Şimdi Ara

####Yıldız Teknik kazananlar 2012 #### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
4.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkur ederım:) kyk basvurusu nerden yapılıyor ve nasıl oluyo bilgi verebilir misiniz? Bu arada matematıkte yandal olayı var mıı
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: fRoweLL

quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Yıldız Teknik Mimarlık

Kardeşim ygs puan sıralaman ve lys puan sıralaman nasıldı? Bende YTÜ mimar istiyorum 2013 te sınava giricem de.

YGS1:407 küsur(27.770)
    Y-MF4:468 küsur(17.362)

Rica etsem YGS LYS netlerinide söyleyebilir misin? Bu arada DH üyelerinin bayramını kutlarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exen_34

quote:

Orijinalden alıntı: swingest

kyk ya başvuru yaptım ben şimdi davutpaşada fatih sultan mehmet yurdu çıksa çok iyi olur salında ama çıkmazsa ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok elektrik - elektronik fakültesine yakın civarlarda işte başka hangi yurtlar var özel , yarı özel farketmez fiyatları da önemli aslında ama en azından bi bilgim olsun istiyorum yardımcı olabilen arkadaşlar olursa sevinirim

pm attım

ben de bilgi almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar davutpaşa kampüsüne maksimum 30 dk uzaklıkta kaliteli özel yurtlar/apartlar/öğrenci evleri hakkında bilgisi olan varsa pm lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herosaint -- 19 Ağustos 2012; 20:48:16 >
  • merhaba,

bilgisayar mühendisliğini kazandım. üniversitenin hazırlık eğitimi nasıldır? haftada kaç gündür? etrafta çok kirli bilgi var konuyla ilgili. bazıları iyi olduğunu söylüyor, bazıları da yerden yere vuruyor. sağlıklı cevaplar bulamadım. şimdiden teşekkür ederim. herkesin bayramını kutlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancano

merhaba,

bilgisayar mühendisliğini kazandım. üniversitenin hazırlık eğitimi nasıldır? haftada kaç gündür? etrafta çok kirli bilgi var konuyla ilgili. bazıları iyi olduğunu söylüyor, bazıları da yerden yere vuruyor. sağlıklı cevaplar bulamadım. şimdiden teşekkür ederim. herkesin bayramını kutlarım.

aynen kardes sene basında kesın okuyacagım hazırlıgı demıstım ama dedıgın gıbı cok kırlı bılgı var bende ne yapacagımı bılmıyorum suan...Ama benım gorusume gore 1 sene adam gıbı calısrsak sadece ıngılızce koskoca sene boyunca kendımızı cok ıyı gelıstırırız dıyorum sene sonunda da bı yurtdısı yapabılırsek 2 aylıgna bal kaymak olur dıyorum (workıng and travel fln olmadı taylanda fln gıderız ucuzmus ıng konusuluyor orada da )
  • Arkadaşlar tıpkı geçmiş senelerde olduğu gibi okulumuzu yeni kazanıp da gelen arkadaşlara yardımcı olmak adına kurduğumuz sayfa ve gruplara hepinizi bekliyoruz.Yeni gelen arkadaşlara bilgilendirme ve yol gösterme yardımları bu sayfalarda mevcuttur.Okulumuza yönelik her türlü sorularınızı dile getirebilirsiniz.Hepinizi tebrik ederim üniversite hayatınızda başarılar...

https://www.facebook.com/groups/ytu2012
    https://www.facebook.com/yildizteknik2012

• quote:

Orijinalden alıntı: HaGurai

quote:

merhaba,

aynen kardes sene basında kesın okuyacagım hazırlıgı demıstım ama dedıgın gıbı cok kırlı bılgı var bende ne yapacagımı bılmıyorum suan...Ama benım gorusume gore 1 sene adam gıbı calısrsak sadece ıngılızce koskoca sene boyunca kendımızı cok ıyı gelıstırırız dıyorum sene sonunda da bı yurtdısı yapabılırsek 2 aylıgna bal kaymak olur dıyorum (workıng and travel fln olmadı taylanda fln gıderız ucuzmus ıng konusuluyor orada da )

En mantıklısı böyle gibi. Sağolun cevap için. Bu arada hangi bolum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

merhaba,

En mantıklısı böyle gibi. Sağolun cevap için. Bu arada hangi bolum?

Gemi İnşaatı Ve Gemi Makineleri Müh.

• Arkadaşlar bende hazırlık okumak istiyorum şu dili geliştireyim dedim bir sene. Ancak muafiyet sınavını kaza bela geçmemek lazım. Sınava direk girmesek yada hemen verip çıksak sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc35

Arkadaşlar bende hazırlık okumak istiyorum şu dili geliştireyim dedim bir sene. Ancak muafiyet sınavını kaza bela geçmemek lazım. Sınava direk girmesek yada hemen verip çıksak sıkıntı olur mu?

ben de aynı şeyi düşündüm ama sonuçta hazırlığın da belli seviyeleri var. en düşükten başlarsak dersler sıkıcı olabilir.
  • İki tane sınava girceksiniz, ilki hazırlık okursanız seviyenizi belirlemek için olacak sınav, hemen ardından eğer geçmek istiyosanız hazırlığı ikinci sınavada giriyosunuz, eğer hazırlık okumak istiyosanız ikinci sınavı çözmeden sınavdan çıkabiliyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 21 Ağustos 2012; 7:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westblood

İki tane sınava girceksiniz, ilki hazırlık okursanız seviyenizi belirlemek için olacak sınav, hemen ardından eğer geçmek istiyosanız hazırlığı ikinci sınavada giriyosunuz, eğer hazırlık okumak istemiyosanız ikinci sınavı çözmeden sınavdan çıkabiliyosunuz.

yanlış mı anladım? :) hazırlık okumak istemiyorsak ikinci sınavı da çözmemiz gerekmez mi?
  • harita 2. öğretim kazandım. bölüm %30 ingilizce mi? 4 ve 6 eylüldeki sınavlara girmem gerekiyor mu? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen..
  • Endüstri hazırlık okumayı düşünüyorum bide beyler bur nerden buluruz vede yurt ne kadardır bilen var mı?
  • quote:

quote:

merhaba,

arkadaşım aklımdan geçenleri harfiyen yazmışın bencede 1 sene ing. süper olur ayrıca wat veya boyle trenler ülke ülke gezmek süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: westblood

İki tane sınava girceksiniz, ilki hazırlık okursanız seviyenizi belirlemek için olacak sınav, hemen ardından eğer geçmek istiyosanız hazırlığı ikinci sınavada giriyosunuz, eğer hazırlık okumak istemiyosanız ikinci sınavı çözmeden sınavdan çıkabiliyosunuz.

bnm bıldıgım tam tersıydı ılkı yanı 6 sında ıolan ıys degılmı hazırlık muafıyet sınavı bu ılk olan ıste
  • elektrik müh. i.ö
  • hazırlıkla ilgili en doğru bilgi üniversiteden alınabilir tabii ama, tanıtım günlerine gitmediğim için öğrenemedim. bayramdan sonra okulla iletişime geçmek lazım. zaten ön kayıt filan da olacak neyse. belli ki bayramdan sonraya kaldı bu işler.
  • beyler bu hazırlık programı hakkında bilgisi olan varmı ne zaman sınav olucaz , hazırlık hangi kampüste olucak vsvs
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.