Şimdi Ara

Yılbasında sevgilime ne alabilirim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yılbasına sevgilimle gireceğim ortam biraz değişik olacak otobüste gireceğiz esenlere giderken girmiş olacagız ne gibi bir hediye almam gerekiyor??
    fikirlerinize önem veriyorum.
    simdiden yorum yazan arkadaslara cok teşekkür ederim.
    NOT: başlayalı daha 2 hafta oldu ilişkimize

• Keçi boynuzu pekmezi.
  • hiç mi fikri olan yokk ?? :(
  • Küba purosu.
  • tarhana cinsi denizanasi
  • 00,00 dan sonra dh de mantıklı cevap bekleme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

00,00 dan sonra dh de mantıklı cevap bekleme!

şansımı deneyim dedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Hafta olmuş çıkmaya başlayalı.Bence fazla pahalı bişey bakma
  • upppp
  • Kirmizi corap al. Fantezi olur
  • Hayırdır ? 2 haftalık sevgiliyle yolculuk nereye ? Oha derler adama.Dur orda yeğen.

Edit: Mudo mağazasına git.Bi sürü acayip acayip şeyler var.Bi tane köpek vardı deri kaplama gibi bişeydi,uzun ince.Hoşuma gitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 27 Aralık 2010; 2:03:32 >
  • konu dışı özel denen bir bölüm var bu sitede
  • gold label al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

konu dışı özel denen bir bölüm var bu sitede

konu açıldıgında gerekmiyodu oraya tasınmasına :D
  • dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 22 Ocak 2011; 14:03:58 >
  • uppp
  • Hosta biraz para ver, ve şampanya getirsin size. Büyük ihtimalle otobüs boş olacak, dileyenlere şampanya ikramı da yapabilirler. Tabi şampanyayı ve bardakları da senin getirmen gerekiyor.
    Fikir orjinal, ama ilk kez yapılmayacak. Daha önce ben yaptım doğum gününde..

Abi aklıma geldi, anılarım canlandı tutmayın anlatıcam
    Turizm rehberiydi, doğum günü için turunun olduğu ile gitmiştim. Tur kafilesi oteldeyken otobüsün şoförü ve muaviniyle anlaştık. 100 lira mazot için verdim sadece otobüse. Sonuçta aynı şirketin elemanları, birbirlerini tanıyorlardı, başka bir ücret istemediler benden.

Kafile o gece nevşehirdeydi, kapadokyada. Pasta kesimine yetişemedim karanlık çökmüştü gittiğimde. Zaten habersiz gittiğim için pek sağlıklı iletişim kuramadık :) Bütün gün kaldıkları oteli aradım, internet erişim yoktu, yani bu kadar kolay değildi en azından o zamanlar. Ara ara buldum oteli, muavini buldum sonra. Giderken yolcu etmiştim, tanımışlardı beni. Adam şaşırdı ne işin var burada diye
    Sonra şoföre götürdü beni, alçak şoföre iki bira, muavine bir bira ısmarladım konuşurken. Muavin gitti diğer iki rehber kıza söyledi. Onlarda yengenizi aldı otobüse getirdi, ıhlara vadisinde durduğumuzda (çok iyi hatırlıyorum bunu çünkü 5 defa sordum ne vadisi diye :D) eksik kalan bir turist varmış fark etmemişiz almaya gidiyoruz sende gel diye. otobüse bindi toplamda 6 kişiyiz işte, ben arkadayım, iç ışıkları yakmadılar. O tek oturmuştu koltuğa. En ön sağ tarafta. Muavin arkaya yolladı dolaba, bize bi kahve yaparmısın diye, bende oradaydım tabi :)
    İşte şaşırmaca, sevinmece, falan..
    oturduk arka koltuklardan birine, hediyesini verdim. Sonra muavin kardeşimiz şampanyamızı getirdi, içtik konuştuk.. Tabi diğer arkadaşlara da ikram ettirdik. Geri kalanını muavinle şoför içti tabi :D Yarım saat kadar otobüsle gezdikten sonra otele vardık. Kafileyle beraber sabahladıktan sonra geriye döndüm..

Bu da böyle bir anımdır, içimde kalmış demekki aha burada bıraktım. Ezmeyin beni

• Black Ops Keyi al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Hosta biraz para ver, ve şampanya getirsin size. Büyük ihtimalle otobüs boş olacak, dileyenlere şampanya ikramı da yapabilirler. Tabi şampanyayı ve bardakları da senin getirmen gerekiyor.
    Fikir orjinal, ama ilk kez yapılmayacak. Daha önce ben yaptım doğum gününde..

Abi aklıma geldi, anılarım canlandı tutmayın anlatıcam
    Turizm rehberiydi, doğum günü için turunun olduğu ile gitmiştim. Tur kafilesi oteldeyken otobüsün şoförü ve muaviniyle anlaştık. 100 lira mazot için verdim sadece otobüse. Sonuçta aynı şirketin elemanları, birbirlerini tanıyorlardı, başka bir ücret istemediler benden.

Kafile o gece nevşehirdeydi, kapadokyada. Pasta kesimine yetişemedim karanlık çökmüştü gittiğimde. Zaten habersiz gittiğim için pek sağlıklı iletişim kuramadık :) Bütün gün kaldıkları oteli aradım, internet erişim yoktu, yani bu kadar kolay değildi en azından o zamanlar. Ara ara buldum oteli, muavini buldum sonra. Giderken yolcu etmiştim, tanımışlardı beni. Adam şaşırdı ne işin var burada diye
    Sonra şoföre götürdü beni, alçak şoföre iki bira, muavine bir bira ısmarladım konuşurken. Muavin gitti diğer iki rehber kıza söyledi. Onlarda yengenizi aldı otobüse getirdi, ıhlara vadisinde durduğumuzda (çok iyi hatırlıyorum bunu çünkü 5 defa sordum ne vadisi diye :D) eksik kalan bir turist varmış fark etmemişiz almaya gidiyoruz sende gel diye. otobüse bindi toplamda 6 kişiyiz işte, ben arkadayım, iç ışıkları yakmadılar. O tek oturmuştu koltuğa. En ön sağ tarafta. Muavin arkaya yolladı dolaba, bize bi kahve yaparmısın diye, bende oradaydım tabi :)
    İşte şaşırmaca, sevinmece, falan..
    oturduk arka koltuklardan birine, hediyesini verdim. Sonra muavin kardeşimiz şampanyamızı getirdi, içtik konuştuk.. Tabi diğer arkadaşlara da ikram ettirdik. Geri kalanını muavinle şoför içti tabi :D Yarım saat kadar otobüsle gezdikten sonra otele vardık. Kafileyle beraber sabahladıktan sonra geriye döndüm..

Bu da böyle bir anımdır, içimde kalmış demekki aha burada bıraktım. Ezmeyin beni

tavsiyelerin için tesekkr ederim
    daha güzel ve çeşitli olursa sevinirimm :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.