Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde okuyorum sorularınız varsa alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölüm kimya mühendisliği ama hazırlık okuyorum. ders hakkında olmasa da genel olarak okul hakkında yardımcı olabilirim

• İngilizce öğretemiyo diyolar dogru mu ? Hazırlık eğitimi kötüymüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

İngilizce öğretemiyo diyolar dogru mu ? Hazırlık eğitimi kötüymüş.

kesinlikle doğru. Dersler tamamen senenin başında aldırdıkları kitap üzerinden boşluk doldurma, etkinlikleri çözme şeklinde geçiyor. yabancı hoca da girse yine yaptığı maksimum şey kitaptaki boşluklara göre fiil çekimlemek. Lisedekinin aynısı yani.
  • cheerfulmind kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ytü ye noldu ya ? Bir zamanlar baba gibi okuldu. Adı vardı . Neden itü gibi değil ne eksiği var ki ? Varsa neden giderılmıyo.

Yıldız teknik diyince bi titreme alırdı herkesi .
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ne oldusu derin mevzular bende fazla bilgi sahibi değilim. Ama her geçen gün içi boşaltılıyor orası ortada. Şu anda makine, mimarlık gibi ytü'yü ytü yapan birkaç bölüm hariç üzülerek söylüyorum bomboşş. Kendi bölümümle alakalı kulüplere etkinliklere aktif olarak katılıyorum ve tamamen memur zihniyetiyle idare ediliyor. İşler yürüsünde gerisi hikaye... Akademisyen, öğretim üyesi sayısı-kalitesi yerlerde. Dersler ezberci ders dışı etkinlikler tamamen öğrencilerin iteklemesiyle yürüyor. Bütün sorumluluğu öğrencinin aldığı faliyetlerin bile önüne binbir engel çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hadi ya bilmiyordum , üzüldüm şimdi

Halbuki türkiyenin en iyi 5 üniversitesi içinde olabilirdi. Mühendislikte ilk 3 te olabilirdi. Üzülüyorum ben ytü ye gercekten . Eğer birilerinin açgözlülüğü , tembelliği veya beceriksizliği yüzünden bu okul böyle olduysa haram zıkkım olsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biezard jer kullanıcısına yanıt
    Valla ben de çok üzülüyorum. Çevremdeki insanlara bakıyorum hep başarılı, çalışkan, hayalleri idealleri olan öğrenciler. Bu muameleyi haketmiyorlar. Ben de şehri, kampüsü, ortamı, arkadaşlarımı çok sevmeme rağmen geçiş yapmayı düşünüyorum. İyi eğitim hepsinden öncelikli sonuçta.

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Ülkedeki birçok üniversiteden daha iyi fiziksel olanaklara ve marka değerine sahip. Giderek ilerleyeceği yerde gerileme halinde. Sağlam bölümleri hala sağlam onlara laf yok ama genel gerileme ve vizyonsuzluk etkileyecektir eninde sonunda.

• YTÜ inşaat mühendisliği mi yoksa hacettepe inşaat mı sence hangisi iyidir
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    İnşaat bölümü hakkında fikrim yok ama yıldız genel olarak üstünkörü davranıyor. Sonuçta hazırlık, havuz dersleri, ortak ve onların tırt olduğunu söyleyebilirim. Lisansüstü düşünüyorsan da yıldızda uzak dur. Ama sonuçta teknik üni inşaat konusunda hacettepeden iyi yanları vardır muhakkak. Hocaları, teknik imkanları iyi araştır okuyan/mezun birileriyle konuş mutlaka.

• hocam bende endüstri olmazsa kimya müh düşünüyorum endüstri müh ve beşiktaş kampüsü hakkında bilgin varmı hazırlık davutpaşadamı ve davutpaşa kampüsü nasıl
  • hocam ee nasıl acaba?
  • YTÜ'yü hacettepe,marmara,gazi,istanbul ile kıyaslar mısın?
  • edit.

İTÜ'de de pek farklı değil ingilizce durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frenchis -- 10 Ocak 2018; 21:17:5 >
  • Kusura bakma bu kadar geç cevap verdiğim için. Kimya müh. yazacaksan kesinlikle ytü yazma derim ben. Beşiktaş kampüsü güzel ama geleceği belirsiz. Tüm kulüpler ve etkinlikler davutpaşa'da olduğu için mutlaka davutpaşaya yolun düşer zaten. Davutpaşa çok büyük ve güzel hazırlık da orada. Endüstri hakkında bilgim yok maalesef.

• Eem yıldız'ın en iyi bölümlerindendir hocam. Eem için düşünmeden yazabilirsiniz ing konusunu kendiniz halledebilirsiniz bence

• Diğerleri hakkında fazla bilgim yok. Kendi puanım ver tercihim doğrultusunda araştırma yaptığım için sadece ytü ve hacettepe hakıında konuşabilirim. Ytü bilimsel yaklaşımdan uzak bir okul. Dediğim gibi belli başlı bölümler harici kesinlikle üstünkörü. Akademisyen sayısı, yetkinliği, laboratuar sayısı bunların yeterliliği, derslerin işlenişi açısından üzülerek söylüyorum ki ytü rezil durumda. Profu hocası olmayan kitaptan slayttan ezbere gidilen ders de ne biliyim yani. O kadar emek harcıyoruz ne hayallerle giriyoruz o bölümlere. Hacettepe 1000 basar akademik anlamda. Zaten öğrenci memnuniyeti, başarı, bilimsel yayın vs araştırmalarında hacettepenin derecesi çok iyi. Yine de bölüme göre değişiyor tabi

• Frenchis kullanıcısına yanıt
    Sevgilisi itü'de hazirlik okuyan arkadaşım var sınıfta, yıldız'dan daha iyi olduğu kesin. yetersiz yine de yetersizdir tabi

hocam siz hacettepe yerine neden ytü seçtiniz bu bilgilere yeni ulaşmadıysanız tabi ve kimya mühendisliğinimi bitirmeyi düşünüyorsunuz yoksa bölüm değğiştirme vb birşey düşünüyormusunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.