Şimdi Ara

Yılbaşından sonra PC parçalarına zam gelir mi?Alınacaksa hemen şimdi mi alınmalı yoksa beklemeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülke ekonomisi malum, bir de asgari ücret zammı geldi; otomatikman her şeyin fiyatı artacak beklentisi var. Sizce hemen ne bulursam alayım mı, yoksa stoklar dolsun diye bekleyeyim mi? Monitör stokları şu anda özellikle sıkıntılı.

• dolar fiyatı artarsa PC parçalarına da zam gelir

pc parçaları dolara bağlı

• Münebbih kullanıcısına yanıt

O ayrı mesele, ben her seneki "yılbaşından sonra şuna buna zam gelecek" geleneğinden ve "asgari ücret artarsa her şeyin fiyatı artar" meselesinden bahsediyorum.

• Uygun fiata ,istediğiniz parçaları bulursanız,alın.

• Bu ülkede her an her şeye zam gelebilir. O yüzden ihtiyacınız varsa alın, sonraya bırakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam gelir hocam, mesele sadece dolar bazında zam gelip gelmemesi değil... yerel giderler artıyor, çalışan maaş, kira, elektrik vesaire.

Yani zaman gelir de ne kadar, işte onun için enflasyon verilerine bakmak gerekir.

• Münebbih kullanıcısına yanıt

dolar artmasa bile ticari giderler artacak ve bizim esnaf iş zamma geldi mi acayip dakiktir.

hoş, asgari ücret artacakken buna bağlı her şeye zam gelecekken doların yerinde sayması pek mümkün görünmüyor bana. bazı yıl sonu hedeflerini tutturmak, cici görünmek için ne zamandır baskılıyorlar daha da devam ederse artık 300-400% enflasyon görür hepten batarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 25 Aralık 2022; 16:27:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TR de alınmayan her gün zarar bence. Bir şey alacaksanız alın sonraya bırakmayın önceki seneleri düşünün fiyatlar aynımı diye..

• Dolar 7 TL iken düşecek diye bekleyenler vardı, halen bekliyorlar mı bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.