Biri postmodern darbeyle, diğeri yargı yöntemiyle, Demirören ise yüzyılın sazanlığıyla gitmiş olacak.
Tüm temennimiz..
çok mantıklı
İlginç bir bakış açısı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Biri postmodern darbeyle, diğeri yargı yöntemiyle, Demirören ise yüzyılın sazanlığıyla gitmiş olacak.
Ula ne adamsın...
Olacakları söylüyorum. Y.D. TFF için aday olacak. Seçilmeyecek ya da seçilip 1 ay sonra istifa edicek. BJK başkanlığı çoktan elinden gitmiş olacak. O da halen başkansız geçinen FB'nin başına gidecek adaylığını koyup başkan seçilecek. Aziz Yıldırım hapisten çıkıp BJK'ye başkan olucak. Sonra iki takım bütün futbolcuları ,tesisleri ,formaları ,isimleri vs vs herşeyi takas edicek. Böylece Y.D. yeniden BJK başkanı Aziz Yıldırım yeniden FB başkanı olmuş olacak. Adnan Polat sinsi bir hamle ile TFF başkanı olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
'dinazorlar' devri bitiyor mu yani
aydınlar'ı da gaza getirmişlerdi sen aslansın sen kralsın diye 1 haftada ne olduğunu anlamadan tff başkanı olmuştu
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
Olacakları söylüyorum. Y.D. TFF için aday olacak. Seçilmeyecek ya da seçilip 1 ay sonra istifa edicek. BJK başkanlığı çoktan elinden gitmiş olacak. O da halen başkansız geçinen FB'nin başına gidecek adaylığını koyup başkan seçilecek. Aziz Yıldırım hapisten çıkıp BJK'ye başkan olucak. Sonra iki takım bütün futbolcuları ,tesisleri ,formaları ,isimleri vs vs herşeyi takas edicek. Böylece Y.D. yeniden BJK başkanı Aziz Yıldırım yeniden FB başkanı olmuş olacak. Adnan Polat sinsi bir hamle ile TFF başkanı olacak.
M.Sarp UEFA başkanı ,
Adnan Sezgin FIFA başkanı olacak..
Sabri Sarıoğlu New Balance spor giyim ve Power Balance denge bilekliği markalarının yönetim kurulu başkanı olacak !
Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık Birol Güven'in yöneteceği bir sitcom tarzı dizide rol alacak
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
Başım Döndü Biraz Soluklanayım.
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
aydınlar'ı da gaza getirmişlerdi sen aslansın sen kralsın diye 1 haftada ne olduğunu anlamadan tff başkanı olmuştu
Ee hep derim. Gazla çalışan bir milletiz.
at yalanını bilmem napayım inananı diye bir bkz vardı ekşi sözlükte
demiröreni kimse bu işin dışında bırakamaz. adam çoktan tff başkanı olmuş. 2 haftadır neredeyse federasyon başkanım demedikleri kaldı bütün habercilerin, spikerlerin.
yani boşuna heveslenmeyin. demiröeren tff başkanıdır...
kaldı ki, demirörenin bu kadar çok desteği varken böyle başlıklar anlamsız kalıyor.