Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Alman hocayla öyle bir konuşma yaptı ki..
Hafta içerisinde sarı-lacivertlilerin kulüp binasında görüştüğü Alman teknik adama, “Eşyalarını topla, hemen git” demek yerine, şartlar sundu Aziz Başkan.. Bu şartları sunarken de en büyük isteği Daum’u köşeye sıkıştırmaktı.. Tecrübeli teknik adam da böyle bir konuşma beklemiyordu ve çok şaşırdı..
"Tüm ekibini değiştireceksin" Alman hocayı karşısına alan Yıldırım, ilk olarak “Tüm ekibini değiştireceksin” diyerek teknik adamını canevinden vurdu. Çünkü Daum’un vazgeçemeyeceği tek şey antrenörü Roland Koch’tu.. 10 yılı aşkın süredir beraber çalıştığı Koch’suz yola devam etmeyeceği bilinen Alman hoca buna şaşıracak zaman bile bulamadan Yıldırım 2. bombayı patlattı: “Seneye Şampiyonlar Ligi kupasını almamız için formüller sun ve bizi ikna et. Hazırladığın raporlar üzerinden konuşalım.” EN FAZLA 2 MİLYON DAUM’UN rengi atmıştı.. İşte o an, anladı bu sefer ayrılığın ’sancılı’ olacağını. Yıllık kazandığı 3.3 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşmesi olduğu için 6.6 milyon Euro’luk bir beklenti içinde olan Alman hoca, böylece kara kara düşünmeye başladı. Şu ana kadar yıllık ücreti olan 3.3 milyon Euro’sunu alan Daum’un en fazla 1-2 milyon Euro’ya ayrılması beklenirken sürpriz bir gelişme oldu.
"2 sene daha sözleşmem var" Daum, eşi ve çocuklarıyla dün tek gidiş biletiyle Münih’e uçarken, Alman çalıştırıcı ilginç bir açıklama yaptı. Akşam saatlerinde Münih’e indikten sonra yaklaşık 10 F.Bahçe taraftarı Alman çalıştırıcıyı karşılarken, kalması yönünde tezahürat yaptılar. Daum da taraftarlara dönerek “2 senelik daha sözleşmem var” diyerek parasını almadan F.Bahçe’den gitmeyeceğini gösterdi.
Daum gidecek hiç kimse şüphe duymasın.
O kesinde yukarıdayazılanlar gibi iki yıllık alacağını değilde aslında ''haketmediği'' gibi en fazla 2 milyon alıp gitmesini istiyorum. Neden böyle bir sözleşme yaparsınki be adam,sanki dünyanın en iyi hocasıda ikna etmek için her dediğini kabul etmiş bir sözleşme ve tazminat şartları var.
Hepsi yalan haber. Bir yere gittiği yok Daum'un. Medya öyle alışmış ki artık istediğini gönderip, istediğini almaya. Eğer gidecek olsaydı şimdiye kadar bir açıklama yapılırdı. Çünkü adam ülkesinde döndü.
Eğer ayrılsaydı açıklama yapılır öyle giderdi. Bakın Rijkaard'da ülkesine gitti sezon biter bitmez. O da mı kovuldu.
En azından Aziz Yıldırım basın toplantısında belli ederdi gideceğini Daum'la. Adam ne dedi "oturup konuşucaz".
Her ne kadar Fenerbahçe'li olmasamda, Daum ayrılmasın istiyorum. Bu saatten sonra Daum'un yerine gelecek başka bir alternatif düşünemiyorum.
bende daumun gideceğini düşünüyorum.çünkü aziz yıldırım tarihinde şampiyon olamayan hiçbir teknik adam takımda kalamamıştır
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
tamam dağılabilirsiniz gençler
Yukarıdaki haber yalan bencede, hemde baştan sona yalan.
Ben Türkiye'de çalışan bir teknikdirektör olsam ve takımın başkanı beni köşeye kıstırmak adına " Seneye Şampiyonlar Ligi kupasını almamız için formüller sun ve bizi ikna et. Hazırladığın raporlar üzerinden konuşalım. ” dese önüne Rüya Tabirleri kitabını bırakırım, o zaten kendiliğinden geri adım atar.
Adamın kapı gibi sözleşmesi ver. Raporunu beğenmedik tazminat yok mu diyecekler? Haberi yapanın hukukla hiçbir ilgisi yok demek.
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Yukarıdaki haber yalan bencede, hemde baştan sona yalan.
Ben Türkiye'de çalışan bir teknikdirektör olsam ve takımın başkanı beni köşeye kıstırmak adına " Seneye Şampiyonlar Ligi kupasını almamız için formüller sun ve bizi ikna et. Hazırladığın raporlar üzerinden konuşalım. ” dese önüne Rüya Tabirleri kitabını bırakırım, o zaten kendiliğinden geri adım atar.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
tamam dağılabilirsiniz gençler
O kadar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme