Yıldız Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh(2) yi kazandım.Tecrübeli arkadaşlar Yurt(Barınma) Konusunda beni bilgilendirebilirler mi? Nerde Kalacağım Ben yaaa......
kimya metalurji fakültesi davutpaşa kampüsünde bulunuyor..
davutpaşa kampüs içinde sadece kız yurdu var, ayrıca ytu maslak yurdu bulunmaktadır bu yurt karma yurttu ancak davutpaşaya biraz uzak tabi bu yurtta kalıp davutpaşaya giden birçok öğrenci var belli saatlerde servis ve otobüs imkanı buunuyor..
ayrıca davutpaşaya yakın, kyk'ya ait cevizlibağ atatürk karma öğrenci yurdu ve edirnekapı erkek yurdu var.. bunların yanı sıra beşiktaşta bulunan kyk'a ait abdi ipekçi yurdunda da birçok ytu'lu kalmaktadır..
bunların dışında istanbulda ve davutpaşa çevresinde birçok özel yurt da bulunmaktadır, özellikle kayıt günü gelip yapışabilirler dikkatli olmak lazım bunların birçoğu da cemaat yurdudur..
öncelikle hayırlı olsun... davutpaşada yeni bir yurt açıldı bu sene. yüksek ücretli yurt olarak geçiyor. sanırım kyk nın sitesinden yeni kazanan öğrenciler için başvuru yok. eski öğrenciler için vardı. yurt yöneticileriyle konuşmanı tavsiye ederim. eylülde kayıt alınacak sanırım. okulu ararsan yada gidip konuşursan daha iyi bilgi verirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme