ama port yok :)
-
Her mahallede fiber var zaten . Köylerde yok sadece
Açıklama sokak bazında yapılsaydı iyi olurdu
Bizim köyde eskinde re-ADSL vardı . Vdsl geldi yeni örneğin
T.Telekom'un son kullanıcıya satış yapmasının yasaklanması lazım. bu haliyle diğer iss'lere ayrımcılık yapıyor. port saklama,port sabotajları,arızalara gitmeme neler neler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X