Şimdi Ara

####Yıldız Teknik kazananlar 2012 #### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
4.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grejuva6

beyler bu hazırlık programı hakkında bilgisi olan varmı ne zaman sınav olucaz , hazırlık hangi kampüste olucak vsvs

sınav 6 sında yabancı dıller bolumu var heralde orada oluruz yada davutpasada en iyisi okulu aramak onlar detaylı bılgıyı verırler bıze.
  • Bayramdan sonra okulla konuşan arkadaşlar buradan bizide bilgilendirirse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

beyler bu hazırlık programı hakkında bilgisi olan varmı ne zaman sınav olucaz , hazırlık hangi kampüste olucak vsvs

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/subPages/img/2012-%C3%96SYM%20Sonu%C3%A7lar%C4%B1na%20G%C3%B6re%20%C3%9Cniversitemiz%20L%C4%B0SANS%20Programlar%C4%B1na%20Kay%C4%B1t%20Olacaklar%20%C4%B0%C3%A7in%20%C4%B0lk%20Kay%C4%B1t%20K%C4%B1lavuzu.doc

İlk sayfada arkadaş paylaşmıştı. Burda bilgiler mevcut

• yahu MATEMATİK bölümünde hazırlık var mıı biri net bilgi verebilir mi?? herkes farklı birsey söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancano

quote:

Orijinalden alıntı: westblood

İki tane sınava girceksiniz, ilki hazırlık okursanız seviyenizi belirlemek için olacak sınav, hemen ardından eğer geçmek istiyosanız hazırlığı ikinci sınavada giriyosunuz, eğer hazırlık okumak istemiyosanız ikinci sınavı çözmeden sınavdan çıkabiliyosunuz.

yanlış mı anladım? :) hazırlık okumak istemiyorsak ikinci sınavı da çözmemiz gerekmez mi?

pardon yanlış yazmışım, hazırlık okumak istiyosanız ikincisini çözmeden çıkabilirsiniz olacak, düzeltiyim onu ben
  • tüm sorularınız cevapları yıldızın nasıl kayıt oluncağını anlattığı dökümanda var aslında, ordan kopyalıyorum;

Üniversitemizde İngilizce Hazırlık Eğitimine Tabi Olan Lisans Programları:
    Elektrik-Elektronik Fakültesine bağlı tüm bölümler, Fen-Edebiyat Fakültesine bağlı Fizik, İstatistik, Kimya ve Matematik Bölümleri, Eğitim Fakültesine bağlı Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngilizce Öğretmenliği Programı, Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesine bağlı tüm Bölümler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine bağlı tüm Bölümler, İnşaat Fakültesine bağlı İnşaat Mühendisliği ve Çevre Mühendisliği Bölümleri, Kimya-Metalürji Fakültesine bağlı tüm Bölümler, Makine Fakültesine bağlı tüm Bölümler, Mimarlık Fakültesine bağlı tüm bölümler.

Üniversitemizde İngilizce Hazırlık Eğitimine Tabi Olmayan Lisans Programları:
    Eğitim Fakültesine bağlı Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Programı, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı, Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı, Okul Öncesi Öğretmenliği Programı, Sınıf Öğretmenliği Programı, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programı, Türkçe Öğretmenliği Programı, Fen-Edebiyat Fakültesine bağlı Moleküler Biyoloji ve Genetik, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, İnşaat Fakültesine bağlı Harita Mühendisliği Bölümü, Sanat ve Tasarım Fakültesine bağlı bölümlerin tüm programları.

• Hazırlık derslerinin hangi tarihte başlayacağına dair bir not var mıydı o dosyada. O kadar baktım da göremedim. Yada buradan bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc35

Hazırlık derslerinin hangi tarihte başlayacağına dair bir not var mıydı o dosyada. O kadar baktım da göremedim. Yada buradan bilen var mı?

Ben de göremedim akademik takvimi de yayınlamamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancano

quote:

Orijinalden alıntı: inanc35

Hazırlık derslerinin hangi tarihte başlayacağına dair bir not var mıydı o dosyada. O kadar baktım da göremedim. Yada buradan bilen var mı?

Ben de göremedim akademik takvimi de yayınlamamışlar.

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/category.php?id=18

Akademik takvim yayınlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: westblood

tüm sorularınız cevapları yıldızın nasıl kayıt oluncağını anlattığı dökümanda var aslında, ordan kopyalıyorum;

Üniversitemizde İngilizce Hazırlık Eğitimine Tabi Olan Lisans Programları:
    Elektrik-Elektronik Fakültesine bağlı tüm bölümler, Fen-Edebiyat Fakültesine bağlı Fizik, İstatistik, Kimya ve Matematik Bölümleri, Eğitim Fakültesine bağlı Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngilizce Öğretmenliği Programı, Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesine bağlı tüm Bölümler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine bağlı tüm Bölümler, İnşaat Fakültesine bağlı İnşaat Mühendisliği ve Çevre Mühendisliği Bölümleri, Kimya-Metalürji Fakültesine bağlı tüm Bölümler, Makine Fakültesine bağlı tüm Bölümler, Mimarlık Fakültesine bağlı tüm bölümler.

