Şimdi Ara

####Yıldız Teknik kazananlar 2012 #### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
4.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grejuva6

sitede kayıtla ilgili birşey yazmamış nasıl yapıcaz o işi

28 ağustos- 2 eylül arası ön kayıt yapılacak sitesinden. şimdilik bir şey koyulmamış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugli

quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

sitede kayıtla ilgili birşey yazmamış nasıl yapıcaz o işi

28 ağustos- 2 eylül arası ön kayıt yapılacak sitesinden. şimdilik bir şey koyulmamış olabilir

teşekkürler
  • hepinize hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykuuu

matematık gelen var mıı? bide davutpasa hakkında bılgı verebilirmisiniz:)

Biraz buyuk bir yer Giris kapisindan fakultelere ulasmak icin otobuse binmek gerekiyor. Binalarin cogu yeni yapildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorularınız varsa yardımcı olabilirim tekrardan hayırlı olsun
  • kyk ya başvuru yaptım ben şimdi davutpaşada fatih sultan mehmet yurdu çıksa çok iyi olur salında ama çıkmazsa ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok elektrik - elektronik fakültesine yakın civarlarda işte başka hangi yurtlar var özel , yarı özel farketmez fiyatları da önemli aslında ama en azından bi bilgim olsun istiyorum yardımcı olabilen arkadaşlar olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: swingest

kyk ya başvuru yaptım ben şimdi davutpaşada fatih sultan mehmet yurdu çıksa çok iyi olur salında ama çıkmazsa ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok elektrik - elektronik fakültesine yakın civarlarda işte başka hangi yurtlar var özel , yarı özel farketmez fiyatları da önemli aslında ama en azından bi bilgim olsun istiyorum yardımcı olabilen arkadaşlar olursa sevinirim

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: exen_34

quote:

Orijinalden alıntı: swingest

kyk ya başvuru yaptım ben şimdi davutpaşada fatih sultan mehmet yurdu çıksa çok iyi olur salında ama çıkmazsa ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok elektrik - elektronik fakültesine yakın civarlarda işte başka hangi yurtlar var özel , yarı özel farketmez fiyatları da önemli aslında ama en azından bi bilgim olsun istiyorum yardımcı olabilen arkadaşlar olursa sevinirim

pm attım

bende pm alıyım
  • Koca dh'de bu kadar mıyız la
  • Makina i.o geldi banada

• İşletme
  • elektrik müh.hazırlığı nabcaz ya ? kimi iyi dio kimi kötü?
  • Online kayıt hakkında bilgisi olan var mı beyler?3-7 Eylül arasında kayıta gitmeden önce internetten kayıt yaptıracak mıyız?Ben YTÜ'nün sitesinde buna benzer bir şey göremedim.
  • Metalurji 2.ö yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Yıldız Teknik Mimarlık

Kardeşim ygs puan sıralaman ve lys puan sıralaman nasıldı? Bende YTÜ mimar istiyorum 2013 te sınava giricem de.
  • Beyler ben de matematik kazandim. Dersler ingilizce mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fRoweLL

quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Yıldız Teknik Mimarlık

Kardeşim ygs puan sıralaman ve lys puan sıralaman nasıldı? Bende YTÜ mimar istiyorum 2013 te sınava giricem de.

YGS1:407 küsur(27.770)
    Y-MF4:468 küsur(17.362)

• Beyler kayıt günleri her bölüm için ayrı, lütfen dikkat edin.

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/subPages/img/%C3%9Cniversitemizi%20Yeni%20Kazanan%20%C3%96%C4%9Frenciler%20%C4%B0%C3%A7in%20Ders%20Kay%C4%B1t%20K%C4%B1lavuzu.doc

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/subPages/img/2012-%C3%96SYM%20Sonu%C3%A7lar%C4%B1na%20G%C3%B6re%20%C3%9Cniversitemiz%20L%C4%B0SANS%20Programlar%C4%B1na%20Kay%C4%B1t%20Olacaklar%20%C4%B0%C3%A7in%20%C4%B0lk%20Kay%C4%B1t%20K%C4%B1lavuzu.doc

Maslak ve Davutpaşa kampüslerinde her bölüm için ayrı kayıt günü ve yeri var. Hazırlıklı gidin yani

6 Eylül saat 10'da da İYS ve İngilizce Öğretmenliği kazananlar için İÖYS var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 19 Ağustos 2012; 3:17:23 >

• Yıldız Matematik Bölümünü kazandım bende. Yıldız Fizikteydim, kaydımı sildirip buna kayıt olcam. Hazırlığı direk atlıyorum. Çoğu bölümde %33 ingilizce dersler, Matematikte dahil. Ama ingilizce işlemek genelde hocalara kalıyo, pek duymadım ben dersleri ingilizce işleyen çevremden ama gene de bu kesin bizde işlemeyiz anlamına gelmez.

@.:Power:.

bende bu dökümanları arıyodum, sağol, sitede nerden buldun bunları, ben hala göremedim yeni bişey duyrulursa kaçırmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 19 Ağustos 2012; 9:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoro11

Online kayıt hakkında bilgisi olan var mı beyler?3-7 Eylül arasında kayıta gitmeden önce internetten kayıt yaptıracak mıyız?Ben YTÜ'nün sitesinde buna benzer bir şey göremedim.

B- ÖĞRENCİ KAYIT BİLGİLERİ FORMU: Kayıt olacak aday tarafındanhttp://usis.yildiz.edu.tr/onkayit adresinde yer alan “Öğrenci Ön Kayıt Bilgileri Formu” doldurularak 2 adet çıktısı (1 nüshası öğrenci tarafından saklanacaktır) alınacak ve imzalanarak 1 nüshası kayıt görevlisine teslim edilecektir.(Formun yer aldığı web adresi 28 Ağustos - 07 Eylül 2012 tarihleri arasında aktif olacaktır.)

.:Power:. 'ın koyduğu dökümanlarda kayıt olurken neler yapcağı detaylı bi şekilde yazıyo, Fiziğe kayıt olurken zamanında bende bu dökümanlarla bakarak kayıt oldum, doğrusu bu yani bu sene Matematiğe girerkende bunlara bakcam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.