Şimdi Ara

Yıldız Teknik İşletme mi İstanbul İngiliz Dili mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dershaneden çok yakın bir arkadaşım bu iki bölüm arasında kararsız hala tercih yapmış durumda değil.
    Bana danıştı ben "İşletme istiyorsan seç,dil sınavına hazırlandın,İngilizceni belli bir seviyeye getirdin aynı zamanda İşletme kazandın" diyorum.
    Tabi ki ileride yapmak istediği meslek etili olacak tercihinde öncelik olarak ama iki üniversiteden de mezun olduğunda yapacağı meslekler ona uygun gibi.Kendisi de öyle düşünüyor.
    Bir de "Dilciyim sonuçta,integral,türev vb. konuları öğrenmem zor olur mu?" düşüncesi var.

Her türlü yorumunuz ve yardımınız için şimdiden teşekkürler:)

• doğru aslında ileri matematikten sıkıntı çekebilir dile yönelmeli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1903

doğru aslında ileri matematikten sıkıntı çekebilir dile yönelmeli bence

Zaten şu an çekindiği tek şey o ama matematiğe yatkınlığı var arkadaşın,üstesinden gelebilir gibi gözüküyor ama tabi bir sürü konu var kestirmek çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SShady

Arkadaşlar dershaneden çok yakın bir arkadaşım bu iki bölüm arasında kararsız hala tercih yapmış durumda değil.
    Bana danıştı ben "İşletme istiyorsan seç,dil sınavına hazırlandın,İngilizceni belli bir seviyeye getirdin aynı zamanda İşletme kazandın" diyorum.
    Tabi ki ileride yapmak istediği meslek etili olacak tercihinde öncelik olarak ama iki üniversiteden de mezun olduğunda yapacağı meslekler ona uygun gibi.Kendisi de öyle düşünüyor.
    Bir de "Dilciyim sonuçta,integral,türev vb. konuları öğrenmem zor olur mu?" düşüncesi var.

Yıldız işletmede doğru düzgün matematik görmüyorsun. 2 kredidir matematikler

• quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

quote:

Orijinalden alıntı: SShady

Arkadaşlar dershaneden çok yakın bir arkadaşım bu iki bölüm arasında kararsız hala tercih yapmış durumda değil.

Yıldız işletmede doğru düzgün matematik görmüyorsun. 2 kredidir matematikler

Kısacası önermiyorsun yani?
    20bin sıralamaya İstanbul'da önerebileceğin İşletme bölümü var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.