Üniversitemizde İngilizce Hazırlık Eğitimine Tabi Olmayan Lisans Programları:
    Eğitim Fakültesine bağlı Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Programı, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı, Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı, Okul Öncesi Öğretmenliği Programı, Sınıf Öğretmenliği Programı, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programı, Türkçe Öğretmenliği Programı, Fen-Edebiyat Fakültesine bağlı Moleküler Biyoloji ve Genetik, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, İnşaat Fakültesine bağlı Harita Mühendisliği Bölümü, Sanat ve Tasarım Fakültesine bağlı bölümlerin tüm programları.

hocam bu döküman internette de var mı ben bulamadım bir arkadaş için soruyorum

• Ya ben birkaç meseleyi anlamadım cevaplandırırsanız çok iyi olur;

-3-7 Eylül arasında yatırılacak olan katkı payı dedikleri şey harç ücreti mı?
    -akademik takvimde 2 tane İngilizce sınavı gözüküyor hangisine giricez ve o sınava girmesek olmaz mı? Ne de olsa hiç İngilizce bilgim yok.
    - su ders secimi dedikleri şey hazırlıkta da var mı yoksa hazırlığı atlayıp 1.sinifa başlayanlar için mı geçerli?

Kafam çok karıştı ya bu üniversite ne zor şeymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgeelifgns

Ya ben birkaç meseleyi anlamadım cevaplandırırsanız çok iyi olur;

-akademik takvimde 2 tane İngilizce sınavı gözüküyor hangisine giricez ve o sınava girmesek olmaz mı? Ne de olsa hiç İngilizce bilgim yok.
    - su ders secimi dedikleri şey hazırlıkta da var mı yoksa hazırlığı atlayıp 1.sinifa başlayanlar için mı geçerli?

-katkı payı dedikleri şey harç ücreti.
    -o sınavlara girmezsen hazırlık okumak zorunda kalırsın ve c kurundan başlarsın.3 tane kur var (a-b-c) c kurundakiler sınavların hiç birine girmeyenler ve girip de en kötü yapanlardan oluşuyor.4 eylüldeki sınav %100 türkçe bölümler için 6 eylüldeki sınav %30 ing ve %100 ing bölümler için yani 1 tanesine gireceksin ama girdiğin sınav birkaç sınavdan oluşacak (reading-speaking-grammer vs)
    -ders seçimi 1.sınıftan itibaren var.hazırlıkta zaten sadece ingilizce var ders olarak o yüzden hazırlıkta ders seçimi yok.

• @gcem

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/

sitesinde, kayıtlar sekmesi yeni kazananlar kısmında dökümanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 21 Ağustos 2012; 17:44:45 >
  • oradaki akademik takvime göre hazırlık başlangıç tarihide mi 24 eylül?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmsk

quote:

-o sınavlara girmezsen hazırlık okumak zorunda kalırsın ve c kurundan başlarsın.3 tane kur var (a-b-c) c kurundakiler sınavların hiç birine girmeyenler ve girip de en kötü yapanlardan oluşuyor.4 eylüldeki sınav %100 türkçe bölümler için 6 eylüldeki sınav %30 ing ve %100 ing bölümler için yani 1 tanesine gireceksin ama girdiğin sınav birkaç sınavdan oluşacak (reading-speaking-grammer vs)
    -ders seçimi 1.sınıftan itibaren var.hazırlıkta zaten sadece ingilizce var ders olarak o yüzden hazırlıkta ders seçimi yok.

Hocam bu kur olayı ingilizce yeterlilik sınavından geçemeyenlere yapılan başka bir sınavla belirlenmiyor muydu? Bu tarz bir şey söylenmişti bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: hmsk

quote:

Sinavların hepsi yazılı mı peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler yookkk muuu ?
  • arkadaşlar sınavlar hakkında bir şey söyleyemeyeceğim çünkü ben hiç bir sınava girmemiştim ve direk c kurundan başlamıştım.
  • ingilizce muafiyet sınavı dışında başka sınava giriyormuyuz beyler zaten kafadan hazırlık öğrencisiyim ing sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kılıçkalkan_

quote:

Orijinalden alıntı: exen_34

quote:

Orijinalden alıntı: swingest

kyk ya başvuru yaptım ben şimdi davutpaşada fatih sultan mehmet yurdu çıksa çok iyi olur salında ama çıkmazsa ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok elektrik - elektronik fakültesine yakın civarlarda işte başka hangi yurtlar var özel , yarı özel farketmez fiyatları da önemli aslında ama en azından bi bilgim olsun istiyorum yardımcı olabilen arkadaşlar olursa sevinirim

pm attım

ben de bilgi almak istiyorum

ben de bir pm almak isterim :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.