Rüstü Recber Egemen Korkmaz Sidnei Ekrem Dag Roberto Hilbert Fabian Ernst Mehmet Aurélio Júlio Alves Simão Ricardo Quaresma Bebé Edú Mehmet Akyüz Umut Kaya
gönderildi
Ibrahim Toraman Tanju Kayhan Burak Kaplan Filip Holosko Hugo Almeida Atinc Nukan Manuel Fernandes Tomás Sivok
Gönderiliyor
Cenk Gönen Ersan Gülüm Ismail Köybasi Necip Uysal Veli Kavlak Mustafa Pektemek Muhammed Demirci
Kalanlar Muhammed ve Mustafa için kredi bitmiş olabilir İsmail içinde seneye son şanş.
Serdar Kurtulus'a ne diyeceksin?
Ayrica haklisin Egemen Korkmaz'i gonderip yerine Dany'i almamiz cok mantikli evet
Almeida Ersan Ismail Necip Veli Bunlara katilmiyorum Mustafanin az daha kredisi kaldi Muhammedinde acil kiralanmasi lazim
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Almeida Ersan Ismail Necip Veli Bunlara katilmiyorum Mustafanin az daha kredisi kaldi Muhammedinde acil kiralanmasi lazim
Ersan ismail necip ve Veli kalıyor
oyuncuların ismini yazdıktan sonra durumlarını yazdım orda bir karışıklık olmus olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: furkanjonturk
quote:
Ersan ismail necip ve Veli kalıyor
oyuncuların ismini yazdıktan sonra durumlarını yazdım orda bir karışıklık olmus olabilir.
Alıntıları Göster
Egemen hımmm
quote:
Orijinalden alıntı: ηihat
Ayrica haklisin Egemen Korkmaz'i gonderip yerine Dany'i almamiz cok mantikli evet
Egemen topmu oynuyor Allah askina bam gum oynuyor hali sahaya amcami koyardim defansa gelen topa vur derdim o sekil oynuyor egemen ve maasi cok fazla gereksiz ayrica yasli ayrica giden gitmistir yeter artik
quote:
Tabata Ferrari alves bebe edu sideni tekke kahveci gordon seric zapotocny higuain yozgatli diatta youla jun juanfran' a sen diyeceksin
Serdarı bu klube ilk alan kim bir de buna cevap verir misin.
Dany gidior zaten son 5 maçı
quote:
quote:
Tabata Ferrari alves bebe edu sideni tekke kahveci gordon seric zapotocny higuain yozgatli diatta youla jun juanfran' a sen diyeceksin
Serdarı bu klube ilk alan kim bir de buna cevap verir misin.
Dany gidior zaten son 5 maçı
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
Egemen hımmm
quote:
Egemen hımmm
hayatındaki ilk lig şampiyonluğu bu sezon yaşıyacak.Egemen için bugüne kadar 0 lira bile bonservis ödenmemiştir,Herkes bonservissiz olduğu için almıştır.
quote:
quote:
Egemen hımmm
quote:
Egemen hımmm
hayatındaki ilk lig şampiyonluğu bu sezon yaşıyacak.Egemen için bugüne kadar 0 lira bile bonservis ödenmemiştir,Herkes bonservissiz olduğu için almıştır.
Dany bonservisli mi?
quote:
quote:
quote:
Egemen hımmm
quote:
Egemen hımmm
Dany bonservisli mi?
satın alma opsiyonu var ödersek alırız şu an kiralık.
ama alınmayacak rahat ol:D
quote:
quote:
quote:
quote:
Egemen hımmm
quote:
Egemen hımmm
Dany bonservisli mi?
Elinizde Dany var, hala egemene laf atıyonuz
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Egemen hımmm
quote:
Egemen hımmm
Dany bonservisli mi?
Yok kardeşim sen de egemen var bizde dany bizim başlığa gelip laf atıyorsun;)
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Egemen hımmm
quote:
Egemen hımmm
Dany bonservisli mi?
Alıntıları Göster
ortada bir başarı yok sportif olarak
ben orman ın yerinde olsaydım ilk işim ibrahim altınsayı futboldan sorumlu yönetici yapardım.
ali ece yide ibrahim altınsaya bağlı sportif direktör yapardım.(profesyonel olarak)
nur çebi ve benzeri yöneticilerin futbolla ilgili açıklamalarını durdururdum.hayatında topa vurmamış yada futbola uzak olan yöneticiler transfer ile ilgili medyaya açıklamalar yapıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: 3arbar
ben orman ın yerinde olsaydım ilk işim ibrahim altınsayı futboldan sorumlu yönetici yapardım.
ali ece yide ibrahim altınsaya bağlı sportif direktör yapardım.(profesyonel olarak)
nur çebi ve benzeri yöneticilerin futbolla ilgili açıklamalarını durdururdum.hayatında topa vurmamış yada futbola uzak olan yöneticiler transfer ile ilgili medyaya açıklamalar yapıyorlar.
Alıntıları Göster
güzel işler yaparken Sezer'i gidip almasalar efsane olacaklar ama olmuyor işte..
quote:
Orijinalden alıntı: çay sigara internet
Başarı olarak şunu söyleyebilirim 4. takımı geçen sene 3. yaptı bu sene de 2. yapıcak inşallah. Stad yapılırken borçlar artan döviz kuruna rağmen azalma eğiliminde.Yavaş oluyor ama ayağı yorgana göre uzatmak lazım.Bakın mesela bu sene GS 40 milyon euro bonservislere ödedi devre arasından beri En borçlu klup Gs haberleri dolaşıyor.Uefa uyarıyor, kap sermaye arttırımına izin vermiyor gibi haberler çıkıyor.Tabiki kazanılan başarılar çok büyük özellikle Aysal'ın ilk 2 senesinde kıskanıyoruz daha iyisini yapmak istiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: o3
quote:
quote:
Egemen topmu oynuyor Allah askina bam gum oynuyor hali sahaya amcami koyardim defansa gelen topa vur derdim o sekil oynuyor egemen ve maasi cok fazla gereksiz ayrica yasli ayrica giden gitmistir yeter artik
hocam giden gitti de gitmesi mantıklı mıydı? Türk statüsünde yolladık onun yerine SEZER ÖZTÜRK'Ü ALDIK FENERDEN.
FENERE AS OYUNCUMUZU VERDİK ADAMLAR 2. OLDULAR UEFA YARI FİNALI OYNADILAR, ŞİMDİDE ŞAMPİYONLAR... biz gittik yılda 1m euro verip sezer'i aldık.
giden gitti olan oldu da kimse bunlara alkış tutmasın
fernandes'i 8m euroya satmadık 2m euro da bu sene verdik 10m euro zarardayız. demirören dönemi diyip veli-necip falanda mı kovalım?
Haklisin lafim yok ama ben stat bitene kadar laf etmiyorum baskana
ne başarısı elde ettik? Bu sene Türkiye kupasını mı kazandık. Şampiyon mu olacağız. 2. olma ihtilamimiz bile yüksek değil. Şu an sadece 3.'lüğü garantiledik. Sportif anlamda bir başarımız yok.
Yıldırım d. bana laf düşmez ama gerçekten batırmış yani bjkyi camianın böyle birine bu kadar sabretmesi garip.
quote:
Orijinalden alıntı: VincenzoMontella
Yıldırım d. bana laf düşmez ama gerçekten batırmış yani bjkyi camianın böyle birine bu kadar sabretmesi garip.
ben ortada bir başarı göremiyorum kusura bakmayın. ikinci olma şansımız bile çok az.