Yıl sonuna kadar Türkiye'deki tüm mahallelerin yüzde 90'ına fiber internet gelecek
-
-
mahalle dedilerse de mahallenin kenar sokağından fiberi geçirip mahallenize fiber çektik derler.
-
buna kendileri bile inanmıyordur söylerken %90 çok büyük bir rakam 2 senede yapılabilcek bir şey değil
-
2023 degil 2050 de gelse %100 fiber falan olmaz tt bu zihniyette oldugu sürece hep boş laf bunlar
-
Bu zamana kadar olmamış, şimdi mi yapacaklar? Yılın ortasına gelmişiz, yüzde 90 diyorlar -
VDSL internet, yani Turkiyenin %90ının internete bağlantığı teknoloji Fiber internet olarak sayılıyor. Yani aslında hepimizin evinde fiber var. Bu yüzden aslında şu an bile Türkiyenin mahallelerinin %90ına fiber gitti diyebiliriz.
Ama asla unutmayın ki VDSL FİBER DEĞİLDİR.
-
Yıllardır sokak başında fiber kutusu duruyor onu da çekmek sayıyorlar sanırım -
Eğer burdaki kasıt TipX Fiber/Bakır dönüşüm dolapları değilse ben bu hesabı bırakıp s.olup giderim bu çöplükten.
Bu herifler bu kafayla, bu kadar kısa sürede her yeri fiberleyemez. Olamaz demiyorum bunlar YA-PA-MAZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 27 Mayıs 2021; 22:2:20 > -
mahalleye çekseler bile binaya bağlamaları 4 5 seneyi buluyor.
-
Matematiksel olarakta imkansız.
-
Sıkan iyi sıkmış :) -
son yıllarda cidden yatırımlar hızlandı 3-4 sene önce fiber hayali kurardım şimdi kaldığım 2 evde de fiber mevcut ve öyle lüks semtler de değil
-
Güzel şaka ama güldürmedi
-
Güzel kolpa bro türknet mahallemde altyapı döşüyor kasımdan beri ama belediye izin vermiyor engel koyup duruyorlar yılın yarısı bitti tr nin yüzde 90 ı fiber mi olacak aynen aynen. -
(Adresime fiber gelince ben)
-
Bulunduğum yere fiber çekiliyor. %90 hedefi abartı olsa da bu alanda çalışma olduğunu kendim görmüş oldum.
-
VDSL internete fiber diyorlar ya deli oluyorum. Arkadaş her çektikleri kablo fiberde biz neden göremiyoruz. Dünya kadar para ödeniyor verilen hizmete bak.
-
Zor değil çoğu mahallede fiber var saha dolaplarına veya baz istasyonlarına gidiyor zaten önemli olan dairelere çekilmesi o 2030dan önce imkansız.
-
Santraller yinelenmediği sürece fısss. Hala ping sorunları var. -
Gerçekten inandınızmı 😊
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
mahalle dedilerse de mahallenin kenar sokağından fiberi geçirip mahallenize fiber çektik derler. |
VDSL internet, yani Turkiyenin %90ının internete bağlantığı teknoloji Fiber internet olarak sayılıyor. Yani aslında hepimizin evinde fiber var. Bu yüzden aslında şu an bile Türkiyenin mahallelerinin %90ına fiber gitti diyebiliriz. Ama asla unutmayın ki VDSL FİBER DEĞİLDİR. |
Benzer içerikler
- türk telekom magnet limitsiz
- zte modem güncelleme
- türk telekom 100 tl"lik üst sınır ne demek
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- internet prizi nasıl bağlanır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- en hızlı internet
- statik ip
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X