Şimdi Ara

Yıldırım(Lightning)skilli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben o kadar zamandır lighning kullanıyom ama merak ettiğim bi konu var.Alevin kalıcı etkisi sürekli hp götürmesi cold dondurması peki lr ne işe yarıyo bu konuda bilen var mı lr nin zehiri ne gibi etki yapıyor

• cevap beklemekten bi araştırayım dedim lr karşındaki adamın parry ratiosunu kırmaya yarıyor.Bilmeyenlerin bilgisine.
  • paryy ratio nee
  • parry ratio karşındaki düşmanın ataklarından kaçmanı sağlıyor kaçmaktan kasıt şu örneğin karşı tarafın atak gücü 100-120 eğer parry ration yüksekse bu değer aralığından 100 e yakın olan değerde hasar alırsın bilmem anlatabildim mi (tabi inşallah doğru biliyorumdur yanlışsa zaten arkadaşlar düzeltir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdkbet -- 6 Nisan 2006; 23:50:47 >
  • parry ratio bilddiim kadarıyla defans la ilgili bişi.. koruma artıo galiba parry ratio artınca... msela kıyafetlerde parry ratio 10 12 falan yazar. (benimlkilerde öyle) koruma gücü heralde..
  • saolun
  • bende 250 yazıyo parry ratio elektrik şok olursa parry ratiyo 220 filan düşüyor bi nevi defans kırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Nerf Shadow yanıyor...
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.