Yılbaşından sonra PC parçalarına zam gelir mi?Alınacaksa hemen şimdi mi alınmalı yoksa beklemeli mi?
-
-
dolar fiyatı artarsa PC parçalarına da zam gelir
pc parçaları dolara bağlı
-
O ayrı mesele, ben her seneki "yılbaşından sonra şuna buna zam gelecek" geleneğinden ve "asgari ücret artarsa her şeyin fiyatı artar" meselesinden bahsediyorum.
-
Uygun fiata ,istediğiniz parçaları bulursanız,alın.
-
Bu ülkede her an her şeye zam gelebilir. O yüzden ihtiyacınız varsa alın, sonraya bırakmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam gelir hocam, mesele sadece dolar bazında zam gelip gelmemesi değil... yerel giderler artıyor, çalışan maaş, kira, elektrik vesaire.
Yani zaman gelir de ne kadar, işte onun için enflasyon verilerine bakmak gerekir.
-
dolar artmasa bile ticari giderler artacak ve bizim esnaf iş zamma geldi mi acayip dakiktir.
hoş, asgari ücret artacakken buna bağlı her şeye zam gelecekken doların yerinde sayması pek mümkün görünmüyor bana. bazı yıl sonu hedeflerini tutturmak, cici görünmek için ne zamandır baskılıyorlar daha da devam ederse artık 300-400% enflasyon görür hepten batarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 25 Aralık 2022; 16:27:16 > -
TR de alınmayan her gün zarar bence. Bir şey alacaksanız alın sonraya bırakmayın önceki seneleri düşünün fiyatlar aynımı diye..
-
Dolar 7 TL iken düşecek diye bekleyenler vardı, halen bekliyorlar mı bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X