Şimdi Ara

####Yıldız Teknik kazananlar 2012 #### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
4.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkdaslar ya bu on kayıt ıcın gırıyorum soldakı menuden forum eksıksız doldurnuz dıyor forum felan yok hıc bıse yok ne yapmam lazım alllaaa ++ harc parası ıcın ne kadar yatırıcaz

####Yıldız Teknik kazananlar 2012 ####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 25 Ağustos 2012; 14:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibosivas58

ya arkdaslar ya bu on kayıt ıcın gırıyorum soldakı menuden forum eksıksız doldurnuz dıyor forum felan yok hıc bıse yok ne yapmam lazım alllaaa ++ harc parası ıcın ne kadar yatırıcaz

####Yıldız Teknik kazananlar 2012 ####

Ön kayıtlar başlamadı ki
  • Ön kayıtlar bugün Usis üzerinden yapılacak da Usis'e girdiğinizde kullanıcı adı ve şifre istiyor oraya ne yazıcaz yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brother..

Ön kayıtlar bugün Usis üzerinden yapılacak da Usis'e girdiğinizde kullanıcı adı ve şifre istiyor oraya ne yazıcaz yahu?

http://usis.yildiz.edu.tr/onkayit/ adresinden giriş yapabilirsiniz.

edit--

yalnız popupları devre dışı bırakmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancano -- 28 Ağustos 2012; 9:36:48 >
  • az önce kayıt yaptım ama mezun olduğum lise, diploma puanı vs gibi bilgiler "---" şeklinde tanımsız olarak görünüyor. aynı durumda olan arkadaşlar paylaşırsa hepimiz bilgi sahibi oluruz. teşekkürler.
  • ben bu işten hiç birşey anlamadım biren bili yardımcı olursa çok makbule geçer.
  • bende diploma puanı vs yazıyor sende ösymden gelen bilgilerde yok demekki o ama sorun değil sanırım

Yazışma adresine ev adreini yazdım da 2.sine aynı adresi yazcaz dmi ben öyle yaptım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

bende diploma puanı vs yazıyor sende ösymden gelen bilgilerde yok demekki o ama sorun değil sanırım

Yazışma adresine ev adreini yazdım da 2.sine aynı adresi yazcaz dmi ben öyle yaptım?

ikinci bir adresin varsa diye koymuşlar onu. ama fark etmez. sorun olacağını sanmam
  • Bende de Doğum yeri tanımsız yazıyor. Hatta nasıl yerleştiğimde ÖSS yazıyor. Böyle hatalar olası sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 28 Ağustos 2012; 23:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Bende de Doğum yeri tanımsız yazıyor. Hatta nasıl yerleştiğimde ÖSS yazıyor. Böyle hatalar olası sanırım.

mezun olunan liseden kaynaklanıyor gibi geldi bana. çünkü benimle aynı okuldan başka birinde de aynı durum var.
  • Ee beyler konuyu hortlattim ama bulussaydik bigun bu arada bende endustri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.